Min mann har brukt NAD+booster 500 mg i ca.1/2år og sover bedre om natten.Han har også blitt roliger i kroppen om kvelden. Han har hatt parkinson-diagnosen i 6 år.

Har bruk NMN pulver noen måneder. Meget fornøyd allerede etter få uker. Var spent fordi jeg er pensjonist, og slitt med ME og andre utfordringer. Energien er helt forandret, orker mye mer i hverdagen... Näytä lisää

1. Vitamiinit ja lisäravinteet
  2. Urheiluravintokauppa

Live Longer er din pålitelige kilde for NMN i Norge, designet for å forlenge livet ditt. Vårt NMN er av høyeste kvalitet, nøye testet for å sikre overlegen effekt. Med en enkel og sikker bestillingsprosess gir Live Longer deg tilgang til cutting-edge anti-aldringsteknologi. Invester i din helse med Live Longer - Anti-aldring fra innsiden og ut.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

NAD+ og parkinson.

21. helmikuuta 2026

Veldig raskt levert ca tre dager fra…

Veldig raskt levert ca tre dager fra jeg bestilte, har nettopp startet med mnm så spent på virkningen.
Valgte dette produktet fra live longer siden det er det reneste produktet på markedet 99,9 % rent

19. tammikuuta 2026

Gjelder kun TMG

Gjelder kun TMG. Jeg har lest om anti aging i noen år, men hadde ikke lest om TMG før jeg kom over det på Live Longer. Det er et av to produktet som har en oppløftende mental endring som jeg ahr prøvd. Det andre er Tyrosine. Anbefaler TMG fra LL.

17. joulukuuta 2025

Jeg er utrolig fornøyd

Jeg er utrolig fornøyd med kreatinen! Pakken kom ekstremt raskt, noe som gjør hverdagen mye enklere. Jeg slipper å stresse med å bestille i siste liten. Produktet er også helt topp. Jeg har prøvd mange varianter tidligere, men dette er definitivt blant de beste. Anbefales

5. marraskuuta 2025

Utmerket kundeservice!

Kundeservice jeg fikk, som gjelder abonnement mitt, var bare positiv! De er raske å svare epost, og meget hjelpsomme, og de har en god forståelse av kundene deres.

25. marraskuuta 2025

Great product and service

Great product and service. My wife and I are very pleased with NMN from Live Longer Norway. Apart from the company name being our goal, they are also very easy to work with. We travel quite a bit for work and family and it is easy to pause our subscription and restart it again. Not something that all companies can actually deliver these days despite the claims. But we find the flexibility of Live Longer to be great for us.

20. marraskuuta 2025

Live longer leverer, og lever faktisk opp til forventningene !

Det har gått en mnd siden jeg begynte å ta NMN og TMG om morgenen, og jeg må si at disse supplementene later til å levere akkurat det de lover!
Jeg er positivt overasket over effekten, da jeg helt ærlig ikke var sikker på om jeg kom til å få noe ut av dette.
Jeg har bare en mnd bak meg med Live Longers produkter men kommer til å prøve ut enda flere av deres produkter og ikke minst fortsette på disse to jeg nå er godt igang med. Effekten NMN og TMG har gitt meg i kombinasjon er klarere sinn og mer overskudd både fysisk og mentalt, noe jeg drar godt nytte av på jobben. I tillegg til dette har jeg merket en kraftigere og sunnere hår, skjegg og negl-vekst samt at jeg synes jeg fått noe sunnere hud. Det later til at Live logers produkter gjør akkurat de de påstår enn sålenge, så jeg er spent på å se hvordan det vil føles videre! Takk for kickass produkter LL !

4. heinäkuuta 2025

Tror de funker.

Jeg har slitt med manglende energi i flere år. Jeg har tatt NMN kapsler i to mnd nå, to pr.dag, og har merket at jeg har fått mer energi, men kan ikke si med sikkerhet at det er pga NMN. Jeg har også gått ned 4-5 kg siden jeg begynte å ta de. Det som jeg reagerer litt på er at jeg skulle ha et månedlig abonnement, men når jeg gikk inn på min side og sjekket kommende utsendinger så lå de med 3 ukers intervall. Jeg måtte derfor endre datoen på alle.

23. kesäkuuta 2025

High quality NMN that’s effective!

I recently tried the powder for of their NMN and I’m genuinely impressed! It delivers exactly what it promises, effective results that I could feel.

I’ve taken so many supplements over the last 20 years many of which seemed to have no noticeable impact. This is not one of those!

I liked the powder so much I also picked up the capsule form later for when I’m traveling. The capsules are easy to swallow, convenient for daily use, and have no unpleasant aftertaste.

I’ve noticed a significant improvement in my overall well-being, and this NMN has become a staple in my routine. If you’re looking for a reliable, high-quality supplement that works, this is absolutely worth trying!

30. huhtikuuta 2025

Umulig for og stoppe abonnementet

Umulig for og stoppe abonnementet

28. huhtikuuta 2025
Live Longer-logo

Vastaus yritykseltä Live Longer

Hei Randi,

Takk for din tilbakemelding.

Vi beklager dersom det har oppstått misforståelser rundt abonnementet. Vi svarte deg samme dag som du tok kontakt – både via e-post den 28. april og via kontaktskjema 6. mai – og bekreftet allerede 28. april at abonnementet ditt ble avsluttet i henhold til ditt ønske og våre abonneringsvilkår.

Ved bestilling valgte du å aktivere abonnement for å få 50% rabatt, og dette ble tydelig opplyst på produktsiden, sammen med vilkårene om minimum to leveranser. Vi sendte deg skjermbilde av dette i vår første e-post.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å kontakte oss direkte, og håper du vil vurdere å oppdatere anmeldelsen, ettersom vi avsluttet abonnementet samme dag du tok kontakt og har fulgt deg opp fortløpende.

Ta gjerne kontakt med oss igjen dersom det er noe mer vi kan bistå med.