Wij zijn zeer tevreden over OOT. De levering kwam op tijd en netjes geleverd in een kartonnen box. Eerste keer een losse aankoop gedaan. We zijn enthousiast over de producten en besloten toch over te... Näytä lisää

De Granola is echt héérlijk! Eet het nu al een hele poos. Wordt netjes geleverd in een doos met 4 zakken. Gebruik nu de Keto Koffie en Almond granola. Het is glutenvrij smaakt ontzettend lekker. Ik pe... Näytä lisää
Heerlijke easy oats en granola! Ik geniet telkens weer van de verschillende smaken. Bestelling gaat gemakkelijk en snel. Je kunt je bestelling op elk moment aanpassen. Krijgt een mail vlak voor de nie... Näytä lisää
Alle randvoorwaarden, zoals: Praktisch verpakt, past door brievenbus, de knijpertjes om de zakjes luchtdicht te verpakken, allemaal dik in orde. Maar vd 4 probeer smaken vond ik er drie heel lekker,... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Oot Granola
Yrityksen kirjoittama
Goedemorgen. Wij zijn Oot en we maken granola die oprecht goed voor je is: 100% puur natuur, tjokvol noten, pitten & zaden, voor een opperbeste start van je dag. Al onze granola's zijn biologisch & glutenvrij. Ze bevatten geen geraffineerde suikers en altijd minder dan 10% natuurlijke suikers.
En omdat krokant het lekkerst is, bezorgen we ze direct vanuit onze bakkerij krakend vers in je brievenbus.
Kraakverse granola, bezorgd in je brievenbus
Héél weinig suikers
Altijd minder dan 10% (en alleen natuurlijke) suikers.Biologisch & glutenvrij
Geen pesticiden en toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen.Direct van de bakkerij op je deurmat
Vóór 17:00 uur besteld, de volgende dag bij je thuisbezorgd.Altijd gezond ontbijt in huis
Los bestellen óf een flexibel lidmaatschap met geplande bezorgingen (en korting).Probeer gezonde Oot >
Knapperig & boordevol smaak
We bakken onze granola’s op de ambachtelijke manier, op stalen platen in een traditionele heteluchtoven. Zo worden ze smaakvol en knapperig zonder dat we veel suikers hoeven te gebruiken. Wij vinden het juist lekker als elke hap een beetje anders smaakt. Net zoals je het thuis maakt dus.
Bekijk alle smaken >
Rhijnspoorplein 10, 1018 TX, Amsterdam, Hollanti
- +31 85 000 0743
- hallo@oot.nl
- oot.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Smaak is lekker maar veel vetten
Smaak is lekker, minder suiker, veel vet en dus calorierijk. Je kan je abonnement niet zelf opzeggen in je account. Ik ben teleurgesteld.
Heeeeerlijk!!!
Het was een goedige om deze müsli…
Het was een goedige om deze müsli tebestellen Hebben jullie ook waar mindersuiker in zit deze müsli helpt om beter naar dec te kunnen daarom ben ik op zoek naar müsli waar geen suiker in zit daarom vraag müsli zonder suiker in zit gr ansdewit
Lekker hoor
Tevreden
Heb verschillende oot granola geprobeerd en ben er zeer tevreden over. Eet het veel door kwark (grieks) yoghurt
Super product smaakt heerlijk en een…
Super product smaakt heerlijk en een zuiver en eerlijk product!
Mijn mijn heeft parkyson en door…
Mijn mijn heeft parkyson en door volkoren brood en laxeerpoeders dagelijks te nemen, raakt hij toch verstopt.
Door nu jullie product s'morgens te nemen gaat het goed! Zo blij mee!
Echt om dit te delen. Een verlichting!
Zeer tevreden
Heerlijke en verse producten die passen binnen een koolhydraatarm dieet
Prima bezorgd
Assez mitigé
Assez mitigé. Si la composition est bonne, le gout lui ne l'est pas toujours. Il y a certains granola que je 'apprécie sans plus par contre les granola protéinés café et chocolat étaient inmanageables pour moi.
Lekker en erg voedzaam!
Het wordt keurig op tijd geleverd en is…
Het wordt keurig op tijd geleverd en is erg lekker. Wel heb ik soms last van muffe noten.
Omdat het lekker is😁
Heerlijke granola en oats
Heerlijke granola en oats. Natuurlijke ingrediënten. Elke ochtend een feestje...
Superlekker
Oot levert de lekkerste granola, niet te vergelijken met die uit de supermarkt. Eet het nu al een paar jaar en zou niet anders meer willen.
Heerlijk ontbijtje
Heerlijk! Ik ben fan!
Echt lekker vers, knapperig en de smaak is geweldig!
Top product
Snelle levering, heerlijke ontbijtgranen
Enige minpuntje is dat de doos nét iets te gris voor mijn brievenbus. Wordt erin gepropt en ik moet het eruit scheuren.
Lekkere granola en zeer goede service.
Verse granola
Verse granola, zo vers en daarom lang houdbaar én super snel geleverd en zo lekker. Het is fijn dat ik kan kiezen uit steeds meer smaken. Ik heb dagelijks een heerlijke lunch. Dank je wel Oot
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.