Jeg bestilte to flasker med NMN, men ved en feiltakelse mottok jeg kreatin. Jeg ga negativ tilbakemelding, men dagen etter ringte administrerende direktør meg personlig, beklaget vennlig og løste... Näytä lisää
Veldig lang tid mellom melding om at leveranse gjøres klar til forsendelsen og tidspunktet for når pakken "trøkkes" ned i postkassen. Den lange leveringstiden gjør at postkassen må kontrolleres meget... Näytä lisää
Ingenting å utsette på dette firmaet eller handelen med dem. Alt er transparent, mye informasjon tilgjengelig både om produktene og firmaet. Setter pris på at det finnes både fysisk adresse, telefonnu... Näytä lisää
- Vitamiinit ja lisäravinteet
- Kunto- ja ravitsemuspalvelu
- Kauneus- ja terveysmyymälä
- Terveysruokakauppa
- Online-markkinapaikka
- Urheiluravintokauppa
Tietoja yrityksestä AgeLab
AgeLab.no hjelper deg på reisen til en ny biologisk alder
Norges Longevity-portal: Vi er spesialist på livsstil, kost, teknologi, produkter og trening designet for anti-aldring. Vår ekspertise er din trygghet.
KJØP NAD Total Kjøp NMN Kjøp ResveratrolNorges beste Nikotinamid Ribosid (NR), NMN og Resveratrol: Kjøp NMN, Nikotinamid Ribosid og Resveratrol av høyeste mulige kvalitet og renhet fra Norge. Alle våre produkter blir laboratorie-testet i Danmark, og produseres i henhold til prestisjetunge ISO og HACCP-kvalitetssertifikater, som er mer omfattende enn GMP.
Faglig tyngde og ren kvalitet: Gjennom et fokus på vitenskap og teknologi er vår ambisjon å kunne tilby det seneste av informasjon og produkter som kan hjelpe så mange som mulig til å leve et sunnere og lengre liv. På denne måten vi kunne gjøre en forskjell for den enkelte og for samfunnet.
Teamet bak AgeLab av Vitality Nordic AS består av en sterk samling av: Utdannelse, erfaring og kompetanse innen medisin, helse og kosttilskudd. Vi bruker våre legers medisinske kunnskap og erfaring med den nyeste forskningen innenfor longevity-feltet for å kunne tilby flest mulig de beste forutsetningene for et sunt og langt liv. Som et uavhengig, norsk selskap, er vi drevet av felles verdier og en visjon om å prioritere folkeopplysning og helse.
Kvalitet, sikkerhet og ærlighet: Vi tilbyr kun produkter av høyeste mulige kvalitet til beste pris i denne klassen. Alle produkter vi tilbyr vil alltid møte de strengeste kvalitetsstandardene, takket være en omfattende utvelgelsesprosess og en grundig vitenskapelig undersøkelse på forhånd. All informasjon og veiledning blir skrevet eller faktasjekket av våre leger. På denne måten kan du være sikker på at du alltid vil få trygge og oppdaterte kvalitetsprodukter til rettferdig pris på AgeLab.no
De mest solgte NAD-forløperne i Norge: NAD Total, NMN og Nikotinamid-Ribosid (NR)

- Velg trygghet og kvalitet med AgeLab
- Levering fra Norge på 1-5 virkedager. Gratis frakt over kr 799. Alle produkter blir laboratorietestet i Danmark. Garantert +99% renhet. Opplev god og personlig kundeservice fra eksperter.
Levering på 1-5 virkedager med Posten Bring

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Anbefalles .
Kunne vært bedre
Fin tone i meldingene som følger…
Fin tone i meldingene som følger preparatene. Ikke kjøpspress
Bra kvalitet levert fort!
Dukker opp fort i postkassa, topp produkt! Kommer til å handle mer! :)
Trustworthy, delivery on time. Easy to hold/park orders if needed
Føler at kosttilskuddet jeg tar virker…
Føler at kosttilskuddet jeg tar virker positivt på helsa mi. Leveransene som jeg får jevnlig og som inngår i mitt daglige kosthold synes å fungere meget godt for mitt vedkommende. Ved endringer i dosering for eksempel er den hjelpen jeg har fått av kundeservice god og ikke vanskelig å få til i tillegg til at en del endringer kan jeg også selv utføre på min side hos Agelab. Rådgivningstjenesten deres er meget viktig for meg for å finne riktig kosttilskudd og dosering og jeg er fornøyd med den tjenesten hittil.
Den er ryddig og grei
Den er ryddig og grei. Dere er flinke til å sende mail å opplyse at produktet er på vei. Er fornøyd 🙂
Rask levering og god informasjon
Har nylig mottatt produktet så det er litt tidlig for meg å beskrive virkningen av det. Men fungerer det så blir det nok bestilt inn mer. Er så langt fornøyd med informasjon rundt produktet og leveransen.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. Manglet et stk produkt første gang og fikk det ettersendt med et ekstra produkt som plaster på såret
Fint med påminnelse på forhånd
Fint med påminnelse på forhånd, så jeg kan endre både produkt og dato hvis jeg må.
Syns det går veldig fort fra jeg bestiller til jeg har dem i postkassa. 😇
Anbefales på det sterkeste.
Utrolig bra kundeservice. Anbefales på det sterkeste. De har leger som leser den nyeste forskningen og deretter kommer frem til de beste produktene. Kjøper gjerne her igjen.

Vastaus yritykseltä AgeLab
Fornøyd med produktet
Lett å finne produktene og lese…
Lett å finne produktene og lese omtalene. Leveransen gikk uten vansker.