4,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Hyvä asiakaspalvelu

Reklamaation käsittely hoitui asiallisesti, perusteellisesti ja nopeasti. Tästä saisi moni yritys ottaa mallia.

10. huhtikuuta 2026

Moikka! Ari

Vastaan tähän henkilökohtaisesti.

Ekana iso kiitos siitä, että huomautit meille tuosta alekoodista. Siinä oli tosiaan päässyt käymään virhe, ja sun ansiosta saatiin se korjattua kuntoon. Otimme tästä opiksemme.

Otan hieman kantaa tuohon Temu kommenttiin. Temun ruvettua myymään samalta näyttäviä tuotteita on ollut järisyttävä ongelma meidän kohdalla sillä se asettaa paljon ennakkoluuloja ja epävarmuuksia. Haluan kuitenkin avata tätä vähän: vaikka tuote näyttää ulkoisesti samalta, me testattiin Vertex-tuotteen kohdalla neljä eri tehdasta ennen kuin oltiin tyytyväisiä. Osa malleista haisi todella pahalle kemikaaleille, oli liian kovia tai muuten heikkolaatuisia. Me ei todellakaan oteta "mitä tahansa" myyntiin, vaan seisotaan laadun takana ja kannetaan vastuu tuotteistamme.

Toimitusajat on tosiaan olleet vielä vähän pitkiä, mutta tähän on tulossa iso muutos! Siirretään varastointia Suomeen kesäkuun aikana, jolloin paketit on perillä jo päivässä! Halutaan myös nyt ja jatkossa vielä enemmän tarjota muutakin kuin pelkän tuotteen, ja lisättiin juuri asiantuntijan tekemä kattava E-kirja liikeharjoitteilla niska-hartia-seudun hoitoon jokaisen tilauksen tueksi, juuri tämän takia. Meille on tärkeää Laatu ja asiakastyytyväisyys ja olemme yrityksenä olleet kovasti ristitulen välissä Temu syytösten takia, jonka takia teemme töitä kovemmin kuin koskaan varmistaaksemme että olemme muutaki kuin “Temu tuotteita” myyvä yritys.

Arvostamme jos kertoisit onko mitään millä voimme korvata sinulle tämän harmin joka on sinulle koitunut kokemuksestanne meidän kanssa?

Terveisin,
Jasse / EaseNordic

Saanut 5/5 tähteä

Tuote toimi kuin luvattu ja…

Tuote toimi kuin luvattu ja asiakaspalvessa nopea vastaus (30min)

13. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Easenordic

Mahtava kuulla, että tuote vastasi odotuksia ja oot ollut tyytyväinen! Meillä on tosi tärkeää, että lupaukset pidetään ja laatu on sitä mitä pitääkin. Kiitos paljon suosituksesta, tällaiset palautteet merkitsee meille tosi paljon.

Asianmukaista palvelua

Olin aluksi hieman skeptinen, mutta tuote tuli nopeasti ja asiakaspalvelu pelasi. Kysymykseeni vastattiin alle tunnissa. Tuote toimii niinkuin luvattu.

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Easenordic

Kiitos tosi paljon tästä palautteesta! On mahtava kuulla, että pystyttiin yllättämään positiivisesti!

Täällä kuunnellaan ihmistä!

Näin Facebookissa mainoksen Axis-tyynystä ja kysyin chatissa, sopiiko se juuri minun selkävaivaani. Vastassa ei ollut robotti, vaan asiantuntija, joka osasi vastata rehellisesti. Tuote saapui viikon jälkeen ja on toiminut juuri kuten luvattiin. Tällaista asiakaspalvelua arvostan!

20. maaliskuuta 2026

Moikka!

Vitsi miten kiva kuulla, että sait meidän tiimiltä apua selkävaivaan ja Axis-tyyny on toiminut niin kuin pitääkin! Meille on tosi tärkeää, että jokainen saa ihan oikeaa ja rehellistä apua ihmiseltä ihmiselle.

Kiitos paljon tästä palautteesta, tää lämmittää koko tiimin mieltä!

Saanut 5/5 tähteä

Loistava asiakaspalvelu ja nopea apu.

Kysyin neuvoa Spina-työkalun käyttöön ja sain todella asiantuntevan vastauksen sähköpostilla. Tuntuu siltä, että yritys todella välittää asiakkaan hyvinvoinnista.

14. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Easenordic

Kiitos tuhannesti tästä palautteesta! Onpa mahtava kuulla, että sait Spina-työkalun käyttöön tarvittavat vinkit ja tunsit olosi kuulluksi. Me perustettiin EaseNordic juuri siksi, että halutaan auttaa ihmisiä voimaan paremmin, eikä vaan myydä tavaraa hyllystä.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin