Tusind tak for en fantastisk oplevelse! Og en kæmpe tak til Maria fra jeres afdeling i Roskilde. Hun var utrolig imødekommende og gav os lige 5 minutter ekstra, så vi kunne nå at gennemføre det hele.... Näytä lisää
Tak for en super fed oplevelse for os. 2 voksne og 4 børn i alderen 12-16 år. Det skal vi prøve igen. 🙏🏼 Kan helt klart anbefales. Spændende og udfordrende. Og super service.
Som altid er det en forrygende oplevelse at komme hos Locked i Aarhus. Personalet er smilende, imødekommende og meget vedkommende. Vi var forbi i forbindelse med en polterabend, og det konkurrenceelem... Näytä lisää
Helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Mit første besøg i et Escape Room og det overgik alle mine (høje) forventninger !! 2 voksne og 4 (kloge 😁)børn i alderen 11-15 Udfordringer på højt... Näytä lisää
LOCKED vil være Danmarks bedste udbyder af Escape Rooms. Du kan besøge LOCKED i Aarhus, Odense, Roskilde, Aalborg, Herning, Kolding, Horsens, Randers og Holstebro.
Ny Banegårdsgade 45, 8000, Aarhus C, Tanska
- 71995365
- kontakt@locked.dk
- locked.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Fint lavet
Fint lavet, selv om det er i containere. God sværhedsgrad. God konkurrence i at der er flere ens rum og man kan konkurre indbyrdes. God service.

Vastaus yritykseltä Locked
Super sjov og spændende besøg med familien
Vi havde en super sjov, og spændende, familieoplevelse i et break-in room i Aalborg. Victor gav os en rigtig fin introduktion til rummets udstyr og regler.
Det skal vi, helt sikkert, prøve igen.

Super sjov oplevelse
Super sjov oplevelse.
Vi var 11 afsted og havde 3 rum.
Nemt at booke, nemt og ombooke, da vi havde bestilt til 13 til at starte med.
Søde piger, der var gode til at hjælpe.
Sjovt, spændende, tilpas svært, måske for svært, for var nødt til at få et par ledetråde, men kommer gerne igen.

Virkelig godt og gennemtænkt
Virkelig godt og gennemtænkt! Mega spændende! Det eneste, der var trælst og upraktisk, var, at de lommelygter, vi havde fået udleveret, ikke lyste så godt, så det var nogle gange virkelig svært at læse tal og bogstaver…
Super godt og tilpas udfordrende rum og…
Super godt og tilpas udfordrende rum og god introduktion
Fantastisk introduktion og hjælp…
Fantastisk introduktion og hjælp undervejs. Virkelig noget der fik gang i hjernecellerne. Vi gamle tøser havde en fornøjelig time takket være Joy i locked i Kolding
Det var en helt igennem fed oplevelse i…
Det var en helt igennem fed oplevelse i kolding i aftes.
Stor tak til yoj for god vejledning og at du undlod at grine for meget af vores kommunikative evner.
Helt klart endnu et besøg værd.
Så god en oplevelse hos Locked i…
Så god en oplevelse hos Locked i Roskilde. Vi valgte den der hedder Kidnapped. Gode opgaver, og lidt paranoia fornemmelser undervejs.
Venligt og kompentent personale. Det gør vi igen en anden gang 👏
Jeg kan ikke anbefale deres udendørs…
Jeg kan ikke anbefale deres udendørs udfordring.
Vi var 7 personer, som gennemførte den udendørs opgave, hvor man skal rundt i byen (Randers). Det er desværre en fuldstændig intetsigende historie og alt for lette opgaver. Der er desuden stort set ingen variation i opgaverne, hvor alt skal gøres på en telefon fra en enkelt person i gruppen.
Locked har desværre ikke formået at integrere de fysiske lokationer til selve historien. De fysiske lokationer man skal rundt til, har nemlig ingen sammenhæng med historien, hvorfor vandringen rundt i byen bliver fuldstændig ligegyldig.
Da alt skal klares på én telefon, betyder også, at det er svært (umuligt) at aktivere alle i gruppen i historien undervejs, som betyder, at alle i gruppen ikke involveres.
Alt i alt desværre et fuldstændig ligegyldigt koncept.

Vastaus yritykseltä Locked
Fantastisk hyggelig time bag lukket…
Fantastisk hyggelig time bag lukket dør. En god oplevelse med familien og kan klart anbefales som underholdende samvær også selv om der er aldersforskel. Alle kan byde ind med noget og samarbejde bliver en vigtig faktor for at komme ud sammen.
Har prøvet Escape Room før og prøver det helt sikkert igen. Grundsten for en familietradition er lagt.

Fed oplevelse
Fed oplevelse. Far og datter i "Prison Break". Måtte have et lille hint 2 gange. Alt fungerede som det skulle - spændende og hæsblæsende, adrenalinen pumpede da vi tiden var ved at rinde ud - vi nåede ud inden tiden var gået. 😆👍

Mega sjovt! Kan stærkt anbefales
Mega sjovt! Opgaverne var gennemtænkte og personalet var søde.
Vi var 3 unge mennesker i deres Kidnapped Room og vi nød hvert et skræmmende øjeblik. Vi anbefaler alle stærkt Locked Escape Rooms.
Det var ikke altid tydligt hvilken opgave var den næste, men der var walkie-talkien en stor hjælp.

The staff was so sweet
The staff was so sweet. Andrea was our guide and was so sweet, super open and happy to answer our questions, and overall very friendly. We’ve been there twice now, and both rooms have been SO well built and extremely well thought through. I cannot recommend it enough. Fun for younger teenagers too.

Vastaus yritykseltä Locked
Virkelig fed og sjov oplevelse.
Virkelig fed og sjov oplevelse, det kan anbefales.
Vi var afsted som familie og havde det sjovt.
Det var en virkelig god oplevelse og vi…
Det var en virkelig god oplevelse og vi nød det virkelig . Det var dog lidt uhyggeligt med blod og lydeffekter men alt i alt kan det anbefales😊
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Venligt og kompetent personale, som gav os alle de oplysninger, som vi havde brug for inden vi blev LOCKED 🙂
Vi blev taget godt imod og fik en god…
Vi blev taget godt imod og fik en god forklaring af hvordan det skulle foregå og det var rigtig underholdende🙂 Vi fik en god snak med en medarbejder om de forskellige rum bagefter og vi fik hygget i en af stuerne med en sodavand bagefter🙂 Vil helt klart anbefale det, det skal opleves😁
Vi besøgte Locked i Kolding i går
Vi besøgte Locked i Kolding i går. Vi var alle enige om at det var en sjov, udfordrende og spændende aktivitet og kan kun anbefale andre at prøve et ecsaperoom.
Desuden var det nogle utroligt søde værter. De tog sig god tid til at sætte os ind i hvad det var vi skulle og bagefter tog de sig tid til at vi fik en god snak og et grin over oplevelsen.
Excellent fun
Took my 15yr old and his friend here this afternoon. They had the best time and are begging to go back! Thank you Jamie for helping them just enough that they made it out in the end! He went the extra mile coming outside to find us when I was struggling to read google maps too! Thank you 🙏🏻 Excellent fun 😁