NordXL Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

BESTEL HIER NIET!! RETOURNEREN NIET MOGELIJK!! Barkrukken besteld. Toen deze uiteindelijk thuis waren geleverd, bevielen deze niet en wilden we deze barkrukken retourneren waarbij we hebben aangege... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We waren onze fineer meubelen beu. We kwamen bij LoodsXL terecht. Ik wilde graag maatwerk voor een bestaand dressoir en kast uit de collectie van LoodsXL. Het duurde even maar het was het wacht... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Aantal weken geleden een houten tuinbank besteld, deze samengesteld op de website (maat en kleur). Heel tevreden! de bank voldoet aan alle verwachtingen en is van prima kwaliteit, ook netjes gelakt.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs heb ik mijn nieuwe eiken badmeubel geplaatst en ik ben er ontzettend tevreden over. De kwaliteit is top: massief eikenhout, stevig gebouwd en perfect afgewerkt. De natuurlijke houtnerf geeft... Näytä lisää

1. Kalustevalmistaja
  2. Huonekaluliike
  3. Ulkokalusteet

Yrityksen kirjoittama

NordXL uit Groningen is de grootste fabrikant en webshop op het gebied van maatwerk meubelen. NordXL, ooit SteigerhoutTrend, begon klein als maker van steigerhouten meubelen. Inmiddels zijn we gespecialiseerd in allerlei houtsoorten en maken meer dan alleen steigerhouten meubelen. Je kunt ook terecht voor eikenhouten, mangohouten, Douglas houten, teakhouten meubelen en betonlook meubelen. De webshop is een onderdeel van NordXL B.V. Wij zijn gespecialiseerd in (maatwerk)meubelen, huis- en tuinmeubelen die onder andere online worden verkocht op onze site. Onze producten staan voor uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs! Ook bieden wij een ruim assortiment woonaccessoires aan, om jouw interieur af te stylen.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

32 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zeer tevreden

Zeer tevreden , mango houten tafel besteld en geleverd in goed overleg !
De tafel is van zeer hoge kwaliteit ! Massief blad en zeer mooie gepoedercoate poten . Kort om zeer tevreden en zeker een aanrader

18. elokuuta 2022

Gewoon goed

Mooie materialen en blij met het product. Ook goed en leuk contact gehad . Kan me sommige reacties hieronder ook niet voorstellen. Ik zeg topbedrijf!

25. heinäkuuta 2023

Tafel en bar

Heb 1 tafel van 50 mm dikke planken gekocht met metalen onderstel. Was hierover zeer goed te spreken
en heb er daarom nog 1 gekocht.

Tevens een mooi bar ( op maat laten maken ), alles netjes geleverd en gemonteerd.

Bedankt mannen van LOODS XL

25. heinäkuuta 2023

Topbedrijf!!!

Geweldig mooie kast gekocht voor dito prijs. Prachtig afgewerkt. We moesten wel even geduld hebben maar het resultaat was ernaar.

Klantenservice was altijd vriendelijk en behulpzaam met goede adviezen.

6. heinäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

top tuintafel en perfecte service

Erg mooie tuintafel op hun site gezien, had nog wel wat vragen over de opties maar perfect geholpen door de klantenservice, die namen alle tijd voor mijn (misschien iets tevele) vragen. Afspraak gemaakt voor de bezorging en ze kwamen keurig op de afgesproken dag, erg vriendelijke bezorgers die me ook nog even wat uitleg hebben gegeven, kortom topbedrijf, binnenkort plaats ik hier nog weer een bestelling voor een tv meubel, nu eerst genieten van de tuintafel, helemaal zin in! steigerhouttrend bedankt!!

24. heinäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden met de geleverde…

Super tevreden met de geleverde eetkamertafel en buitenmeubel. Mooie prijs- kwaliteit verhouding en komen hun afspraken na qua levertijden.
Vriendelijk en goed geholpen!
Bedankt Konstantijn!

13. heinäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Heel tevreden over het meubelstuk

Heel tevreden over het meubelstuk. We hebben de maten doorgegeven. Daarna leveringsdatum afgesproken. Het is afgeleverd door twee vrolijke mannen. Alles via afspraak afgehandeld. Een aanrader

20. heinäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Zeer slecht

Zeer slecht. Ten eerste heb ik een tafel besteld. Levertijd was 1 tot 4 weken. Na 2 weken kreeg ik een mail dat ze pas over 6 weken zouden bezorgen. Heb een mail gestuurd en kon het ineens 3 weken eerder. Ik heb een naturel kleur tafel besteld maar heb een bruine ontvangen. Hele andere kleur. Hout kan afwijken maar naturel is een lichte variant. Ook zat er een vlek in de tafel, wat op een soort olievlek lijkt. Dit meteen na bezorging aangegeven. Nu zeggen ze dat dit hoort en de bruine tafel ook een naturel kleur is. Nu moet ik hem terugsturen op eigen kosten. Ze zitten helemaal in Groningen en de tafel is zwaar. Slecht bedrijf willen niks toegeven!! Maar heb de revieuws gelezen bij trustpilot jammer genoeg te laat!

21. heinäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin