Anne har fulgt mig i 4,5 år
Anne har fulgt mig i flere år. Hun undersøgte for total IgE og de gængse fødevareallergier og fandt ud af, at jeg havde allergi overfor æggeprotein og mælkeprotein, det havde både Randers sygehus lungeklinik og Skejby sygehus lungeklinik overset. Og det var på trods af, at jeg havde meget besværet vejrtrækning og kun kunne gå 50 m uden pause. Min FeNO har ligget på 78-376 gemmen de sidste 5 år. Anne tror på os med svære Sars-CoV-2 senfølger (covid senfølger, Long covid), hun ved at histamin spiller en stor rolle i vores senfølger. Hun ved, at HIT (histamin intoleranse), MCAS (MastCellAktivationSyndrom) og gluten intolerance. Uden Anne Buus havde jeg nok været død nu af et astmaanfald, da jeg allerede 3 gange indenfor det første år med svære covid senfølger, havde 3 livstruende astmaanfald, det første var værst og der var jeg ikke kontaktbar, det var 1,5 mrd. efter smitte med Wuhan udgaven. Nu kan jeg nå og tage anfaldene i opløbet og det er trods en diæt uden høj-histamin føde-/drikkevarer. Vigtigt, histamin påvirker også adrenalin som er med til og styre hjertet. Mine ekstrasystoler er set over 40 pr. min., når jeg er træt, stresset eller har spist/drukket noget med høj histamin. Det har taget mig 6 år og studere alt om Long covid, MCAS og hjertet (2 år), jeg læser forskningsresultater og medicinske fagfællebedømte artikler fra hele verden. Der findes over 200 covid senfølger, så som diabetes, hævede underspytkirtler, udposninger på bronkierne, POTS, brystsmerter, atrieflimmer, mange ekstrasystoler, ekstrem træthed, autoimmune respons, reaktivering af latente vira og mange flere. Der har været overdødelighed siden 2020 i hele verden.