Mijn eerste ervaring met Lola Granola is me uitermate bevallen. Hun mooie site met deskundige en uitvoerige uitleg over hun producten en werkwijze liet al het beste vermoeden. De stipte levering en d... Näytä lisää
Heerlijke granola! Ik ben helemaal verslaafd aan de granola banaan-chocolade. Lekker in yoghurt of gewoon zo. De Lola pops zijn heerlijk als tussendoortje, lekker luchtig en een beetje zoet. Grano... Näytä lisää
Ik was geen voorstander van granola totdat ik Lola Granola probeerde. Sindsdien eet ik elke dag mijn potje magere yoghurt met granola. Geen toegevoegde suikers is ook een enorm pluspunt. De granola is... Näytä lisää
De granola was zoals het beschreven stond. Snelle service, je werd voldoende op de hoogte gebracht ivm betaling, verzending. Dit is zeker een aanrader.
Yrityksen kirjoittama
- lolagranola.be
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Heerlijke granola!
Heerlijke granola!
Granola uit de supermarkt komt hier nooit meer binnen…
Ik ben fan!
Njammie
Super lekkere granola. Ik kijk elke morgen uit naar mijn granola ontbijt.

Vastaus yritykseltä Lola Granola
de granola is zeer lekker
Snelle Topservice
Overzichtelijke website,snem antwoord bij vraag, snelle levering. Top team, lekkere granola
Zeer lekkere granola en perfecte service
Lekkere granola
Lekkere granola. Ideaal verpakt voor verzending via bpost.
Ik bestel zeker nog opnieuw.
Granola van Lola Granola: een echte aanrader!
De granola van Lola Granola is lekker vers. Niet te vergelijken met producten uit de supermarkt. Een echte aanrader om je dag mee te beginnen!
Uitstekende service en zalig lekkere…
Uitstekende service en zalig lekkere producten
Lekkere smaken
Lekkere smaken, krokant gebakken en blij eens granola zonder rozijnen te eten. :-)

Vastaus yritykseltä Lola Granola
Superlekker en een heel snelle…
Superlekker en een heel snelle levering! Ik ga hier nog meer smaken granola bestellen 😉
Vlotte service en goede communicatie
Vlotte service en goede communicatie. Heerlijk artisanale producten.
Super die granola van Lola Granola
Super die granola van Lola Granola. Zo lekker dat ik er niet af kan blijven. Proficiat!
Snel, correct en goed!
Snelle reactie, correcte levering en een fantastische inhoud.
Ik werd zeer goed geholpen met een…
Ik werd zeer goed geholpen met een nabestelling.
Heerlijke granola melanges!
Lekker
De banaan chocolade is zeer lekker en rijk van banaan graag had ik er stukjes chocolade in gehad en zou het geheel misschien ophalen maar hij is wel lekker ga hem zeker nog terug bestellen