Har været kunde igennem flere år, men stopper med at købe fra Luxreaders nu af den meget simple årsag at der ikke er noget at købe! Har igennem flere måneder tjekket hjemmesiden og en meget stor del a... Näytä lisää
Jeg har bestilt 3 briller - 2 til mig. Den ene brille er fin, men den anden har to forskellige styrker. Jeg har skrevet gennem jeres hjemmeside for omkring 1,5-2 måneder siden. Jeg har intet hørt. I p... Näytä lisää
Har haft læsebriller fra Luxreaders i over 1 år, og har været meget tilfreds. De for over 1 år siden købte briller tabte det ene glas, hvilket jeg reklamerede over til kunderservice. Min model havde d... Näytä lisää
Bestilte (troede jeg) tre briller for to brillers pris. Fik kun to briller fordi jeg kun havde bestilt to - men intet problem. Den sidste brille eftersendt uden beregning. Kvaliteten er helt i t... Näytä lisää
Briller handler ikke blot om at styrke synet. Det handler om design, æstetik, håndværk og kvalitet. Med fokus på disse områder lancerede vi i 2018 Danmarks nye online brillebutik Luxreaders.dk. Her får du et stort udvalg af lækre briller til både kvinder og mænd. Udvalget rummer både klassiske designs og materialer samt de mere udfordrende og farverige af slagsen. Du kan prøve brillerne på dit eget ansigt med vores virtuelle Try On og dermed finde de perfekte briller til dit ansigt og din personlige stil. Du kan frit vælge 3 par for 499,- inkl. fragt!
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 28 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Super fin brille til en billig pris og de kom hurtigt! Jeg kommer til at bestille flere par derfra for at kunne skifte lidt imellem dem tror jeg ☺️
Du skal handle hos Luxreaders hvis du gerne vil have en fejlleverance efterfulgt af yderligere fejlleverancer for at rette op på den første fejlleverance.
Hvis du er helt vild med, at den eneste tilgængelige kundeservice er en chatbot, der ikke kan svare på din forespørgsel, så er det her, det sker. Især hvis du synes, det er fedt, at der intet sted på hjemmesiden er angivet et telefonnummer eller en mailadresse.
Skulle du være heldig efter at have prøvet i flere dage, at få chatbotten til at oprette en sag, så du kan komme i elektronisk og ikke telefonisk kontakt med et menneske, så er gevinsten en langsomt reagerende kundeservice.
Det her er et godt eksempel på, hvordan en virksomheds organisering kan stå i vejen for sit eget produkt og service.
Brillerne er egentlig okay, men ikke så gode, at der ikke findes alternativer.
En bedre kundeoplevelse er heldigvis også meget nem at finde andre steder.
Jeg har den 27/1-2025 sendt et par brille retur. De svar desværre ikke i virksomheden og de har ikke noget tlf. nr. som e ekstrem dårlig kunde service. Tror desværre det går lidt forstærk hos dem?
Har i dag rykket og de skriver at returen var bliver ombyttet inde for 14 dag nu er der gået 1 md?
Dejlige briller som fjerner stress i øjnene, især hjælpsomt mår man ser på skærme.
Brillerne levede desværre ikke op til mine forventninger.
Luxreaders har en stribe af attraktive briller til yderst rimelige priser
Jeg handler ofte hos firmaet og er altid tilfreds med mine køb
Niels
Købte 3 par briller og 2 var fine men det 3 er defekt i stellet hvor skrue sad løs og ikke kunne strammes og det er umuligt at finde en mail eller telefon til support og chat er kun åbent begrænset men fandt en løsning med at skrive blot reklamation i chat så kommer der er form op hvor man kan lave reklamation. - det kunne dog godt være nemmere! men 4 stjerner for de gode produkter.
Super hurtig levering og flotte solbriller

Vastaus yritykseltä Luxreaders
Ikke så flotte briller for den pris man giver for det. Jeg var ikke tilfreds.

Vastaus yritykseltä Luxreaders
Igen en hurtig levering. Fin kvalitet til prisen.

Vastaus yritykseltä Luxreaders
Brillerne er som udgangspunk gode men ved det ene par er brillestellet skævt så det er en skuffelse at modtage.

Vastaus yritykseltä Luxreaders
Jeg har handlet briller nok en gang hos Luxusreaders og stadig tilfreds med alt. Kan kun anbefale deres briller.!

Vastaus yritykseltä Luxreaders
Nem og overskuelig hjemmeside. Konkrete oplysninger om det enkelte produkt. En generel behagelig indkøbsoplevelse.

Vastaus yritykseltä Luxreaders
Super lette briller i en fremragende kvalitet, så ikke underligt man gerne bestiller 3.

Vastaus yritykseltä Luxreaders
Briller i en god kvalitet og til en fornuftig pris!🙌🏼 Suuuper hurtig levering. Jeg fik mine varer inden for 24 timer fra da jeg havde bestilt dem til de var klar til afhentning i en pakkeboks. Jeg kunne ikke være meget mere tilfreds🙌🏼

Vastaus yritykseltä Luxreaders
Nem hurtig og super kvalitet, der er anden gang jeg køber der!!

Vastaus yritykseltä Luxreaders
Nemt og hurtigt, også at returnere og ombytte...