Ik bestelde 3 brillen, ze werden te laat geleverd, ik was toen al op reis en het pakje werd teruggestuurd. 3 weken! na het terugsturen had ik nog geen enkel bericht van Luxreaders. Ik heb maar liefst... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb twee brillen besteld: een leesbril (voor lezen en blauwfilter bescherming voor laptop gebruik) plus een zonnebril op sterkte. Beide waren makkelijk uit te kiezen op de website, waar veel keuz... Näytä lisää
Wat een waardeloze service. 3 brillen gekocht. Twee gingen er zeer snel kapot, pootje liet los van het montuur. Bij beide brillen zelfde euvel. Dit via de site aangegeven, meerdere malen. Er zou conta... Näytä lisää
Ik zag de instrumenten van mijn zweefvliegtuig niet goed meer. Je ligt daar plat in, de instrumenten staan op dezelfde hoogte als de horizon. Een multifocale bril helpt daarbij niet, bovendien i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Luxreaders is een Deens bedrijf met roots in Kopenhagen. Het bedrijf is opgericht met de ambitie om de aankoop van leesbrillen te digitaliseren en eindigt met de gedachte dat leesbril een noodzakelijk kwaad is dat saai ontworpen en van slechte kwaliteit moet zijn. Daarom hebben we ons uiterste best gedaan om een aantal leesbrillen te maken, waarbij zowel het ontwerp als de kwaliteit van topkwaliteit zijn terwijl ze nog steeds betaalbaar zijn. We hebben vele jaren ervaring in de optische industrie en hebben daarom nauwlettend gevolgd hoe de markt voor leesbrillen grotendeels wordt aangedreven door benzinestations, supermarkten en dergelijke. Deze bedrijven richten zich in hoge mate op lage prijzen, hoge marges en bij voorkeur een hoge frequentie van terugkoop wanneer de visie van klanten moet worden gecorrigeerd. Het resultaat is een slechte en lelijke leesbril van slechte kwaliteit. We willen dat veranderen! 3 paar voor 69 € incl. verzending.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 9 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Mijn broertje heeft er eentje bijbesteld voor mij. Snel bezorgd en perfect voor als je na een lange kantoordag achter het scherm nog een filmpje ofzo wil kijken. Zat gelijk goed en blijft ook langer prima comfortabel.

Vastaus yritykseltä Luxreaders
Ik ben nu al een paar weken aan het wachten op de brillen, dus ik kan geen oordeel geven. Het enige dat ik kan zeggen is dat de website fantastisch, helder en makkelijk is.
nu het product nog. De klantenservice is het nog steeds aan het uitzoeken....

Vastaus yritykseltä Luxreaders
Snelle reactie gehad van de klantenservice en fijne bril, gebruik m constant nu voor laptop en tv! Aanrader!

Vastaus yritykseltä Luxreaders
De producten komen uitstekend overeen met wat op internet stond. En de levering was snel en adequaat

Vastaus yritykseltä Luxreaders
Website goed en duidelijk.
Bestelproces ging makkelijk
Overkomstduur is wel lang.

Prima brillen!
Alleen de levering duurde veel langer dan verwacht, mailtje gestuurd met de vraag hoe het stond met de bestelling, maar tot op heden nooit antwoord gehad, de kerstdagen zaten daar wel tussen moet ik zeggen.
Maar ik snap het wel, spullen komen van ver dus de leveringen duren langer .... alleen mogen ze dat beter vermelden.

Vastaus yritykseltä Luxreaders
Mooie collectie tegen goede prijs. Brillen zitten heel goed...

Vastaus yritykseltä Luxreaders
Ik heb 3 brillen van LuxReaders gekocht. De kwaliteit van de monturen is prima en de brillen zien er goed uit. De lenzen zijn van mindere kwaliteit en blijven achter bij het uiterlijk en montuur.

Vastaus yritykseltä Luxreaders
De brillen lubberen snel uit en glijden na een week al van mijn neus. Jammer hoor. Daar zijn ze wat mij betreft, iets te duur voor. De modellen zijn erg leuk. Maar de kwaliteit valt mij tegen.

Vastaus yritykseltä Luxreaders
Heb pakket nog niet ontvangen.
Heb wel reactie ontvangen van Luxreaders wat ik keurig vond. Het probleem zit bij post.nl. ik wacht af. Vanmorgen pakket ontvangen. Ik ben tevreden.

heel slechte levering
3 weken gelden besteld 2 mails gestuurd en nog geen brillen

Vastaus yritykseltä Luxreaders
Bestelling en levering prima gegaan. De functie om met een selfie de bril te beoordelen, is fijn.

Vastaus yritykseltä Luxreaders
Brillen zijn van een hele mooie kwaliteit. Snel in huis, binnen een week. Ik ben een tevreden klant.

Vastaus yritykseltä Luxreaders
Snelle levering van fijne brillen. De zonnebril heb ik helaas nog niet uit kunnen proberen ;)

Vastaus yritykseltä Luxreaders
Product is tegenvallend kwaliteit valt erg tegen

Vastaus yritykseltä Luxreaders
Prachtige brillen. Helaas heb ik niet goed op de maatvoering gelet waardoor 2 van de drie eigenlijk te groot zijn en van mn neus glijden maar verder mooi vormgegeven en lekker licht.

Vastaus yritykseltä Luxreaders
Heb de brillen binnen enkele dagen ontvangen. Ik had gehoopt dat ze er iets hipper uit zouden zien zijn dan ze zijn, maar ze zien er verder prima uit en zijn goed gemaakt.
Echter, waar ik tot nu toe altijd sterkte +2 had weet ik niet wat ik nu dan had moeten kiezen. Ik heb twee stuks +2 besteld, maar die lijken meer op een krappe +1,5, en dat blijkt dus weggegooid geld, ik kan er niets mee lezen. Ik heb ook één van +2,5 besteld die wel lijkt te kloppen, voor zeer dichtbij voldoet deze.
Voor normale afstanden, tot b.v de computer, dan toch maar weer op zoek naar iets anders, jammer.