Loavaly Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Als Newborn- en gezinsfotograaf ben ik steeds op zoek naar de mooiste dekentjes om te gebruiken voor mijn shoots. Ik won bij Loavaly een leuke winactie waarmee ik het allermooiste dekentje kocht! Bij... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Snelle verzending. Niets op aan te merken. We hebben de &me babygym gekocht. Deze had een prijs van €89,95. Voor deze prijs zou ik verwachten dat de onderdelen beter verpakt waren; ze zaten... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fijne communicatie via de mail, ik moest het cadeautje de dag erna hebben en hier hebben ze voor gezorgd. Product was ook naar volle tevredenheid. Ik bestel hier de volgende keer weer een kraamcad... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het gekochte is van superkwaliteit en supermooi en geweldig leuk! Daarnaast was via postNL de eerste levering misgelopen en dat hebben jullie op een snelle en nette manier opgelost, waarvoor dank! Een... Näytä lisää

1. Lastentarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

Loavaly is de plek voor al jouw baby essentials. Denk aan wieg- en ledikantdekens, hoeslakens, speelgoed, slofjes en nog veel meer. Shop bij ons ook jouw babyshower- en/of kraamcadeaus. Gratis verzending in Nederland vanaf €75. Binnen 1-2 werkdagen verzonden. En een deel van de omzet doneren wij aan een goed doel.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

13 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Snelle verzending, over product minder tevreden

Snelle verzending. Niets op aan te merken.

We hebben de &me babygym gekocht.
Deze had een prijs van €89,95. Voor deze prijs zou ik verwachten dat de onderdelen beter verpakt waren; ze zaten los in een doos met geen enkele bescherming eromheen.

Daarnaast is de babygym ontzettend wiebelig.
Hij staat leuk in je interieur, maar daar is ook alles mee gezegd. De prijs-kwaliteitverhouding van dit product is erg slecht. Een vraagprijs van rond de €30,- zou hier beter bij passen.

Jammer.

23. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Top!

Superfijn winkeltje, denkt met je mee als je vragen hebt, mooie duurzame kleertjes, netjes verpakt en snel verzonden.

1. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Fijne communicatie via de mail

Product was ook naar volle tevredenheid.
Ik bestel hier de volgende keer weer een kraamcadeau

1. elokuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

De mobiel in de sale werd zonder stok…

De mobiel in de sale werd zonder stok verkocht, die was niet duidelijk op de advertentie. Daarna 8,95 retourkosten op een mobiel van 25,- is toch heel wat. Prettiger als het duidelijk staat beschreven wat je koopt, want op de foto van het product lijkt het alsof je het als één geheel koopt.

Verder is de kwaliteit van de product mooi. En ze reageerde snel op mijn mail om te retourneren, echter de retourkosten moet ik nog wel ontvangen.

13. kesäkuuta 2025
Loavaly-logo

Vastaus yritykseltä Loavaly

Hoi C., bedankt voor je review. Op de productpagina stond er inderdaad niet bij of de houder wel of niet bij de mobiel zit. Excuses voor de verwarring. Ik had dit eerder ook niet door, omdat je de eerste bent die deze onduidelijkheid bij mij meldt. Ik heb er nu expliciet bij gezet dat het alleen om de mobiel gaat exclusief de houder. Ondanks je minder goede ervaring met de shop, hoop ik je nog terug te zien!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin