AgeLab Arvostelua 846

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Jeg bestilte to flasker med NMN, men ved en feiltakelse mottok jeg kreatin. Jeg ga negativ tilbakemelding, men dagen etter ringte administrerende direktør meg personlig, beklaget vennlig og løste... Näytä lisää

Veldig lang tid mellom melding om at leveranse gjøres klar til forsendelsen og tidspunktet for når pakken "trøkkes" ned i postkassen. Den lange leveringstiden gjør at postkassen må kontrolleres meget... Näytä lisää

Ingenting å utsette på dette firmaet eller handelen med dem. Alt er transparent, mye informasjon tilgjengelig både om produktene og firmaet. Setter pris på at det finnes både fysisk adresse, telefonnu... Näytä lisää

1. Vitamiinit ja lisäravinteet
  2. Kunto- ja ravitsemuspalvelu
  3. Kauneus- ja terveysmyymälä
  4. Terveysruokakauppa
  5. Online-markkinapaikka
  6. Urheiluravintokauppa

Tietoja yrityksestä AgeLab

AgeLab.no hjelper deg på reisen til en ny biologisk alder

Norges Longevity-portal: Vi er spesialist på livsstil, kost, teknologi, produkter og trening designet for anti-aldring. Vår ekspertise er din trygghet.

KJØP NAD Total Kjøp NMN Kjøp Resveratrol

Norges beste Nikotinamid Ribosid (NR), NMN og Resveratrol: Kjøp NMN, Nikotinamid Ribosid og Resveratrol av høyeste mulige kvalitet og renhet fra Norge. Alle våre produkter blir laboratorie-testet i Danmark, og produseres i henhold til prestisjetunge ISO og HACCP-kvalitetssertifikater, som er mer omfattende enn GMP.

Faglig tyngde og ren kvalitet: Gjennom et fokus på vitenskap og teknologi er vår ambisjon å kunne tilby det seneste av informasjon og produkter som kan hjelpe så mange som mulig til å leve et sunnere og lengre liv. På denne måten vi kunne gjøre en forskjell for den enkelte og for samfunnet.

Teamet bak AgeLab av Vitality Nordic AS består av en sterk samling av: Utdannelse, erfaring og kompetanse innen medisin, helse og kosttilskudd. Vi bruker våre legers medisinske kunnskap og erfaring med den nyeste forskningen innenfor longevity-feltet for å kunne tilby flest mulig de beste forutsetningene for et sunt og langt liv. Som et uavhengig, norsk selskap, er vi drevet av felles verdier og en visjon om å prioritere folkeopplysning og helse.

Kvalitet, sikkerhet og ærlighet: Vi tilbyr kun produkter av høyeste mulige kvalitet til beste pris i denne klassen. Alle produkter vi tilbyr vil alltid møte de strengeste kvalitetsstandardene, takket være en omfattende utvelgelsesprosess og en grundig vitenskapelig undersøkelse på forhånd. All informasjon og veiledning blir skrevet eller faktasjekket av våre leger. På denne måten kan du være sikker på at du alltid vil få trygge og oppdaterte kvalitetsprodukter til rettferdig pris på AgeLab.no

De mest solgte NAD-forløperne i Norge: NAD Total, NMN og Nikotinamid-Ribosid (NR)

Velg trygghet og kvalitet med AgeLab
Levering fra Norge på 1-5 virkedager. Gratis frakt over kr 799. Alle produkter blir laboratorietestet i Danmark. Garantert +99% renhet. Opplev god og personlig kundeservice fra eksperter.

Levering på 1-5 virkedager med Posten Bring

Gratis frakt over kr 799

Gratis frakt over kr 799
Bestill trygt og enkelt fra AgeLab. Rask levering med sporbare pakker fra Bring. Vårt team er klar til å hjelpe deg via telefon og e-post ved spørsmål eller behov for veiledning.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Føler at kosttilskuddet jeg tar virker…

Føler at kosttilskuddet jeg tar virker positivt på helsa mi. Leveransene som jeg får jevnlig og som inngår i mitt daglige kosthold synes å fungere meget godt for mitt vedkommende. Ved endringer i dosering for eksempel er den hjelpen jeg har fått av kundeservice god og ikke vanskelig å få til i tillegg til at en del endringer kan jeg også selv utføre på min side hos Agelab. Rådgivningstjenesten deres er meget viktig for meg for å finne riktig kosttilskudd og dosering og jeg er fornøyd med den tjenesten hittil.

7. huhtikuuta 2026

Anbefales på det sterkeste.

Utrolig bra kundeservice. Anbefales på det sterkeste. De har leger som leser den nyeste forskningen og deretter kommer frem til de beste produktene. Kjøper gjerne her igjen.

24. helmikuuta 2026
AgeLab-logo

Vastaus yritykseltä AgeLab

Hei Alexander, og takk for at du tok deg tid til å snakke med oss!

Det var veldig hyggelig å bli litt kjent med deg, og enda bedre at vi fikk avklart hva som var problemet og i stedet kunne finne en løsning på dette.

SleepDeep øreproppene er heldigvis ellers et produkt mange er veldig fornøyde med, men det er nok helt sikkert at vi alle har forskjellige kropper og øreganger, hvor noen ting rett og slett ikke passer.

Derfor setter vi stor pris på at du ga oss sjansen til å hjelpe, i stedet for at det bare ble stående som en dårlig opplevelse.

God dag videre, og vi ser frem til å se deg igjen på siden i fremtiden!

Theo Sebastian Tiltnes
Direktør og fagansvarlig, AgeLab.no