Harja on hyvä. - minulle soitti eräänä pvnä mieshenkilö ja kauppasi uusia , mutta en saanut tai olen hukannut tarjouksen. Nyt en ole varma, tuleeko minulle uusia harjan päitä ja hammastahnaa. Vastasin... Näytä lisää
Arvostelun yhteenveto
Luotu tekoälyllä viimeaikaisten arvostelujen perusteella
Useimmin mainitut
Tämän yhteenvedon taustalla olevat arvostelut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Uuden aikakauden sähköhammasharjat koko perheelle. Hellästi värähtelevä Loiste sähköhammasharja puhdistaa ultra-aaltotekniikalla koko suusi jopa tuplasti tehokkaammin kuin tavallinen sähköharja - ilman kipua ja tulehduksia.
Yhteystiedot
Loiste sähköhammasharjat
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 26 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Hyvä tuote ja erittäin hyvin toimiva…
Hyvä tuote ja erittäin hyvin toimiva asiakaspalvelu, joka paitsi vastaa nopeasti myös huomioi asiakkaan toiveet.
Paras kokemani pesutulos ja…
Paras kokemani pesutulos ja miellyttävän tuntuinen kokemus.
Parhaat arvosanat. Loistava eli ihan paras.
Kiitos!
Kaikki toimii niinkuin on sovittu.
Nopea toimitus.
Nope toimitus
Aika raskaasti rummutatte jo harjan…
Aika raskaasti rummutatte jo harjan valinnutta ja aika arvokkaita ovat yhä lisäharjat. Isoissa papereissa edes hiukan alennusta ja ei onneksi lähetyskuluja sentään.
mukavan tehokas
Loistava akun kesto ja mukavan tehokas laite. Alkuun kutisi aivan simona, mutta tottui parissa päivässä.
Tuote tuli nopeasti kotiin.
Olen erittäin tyytyväinen ultra…
Olen erittäin tyytyväinen ultra sähköhammasharjaan. Yritys mainostaa tuotteita hyvin ja lähettää sähköpostia ja tietoa tuotteista. Ihan paras ostos pitkään aikaan!
Huippuharja monilla toiminnoilla ja…
Huippuharja monilla toiminnoilla ja akunkestoa uskomaton! Hyvä ostos!
Loiste kesti reilun vuoden
Loiste meni rikki pian takuuajan päätyttyä. Ei pahoittelua, ei kiinnostusta korjaukseen. Ainoastaan kehoitusta ostaa uusi Loiste.
Loisteen sähköhammasharja on loistava…tuote ja harja pesee hampaat puhtaan oloisiksi.
Loisteen sähköhammasharja on loistava harja ja ilo pestä hampaita sillä :). Minulle markkinoitiin myös uutta Loisteen hammastahnaa ja ostinkin kokeeksi kaksi pakkausta tahnaa. Hammastahna ei vastannut sille annettuja ominaisuuksia. Minusta hammaspesun jälkeen ei tahnasta tullut raikasta oloa suuhun ja tuntui kuin siinä ei olisi ollut fluoria lainkaan. Tahnat olivatkin suuri pettymys ja liian hintavia laatuun nähden. Palasin päivittäiskaupan tarjoamiin tahnoihin raikkauden ja hinnan vuoksi.
Nopee toimitus
Todella nopea toimitus
Todella nopea toimitus. Huonoa oli useampi sähköposti, jossa ilmoitettiin kassalle jääneestä ostoksesta, jota en etsinnöistä huolimatta löytänyt. Jouduin laittamaan sähköpostia kysyäkseni miksi viesti tuli, en saanut vastausta.
Loisteharjat ovat aivan ylihintaisia.
Loisteharjat ovat aivan ylihintaisia.
Pudottakaa hintoja niin niitä raatsii tilatakkin sitten