Tusind tak for en fantastisk oplevelse! Og en kæmpe tak til Maria fra jeres afdeling i Roskilde. Hun var utrolig imødekommende og gav os lige 5 minutter ekstra, så vi kunne nå at gennemføre det hele.... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Tak for en super fed oplevelse for os. 2 voksne og 4 børn i alderen 12-16 år. Det skal vi prøve igen. 🙏🏼 Kan helt klart anbefales. Spændende og udfordrende. Og super service.
Som altid er det en forrygende oplevelse at komme hos Locked i Aarhus. Personalet er smilende, imødekommende og meget vedkommende. Vi var forbi i forbindelse med en polterabend, og det konkurrenceelem... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Mit første besøg i et Escape Room og det overgik alle mine (høje) forventninger !! 2 voksne og 4 (kloge 😁)børn i alderen 11-15 Udfordringer på højt... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
LOCKED vil være Danmarks bedste udbyder af Escape Rooms. Du kan besøge LOCKED i Aarhus, Odense, Roskilde, Aalborg, Herning, Kolding, Horsens, Randers og Holstebro.
Yhteystiedot
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Super godt sted
Super godt sted, fed historie og en god instruktør. Vi ses næste gang

Vastaus yritykseltä Locked
Vi besøgte Undead rummet og det var…
Vi besøgte Undead rummet og det var super godt lavet!! Vi var kun 2 personer og nåede igennem.. Sværhedsgraden var tilpas og vi fik hjælp to gange.. Vi vil gerne tilbage og prøve deres andre rum!

Fantastisk aften med 10 piger
10 piger havde booket to rum og vi havde en fantastisk time i LOCKED.
Aldersgruppen var 50 + , men det var bestemt ingen hindring :-)
Tiden gik alt for hurtigt og der blev grinet, vurderet og snakket om hvad næste step var...
Og med lidt hjælp fra vores livline gik det lige til tiden

Vastaus yritykseltä Locked
5 Stjerner til Aia og Freja i Roskilde :-)
Min kæreste og jeg var forbi Locked i Roskilde og prøve “Undercover” opgaven til vores 3 års dag. Vi har aldrig prøvet escape rooms og synes det var så fed en oplevelse at vi spurgte om de havde flere ledige tider på de andre rum. Vi prøvede så “Kidnapped” opgaven som var en del sværere men virkelig sjov og udfordrende. Mega fede gåder og rigtig sødt og venligt personale. Vi skal klart prøve de andre opgaver de har. 5 Stjerner herfra :-)

Date night kidnapping
Vi fik lige en god date dag til at gå med Zodiac i Kolding! Det var en fed og udfordrende aktivitet, vi var kun 2 og nåede detsvære ikke at slippe ud, men vi manglede da kun en gåde 🥲
Super god oplevelse 10/10 date night
Tak for assistancen Christoffer 🤣

God oplevelse!
Gode gåder, god historie og sammenhæng i Kidnapped i Roskilde - virkelig godt personale! Vi kommer helt sikkert igen.

NY tur efter en fejl
Efter en fejl og derved en små øv oplevelse. Fik vi chancen for at prøve endnu et forsøg og selvom vi ikke slap ud. 🤣 endte vi med at have en spændende og god oplevelse. Vi takker for at få muligheden . Og for at vi fik en ommer. Helt klart på gensyn.

Vastaus yritykseltä Locked
Thank you very much for a great…
Thank you very much for a great service. This service really helping me to unlock my phone.
My IMEI is : 862326041826757
Virkelig fed oplevelse hos locked i dag…
Virkelig fed oplevelse hos locked i dag inde i Odense !
God personale - det der gøre det til en god forbruger oplevelse er at man føler sig stolt når man har opnået den første mission og derefter skal videre.
Det var hyggeligt
Dum fejl lagde en dæmper på…
Dum fejl lagde en dæmper på oplevelsen...
Vi blev godt modtaget, blev forklaret reglerne fint og kom godt i gang med eventen.
Jeg vil ikke fortælle for meget for at ødelægge gåderne for andre. Men en af opgaverne gav nogle værktøjer til at klare næste udfordring.
Men vi fandt kun delvis løsningen. Og endte med at bruge en evighed på at komme frem til vi ingen muligheder havde. Og måtte kalde på hjælp.
Hvilket irriterede mig grusomt.
Vi fik at vide der skulle være et antal "værktøj" som vi fik adgang til efter denne løsning. Men en manglede så vi kunne ikke komme videre. Uden hjælp udefra.
Vi fik 10 min. Ekstra til at komme igennem. Men vi havde smidt så meget tid væk det ikke nyttede noget.
Oplevelsen var fed. Og ville gerne igen en dag. Men alt frem til denne fejl, var gået super. Så var sgu lidt slukøret over vi ikke kom igennem, når det var grundet en fejl.
Vi havde fået af vide vi skulle ikke bruge mere end 10 min. Før vi spurgte efter hjælp.
Men når man synes det gik super, så var det jo ikke så fedt at gøre...

Vastaus yritykseltä Locked
Det var spændende og mange rum
Det var spændende og mange rum vi kom igennem. Der var mange forskellige kode kombinationer vi skulle igennem for at læse opgaven.
Amazing place!
We tried the escape room called crime scene in Aarhus and the experience was great. The room was fun and nice difficulty level. We were two people and succeeded to escape. The employee are also very very nice and patient to explain things for us. Definitely recommend and will try again ourselves!
stærk anbefaling her fra
Jeg har prøvet både The undead og Kidnaped rummene i Roskilde. Det var den samme søde pige, som tog i mod os begge gange (hun burde få en bonus;) ) . Fede rum, da de har en uhyggelig spænding i begge to.
Positive medarbejdere, sjov underholdning...
Vi blev mødt af flinke, positive mennesker. Sjov og spændende underholdning. Rigtig gode samarbejdsøvelser. :-)
Super spændende
Super spændende, sjov og nervepirrende oplevelse. Alle var godt underholdt.
Det er måske fjollet at give 5 stjerner…
Det er måske fjollet at give 5 stjerner allerede inden vi har været i rummene. Men jeg oplevede en fantastisk service i forsøget på at finde en dag uden for normal åbningstid til min spejdergruppe.
Det lykkedes desværre ikke, men vi har nu booket en tid i det nye år og vi glæder os.
Vi var på city-escape l Kolding
Vi var på city-escape l Kolding, og er noget skuffet over oplevelsen.
Vi blev mødt af sødt personale, men mysteriet rundt i byen var utrolig skuffende.
Vi kom ikke ned i Kolding by, men gik rundt i et villa-kvarter i forstaden uden charme.
Selve mysteriet var uinspirerende og byen blev ikke brugt. Alle opgaver var i telefonen og mapper, og på intet tidspunkt var der en krog ind i lokation. Alt videomateriale var med AI-karakterer, og man kunne på ingen måde leve sig ind i, at det var en rigtig mord-gåde.
Det føltes som spild af tid og penge.

Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse og utrolig fin service fra medarbejderne

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.