Locked Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Tusind tak for en fantastisk oplevelse! Og en kæmpe tak til Maria fra jeres afdeling i Roskilde. Hun var utrolig imødekommende og gav os lige 5 minutter ekstra, så vi kunne nå at gennemføre det hele.... Näytä lisää

Tak for en super fed oplevelse for os. 2 voksne og 4 børn i alderen 12-16 år. Det skal vi prøve igen. 🙏🏼 Kan helt klart anbefales. Spændende og udfordrende. Og super service.

Som altid er det en forrygende oplevelse at komme hos Locked i Aarhus. Personalet er smilende, imødekommende og meget vedkommende. Vi var forbi i forbindelse med en polterabend, og det konkurrenceelem... Näytä lisää

Helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Mit første besøg i et Escape Room og det overgik alle mine (høje) forventninger !! 2 voksne og 4 (kloge 😁)børn i alderen 11-15 Udfordringer på højt... Näytä lisää

1. Escape Room Center
  2. Tapahtumajärjestäjä
  3. Vanhusten palvelukeskus

LOCKED vil være Danmarks bedste udbyder af Escape Rooms. Du kan besøge LOCKED i Aarhus, Odense, Roskilde, Aalborg, Herning, Kolding, Horsens, Randers og Holstebro.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

49 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super godt sted

Super godt sted, fed historie og en god instruktør. Vi ses næste gang

8. helmikuuta 2025

Mange tak for anbefalingen. :-)

Vi besøgte Undead rummet og det var…

Vi besøgte Undead rummet og det var super godt lavet!! Vi var kun 2 personer og nåede igennem.. Sværhedsgraden var tilpas og vi fik hjælp to gange.. Vi vil gerne tilbage og prøve deres andre rum!

1. helmikuuta 2025

Fantastisk aften med 10 piger

10 piger havde booket to rum og vi havde en fantastisk time i LOCKED.
Aldersgruppen var 50 + , men det var bestemt ingen hindring :-)
Tiden gik alt for hurtigt og der blev grinet, vurderet og snakket om hvad næste step var...
Og med lidt hjælp fra vores livline gik det lige til tiden

30. tammikuuta 2025

Mange tak for anbefalingen. :-)

5 Stjerner til Aia og Freja i Roskilde :-)

Min kæreste og jeg var forbi Locked i Roskilde og prøve “Undercover” opgaven til vores 3 års dag. Vi har aldrig prøvet escape rooms og synes det var så fed en oplevelse at vi spurgte om de havde flere ledige tider på de andre rum. Vi prøvede så “Kidnapped” opgaven som var en del sværere men virkelig sjov og udfordrende. Mega fede gåder og rigtig sødt og venligt personale. Vi skal klart prøve de andre opgaver de har. 5 Stjerner herfra :-)

26. tammikuuta 2025

Date night kidnapping

Vi fik lige en god date dag til at gå med Zodiac i Kolding! Det var en fed og udfordrende aktivitet, vi var kun 2 og nåede detsvære ikke at slippe ud, men vi manglede da kun en gåde 🥲
Super god oplevelse 10/10 date night
Tak for assistancen Christoffer 🤣

19. tammikuuta 2025

God oplevelse!

Gode gåder, god historie og sammenhæng i Kidnapped i Roskilde - virkelig godt personale! Vi kommer helt sikkert igen.

18. tammikuuta 2025

NY tur efter en fejl

Efter en fejl og derved en små øv oplevelse. Fik vi chancen for at prøve endnu et forsøg og selvom vi ikke slap ud. 🤣 endte vi med at have en spændende og god oplevelse. Vi takker for at få muligheden . Og for at vi fik en ommer. Helt klart på gensyn.

11. tammikuuta 2025

Kære Daniel,
Tak for din feedback og for at dele din oplevelse med os. Vi beklager de udfordringer, I oplevede med computeren i "Prison Break" i Herning. Jeg forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må have været at miste værdifuld tid på grund af denne fejl.
Vi vil meget gerne rette op på situationen og sikre, at I får den gode oplevelse, som vi bestræber os på at give til vores gæster.
Du må derfor gerne kontakte mig direkte på mail til martin@locked.dk, så vi kan inviterer jeg ind til et nyt besøg.

Mvh Martin

Dum fejl lagde en dæmper på…

Dum fejl lagde en dæmper på oplevelsen...
Vi blev godt modtaget, blev forklaret reglerne fint og kom godt i gang med eventen.

Jeg vil ikke fortælle for meget for at ødelægge gåderne for andre. Men en af opgaverne gav nogle værktøjer til at klare næste udfordring.
Men vi fandt kun delvis løsningen. Og endte med at bruge en evighed på at komme frem til vi ingen muligheder havde. Og måtte kalde på hjælp.
Hvilket irriterede mig grusomt.

Vi fik at vide der skulle være et antal "værktøj" som vi fik adgang til efter denne løsning. Men en manglede så vi kunne ikke komme videre. Uden hjælp udefra.

Vi fik 10 min. Ekstra til at komme igennem. Men vi havde smidt så meget tid væk det ikke nyttede noget.

Oplevelsen var fed. Og ville gerne igen en dag. Men alt frem til denne fejl, var gået super. Så var sgu lidt slukøret over vi ikke kom igennem, når det var grundet en fejl.

Vi havde fået af vide vi skulle ikke bruge mere end 10 min. Før vi spurgte efter hjælp.

Men når man synes det gik super, så var det jo ikke så fedt at gøre...

4. joulukuuta 2024

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at I blev godt modtaget og kom godt i gang med rummet. Det ærgrer mig dog at høre, at der opstod en fejl, som påvirkede jeres oplevelse.
Jeg forstår, at I fik tillagt ekstra tid for at kompensere for den oplevede fejl, men jeg er lidt usikker på om din fortsatte utilfredshed skyldes, at du synes der blev tillagt for lidt tid, eller om det var mere generelt at I oplevede en fejl?
Du må gerne sende svar til Martin@Locked.dk.

Uanset hvad beklager vi fejlen. Vi bestræber os på at sikre, at sådanne fejl ikke opstår i vores rum. Det er vores mål, at alle vores gæster skal have en fremragende oplevelse.

Amazing place!

We tried the escape room called crime scene in Aarhus and the experience was great. The room was fun and nice difficulty level. We were two people and succeeded to escape. The employee are also very very nice and patient to explain things for us. Definitely recommend and will try again ourselves!

17. marraskuuta 2024

stærk anbefaling her fra

Jeg har prøvet både The undead og Kidnaped rummene i Roskilde. Det var den samme søde pige, som tog i mod os begge gange (hun burde få en bonus;) ) . Fede rum, da de har en uhyggelig spænding i begge to.

13. marraskuuta 2024

Det er måske fjollet at give 5 stjerner…

Det er måske fjollet at give 5 stjerner allerede inden vi har været i rummene. Men jeg oplevede en fantastisk service i forsøget på at finde en dag uden for normal åbningstid til min spejdergruppe.
Det lykkedes desværre ikke, men vi har nu booket en tid i det nye år og vi glæder os.

9. lokakuuta 2024

Vi var på city-escape l Kolding

Vi var på city-escape l Kolding, og er noget skuffet over oplevelsen.
Vi blev mødt af sødt personale, men mysteriet rundt i byen var utrolig skuffende.
Vi kom ikke ned i Kolding by, men gik rundt i et villa-kvarter i forstaden uden charme.
Selve mysteriet var uinspirerende og byen blev ikke brugt. Alle opgaver var i telefonen og mapper, og på intet tidspunkt var der en krog ind i lokation. Alt videomateriale var med AI-karakterer, og man kunne på ingen måde leve sig ind i, at det var en rigtig mord-gåde.
Det føltes som spild af tid og penge.

2. marraskuuta 2024

Hej Sophie,

Tak for din feedback. Vi er kede af, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger. Vi vil tage din bemærkning til efterretning og genoverveje ruten, så ruten i stedet går omring det centrale Kolding.

Vores Outdoor-oplevelse adskiller sig fra vores traditionelle Escape Rooms ved at være en mere afslappet aktivitet, og vi har mange gæster, som nyder denne anderledes og mindre stressende oplevelse. Vi forstår dog, at det ikke ramte helt plet for dig, men vi sætter pris på dine input, som kan hjælpe os med at forbedre oplevelsen.

//LOCKED