Je remercie pour monsieur lesage william , une équipe à l'écoute, en espèrent qu'il y aura bien que monsieur lesage n'aura pas à faire appel à mes servives. cordialement
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
El proceso de cobro y poca transparencia en el proceso, me sacaron dineros de mi tarjeta sin que haya pasado por controles de autorización de parte mia. Experimente publicidad engañosa para ser miemb... Näytä lisää
It was indeed a great experience. The transaction went smoothly and assisted promptly by Emily. I have received the support that I needed during our conversation. Thank you! Keep it up! 👏👏
Elsa nous a contactés pour nous aider le Problème est résolu Merci à l'équipe d'escalade. Merci pour l'aide avec un Bon service et une Bonne communication. Satisfait
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Lena est de très bon conseil merci
Lena est de très bon conseil merci
They are fast in replying I appreciate…
They are fast in replying I appreciate them attending to my queries
Grote afzetter.
Grote afzetter.
Niet bij dit bedrijf zaken doen.
Ik ben op een of andere reden lid geworden en er werd steeds 65 euro van mijn creditcard afgeschreven.
Daarom heb ik mijn creditcard geblokkeerd.
Good service works for me good products…
Good service works for me good products Wil reccoment any time oany one
Good service.
Carmen is handling the issue.
The problem is being solved.
Great communication.
GREAT CUSTOMER SERVICE
when I wanted to cancel my subscription they responded swiftly and honoured my wish.
Le service client est au top et à…
Le service client est au top et à l'écoute
Good customer support
La représentante du service était très…
La représentante du service était très gentil.
Thank you fellas!
Good
I had an issue, so i contacted the customer service and they were really helpful and explained everything in detail.
Su atención es muy buena y me soluciona…
Su atención es muy buena y me soluciona los problemas rápido