At first my order was lost during delivery. I contacted the shipping company because they did not update the delivery page. I wrote a message to Louène contact page and I received my order the next... Näytä lisää
Louene sunglasses are truly luxurious and beautifully designed. The frames are stylish yet durable, and the lenses provide great clarity and UV protection, perfect for sunny days. These sunglasses fee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Loving my Louène sunglasses! The square, transparent frame with a pink tint is super stylish and lightweight, so they’re comfortable for all-day wear. The lenses have a cool gradient effect and offer... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Muut katsoivat myös näitä
Trendy zonnebrillen voor een mooie prijs
Na langere tijd zoeken naar een trendy zonnebril, heb ik deze uiteindelijk gevonden bij LOUÈNE. Een groot assortiment en de kwaliteit bleek na bezorging zeer degelijk. De zonnebril wordt tevens geleverd met een stijlvol opberghoesje en een brillendoekje.

Vastaus yritykseltä LOUÈNE
Hele goede kwaliteit bril!
Hele goede kwaliteit bril!! Echt een aanrader qua prijs, levering en looks.

Vastaus yritykseltä LOUÈNE
Ik ben blij met mijn bestelling voor de…
Ik ben blij met mijn bestelling voor de zomervakantie. De zonnebril heeft een mooi design en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Vastaus yritykseltä LOUÈNE
De bril werd vlot verzonden en kwam…
De bril werd vlot verzonden en kwam binnen in een hele luxe verpakking! Het is dat ik geen unboxing videos maak anders was dit een goede gelegenheid haha.
Draag de bril nu 2 weken en ga een tweede bestellen voor in de auto.

Razendsnel bezorgd & goede service
Snelle bezorging en mijn vraag over een van de brillen is snel beantwoord.

Goede kwaliteit
Snelle levertijd en super blij met het model! De glazen kijken ook erg fijn.

Vastaus yritykseltä LOUÈNE
Vrijdag een Louène zonnebril…
Vrijdag een Louène zonnebril aangeschaft. Zeer tevreden over de levering. Zelfs in een mooi hoesje. Daarnaast is de kwaliteit van de bril perfect en lijkt hij precies zoals ik hoopte. Overall zeker een zonnebril die ik kan aanraden gezien de relatief goede prijs.

Fantastische kwaliteit zonnebrillen
Fantastische kwaliteit zonnebrillen, goede service en een hip concept!

Mooie betaalbare brillen
Mooie betaalbare modellen, snelle levering en kijkt heerlijk! Zeker een aanrader.

Vastaus yritykseltä LOUÈNE
Mooi en kwalitatief goede brillen voor…
Mooi en kwalitatief goede brillen voor een mooie prijs!

Vastaus yritykseltä LOUÈNE
Top brilletje gescoord voor de zomer
Top brilletje gescoord voor de zomer. Mooie prijs en lekker snel in huis. Voelt ook goed aan en heeft fijne glazen.

LOUÈNE - top prijs/kwaliteit
Aantal weken geleden eerste bestelling gedaan bij LOUÈNE! Heel blij met de snelle service, voor mijn vakantie kwam hij nog binnen. De ANTIBES — HAVANA BROWN heeft hele mooie details en heeft een stevig montuur. Onwijs blij mee. Ik ga snel een nieuwe bestellen met dit grote assortiment moet dat wel lukken!

Vastaus yritykseltä LOUÈNE
Super snelle levering en geweldige…
Super snelle levering en geweldige kwaliteit brillen voor een goede prijs.

Super mooie brillen!
Hele goede kwaliteit brillen voor een eerlijke prijs. Snelle levering en super service.

Mooie brillen
Ze hebben super mooie brillen voor een goede prijs!
Ook super service ;)

High-quality sunglasses!
As a proficient optician, I experience that the Louène sunglasses feature excellent quality. High-quality materials are used in combination with a fashionable look of today. Perfect value for money and fast delivery!

Vastaus yritykseltä LOUÈNE
Super goede kwaliteit brillen en dat…
Super goede kwaliteit brillen en dat voor zo’n prijs. Chique modellen en super service. Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe Louène bril :-))

Vastaus yritykseltä LOUÈNE
Snelle levering,super bril Ben er blij…
Snelle levering,super bril.Ben er blij mee

Vastaus yritykseltä LOUÈNE
Fijne bril en goede glazen
Fijne bril en goede glazen. Snel geleverd! Een aanrader!