Allt var smidigt och enkelt. Hade kontakt med Cornelius som ställde en del frågor om verksamheten vilket kändes seriöst och bra! Mitt enda lilla klagomål är att det tog lite längre än jag hade ön... Näytä lisää
Nyligen blivit kund hos Lunas och upplevelsen började med frågor om deras SASkort och hur det funkar med deras konton osv. Deras support är otroligt hjälpsamma och trevliga. Snabbt svar via deras ch... Näytä lisää
Yritys on vastannut
It's truly wonderful to be a Lunar customer. My husband and I are both Lunar customers, and I highly recommend this bank; we love it. Thank you, Lina, for helping me with my Bankgiro number—you were t... Näytä lisää
Markus var en väldigt trevlig rådgivare och hanterade mitt ärende snabbt och lätt. Tack för dina lyckönskningar i företagandet 🙏 Önskar dig också all lycka i framtiden ☀️ Hälsningar, Francisca Ma... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Lunar’s banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.
Stockholm, Ruotsi
- +4610 555 85 05
- support@lunar.app
- lunar.app/se/privat
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Mycket nöjd!
Fick jättetrevlig och snabb hjälp av Astrid, mycket nöjd!

Vastaus yritykseltä Lunar Sweden
Bra helhetsupplevelse och trevlig…
Bra helhetsupplevelse och trevlig support från Erik.

Ett bra kundbemötande!
Eric som kontaktade mig var trevlig och professionell. Jag fick svar på mina frågor och han skulle mejla mer information till mig.

Vastaus yritykseltä Lunar Sweden
Jag blev kontaktad av Judith från Lunar…
Jag blev kontaktad av Judith från Lunar Business eftersom jag hade glömt att uppge fullständig information kring företagets SNI-koder. Judith var väldigt trevlig, hjälpsam och tydlig genom hela processen.
Hon förklarade på ett enkelt sätt vilken information som behövdes och hjälpte mig att komplettera och rätta uppgifterna, så att allt blev korrekt för företaget.
Jag uppskattar verkligen den professionella och snabba hjälpen. Väldigt bra kundservice och en trygg upplevelse.
Rekommenderas varmt!

Snabb kontakt med support
Snabb kontakt med support och väldigt enkelt att förstå allt i appen 👌🏻

Vastaus yritykseltä Lunar Sweden
Jätte trevlig och säker i det han…
Markus var jätte trevlig och säker i det han förklarade och frågade!

Vastaus yritykseltä Lunar Sweden
Lunar Företag - ett skämt!
Behövde byta bank eftersom jag gått från Bokio till Fortnox.
Tänkte ge Lunar en chans men efter över en månads bollande mot bottar och oengagerad kundtjänst gav jag upp.
Vill du ha en fungerande Företagsbank skall du absolut undvika Lunar!

Vastaus yritykseltä Lunar Sweden
Funkade inte bra för mig
Funkade inte bra för mig, alldeles för krångligt.

Vid telefonkontakt med Mathilda, Lunar Bank
Vid telefonkontakt med Mathilda, Lunar Bank, möttes jag av ett mycket trevligt bemötande. Smidig handläggning av mitt ärende, att avsluta mitt nyöppnade konto med SAS EuroBonus-anslutning.
Strax efter att jag öppnat det nya kontot och beställt ett SAS Lunar EuroBonus digitalt kort, upptäckte jag att det inte tilldelades några EuroBonus-poäng i samband med inbetalningar till Svenska Spel. Det var just detta som var min anledning att öppna konto hos Lunar Bank.
Om tillfälle uppstår igen och jag ser att något av Lunar Banks tjänster skulle passa mig återkommer jag.

Vastaus yritykseltä Lunar Sweden
Emilia så bra tjej och hjälpte mig med…
Emilia så bra tjej och hjälpte mig med mitt ärende!!

Vastaus yritykseltä Lunar Sweden
fast and sweet customer service
fast and sweet customer service. well-functioning and user-friendly menus, also good app. My only problem was that you can't create accounts with different currencies. But it's okay.

Vastaus yritykseltä Lunar Sweden
Jag var i kontakt med en som heter…
Jag var i kontakt med en som heter cornelius. Supertrevlig och hjälpsam, svarade snabbt och jag upplevde premiumkänsla av service. 10/10

Vastaus yritykseltä Lunar Sweden
Väldigt bra kontakt och snabb återkoppling
Väldigt snabb och bra kontakt med Eric, sol hjälpte mig att skapa upp ett företagskonto

Pinsam bank
Pinsam bank! Först så tar dom avgifter för ett kort som jag aldrig fått, sen när jag fört över alla pengar och vill avsluta så kommer dom på att jag måste ju betala 29 kr för övertrassränta, så då kunde jag inte avsluta kontot... idioter!

Estelle var mycket hjälpsam
Estelle var mycket hjälpsam, tydlig och dessutom väldigt trevlig!