1. Tietokoneohjelmistot
  2. Ohjelmistoyritys
  3. Ohjelmistotoimittaja

Yrityksen kirjoittama

livekort.se: DIN MJUKVARUPLATTFORM FÖR KVALITET OCH PÅLITLIGHET Som en pålitlig Microsoft-partner erbjuder livekort.se dig ett brett utbud av mjukvarulösningar – från Microsoft Office till serveroperativsystem. Hos oss hittar du enbart produkter från välrenommerade mjukvarutillverkare, så att du är garanterad kvalitet och effektivitet. OPERATIVSYSTEM: HJÄRTAT I DIN DATOR En dator utan operativsystem är som en bil utan motor. Operativsystemet styr hårdvaran, förvaltar resurser och erbjuder ett intuitivt användargränssnitt. För maximal datorprestation förlitar vi oss på marknadsledare som Windows 11, känt för sin effektivitet och användarvänlighet. Alla våra OEM-licenser är original och kan aktiveras direkt genom oss. SERVEROPERATIVSYSTEM: KRAFTEN BAKOM DITT FÖRETAG Servrar kräver specialiserade operativsystem. På livekort.se erbjuder vi dig kraftfulla Windows Server-system från Microsoft. Dessutom hittar du andra serverlösningar som SQL Server, Exchange Server och SharePoint Server. MICROSOFT OFFICE: MAXIMAL PRODUKTIVITET PÅ KONTORET Med Microsoft Office arbetar du effektivare än någonsin. Oavsett om det gäller textbehandling, kalkylblad eller presentationer – hos livekort.se hittar du rätt utgåva för varje behov, både för företag och privatpersoner. livekort.se: LÅGA PRISER, TOPPKVALITET OCH FÖRSTAKLASSIG SERVICE På livekort.se drar du nytta av inte bara konkurrenskraftiga priser, utan även tillförlitlig service. Vår flerspråkiga kundservice är tillgänglig dygnet runt via e-post. Våra experter hjälper gärna till med installation och användning av din mjukvara. Lita på vår erfarenhet och expertis. Varje beställning levereras med en faktura inklusive vårt momsnummer, en tydlig returpolicy och livstidsgaranti – för din säkerhet och trygghet.

4,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt, både leverans och support funkade mycket bra.

17. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Livekort

Det glæder os at høre. Hvis De har yderligere spørgsmål, er De velkommen til at kontakte os. Mange tak for den positive tilbagemelding. Med venlig hilsen Sven B.

Saanut 5/5 tähteä

Snabbt enkelt och effektivt.

Snabbt enkelt och effektivt.

19. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Livekort

Tack för feedbacken och för att du delade med dig av din erfarenhet. Vi önskar dig fortsatt framgång med den nya programvaran. Med vänliga hälsningar Sven B

Kundtjänst

Köpte en programvara (Office 2024 Pro) till ett bra pris.
Hade lite problem vid aktivering, men med hjälp av den bästa kundtjänst jag anlitat, så löstes problemet galant.

22. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Livekort

Tack för din feedback och för att du delar med dig av dina erfarenheter. Vi önskar dig fortsatt framgång med den nya programvaran.

Saanut 4/5 tähteä

Grym support

Jag fick inte min vara från början men kundsupporten var grym och hjälpte mig snabbt.

19. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Livekort

Tack så mycket för din kommentar. Vi är glada att vårt supportteam kunde hjälpa dig snabbt och lösa situationen. Hälsningar Madi

Saanut 5/5 tähteä

Bra pris,samt enkel installation för…

Bra pris,samt enkel installation för den som har kunskaper. ( fick hjälp)😊

8. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Livekort

Tack för din fantastiska feedback! Vi är så glada att det uppfyllde dina förväntningar och hoppas att få välkomna dig tillbaka för mer. Med vänliga hälsningar Moritz Stein

Saanut 5/5 tähteä

Behövde snabbt en licens och fick den omgående.

16. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Livekort

Utmärkt. Jag är glad att du fick licensen direkt när du behövde den. Snabb och effektiv service. Hälsningar Madi

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin