1. Tietokoneohjelmistot
  2. Ohjelmistoyritys
  3. Ohjelmistotoimittaja

livekort.no: DIN PROGRAMVAREPLATTFORM FOR KVALITET OG PÅLITELIGHET Som en pålitelig Microsoft-partner tilbyr livekort.no deg et bredt utvalg av programvareløsninger – fra Microsoft Office til tjeneroperativsystemer. Hos oss finner du utelukkende produkter fra anerkjente programvareprodusenter, slik at du er sikret kvalitet og effektivitet. OPERATIVSYSTEMER: HJERTET I DIN PC En datamaskin uten operativsystem er som en bil uten motor. Operativsystemet styrer maskinvaren, forvalter ressurser og gir et intuitivt brukergrensesnitt. For maksimal PC-ytelse stoler vi på markedsledere som Windows 11, kjent for sin effektivitet og brukervennlighet. Alle våre OEM-lisenser er originale og kan aktiveres direkte gjennom oss. TJENEROPERATIVSYSTEMER: KRAFTEN BAK DIN BEDRIFT Tjenere krever spesialiserte operativsystemer. Hos livekort.no tilbyr vi deg kraftige Windows Server-systemer fra Microsoft. I tillegg finner du andre tjenerløsninger som SQL Server, Exchange Server og SharePoint Server. MICROSOFT OFFICE: MAKSIMAL PRODUKTIVITET PÅ KONTORET Med Microsoft Office arbeider du mer effektivt enn noensinne. Uansett om det gjelder tekstbehandling, regneark eller presentasjoner – hos livekort.no finner du riktig utgave for ethvert behov, både for bedrifter og privatpersoner. livekort.no: LAVE PRISER, TOPPKVALITET OG FØRSTEKLASSESERVICE Hos livekort.no får du ikke bare konkurransedyktige priser, men også pålitelig service. Vår flerspråklige kundeservice er tilgjengelig 24/7 via e-post. Våre eksperter hjelper deg gjerne med installasjon og bruk av programvaren din. Stol på vår erfaring og ekspertise. Hver bestilling leveres med en faktura inkludert vårt merverdiavgiftsnummer, en tydelig returpolicy og livstidsgaranti – for din sikkerhet og trygghet.

3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Lisensen jeg kjøpte hos dere fungerer…

Lisensen jeg kjøpte hos dere fungerer ikke, er jo bare svindel dette her.

(Edit 27.02.26)
De ordnet opp så all gudd

27. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Livekort

Vi beklager på det sterkeste ulempen du har opplevd. Teamet vårt vil kontakte deg via e-post for å innhente mer informasjon om saken din.
Bella

Produktet virket ikke

20. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Livekort

Vi beklager å høre det. Våre teknikere ser nå på saken din, og de vil kontakte deg innen kort tid. Vi beklager ulempen. Med vennlig hilsen Sven B.

Update 26/ 2/ 2026: Vår kundeservice har allerede behandlet refusjonen etter ditt ønske. Gi oss gjerne en kort tilbakemelding når beløpet har kommet inn på kontoen din. Takk! Nicole Huber

UPDATE 03.03.2026: For å avslutte saken må vi motta en bekreftelse fra deg om at du har mottatt refusjonen. Det er svært viktig at du er fornøyd med denne løsningen.
Milka

Kjapp support

Litt trøbbel med win11 lisensen, som ble løst pr. epost av hyggelig support. Og til og med på en søndag kveld.

8. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Livekort

Det er hyggelig å høre. Takk for tilbakemeldingen og for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi ønsker deg fortsatt lykke til med den nye programvaren. Hilsen Sven B.

Best på pris

Best på pris. Enkelt å kjøpe. og enkelt å installere.

15. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Livekort

Takk for kommentaren din! Vi er glade for å høre at du fant et godt prisforhold og at kjøp og installasjon var enkelt. Hvis du trenger noe mer, ikke nøl med å kontakte oss.
AC

Gir deg brukte produktnøkler

Bare scam! Hold deg lagt unna.

9. joulukuuta 2025

Kjære herr,
Jeg beklager å høre om problemet med bestillingen din. Hvis det har oppstått en misforståelse, skal vi løse det. Vi vil kontakte deg via innboksen. Ikke bekymre deg – vi er et seriøst selskap, og vi kommer til å ordne opp i saken din.
Med vennlig hilsen,
Joseph S.

UPDATE 11/ 12/ 2024: UPDATE 11-12-2025: Onze klantenservice heeft inmiddels per e-mail contact met u opgenomen. Wij zouden een korte reactie van u zeer op prijs stellen.
Met vriendelijke groet,
Nicole Huber

UPDATE 14.12.2025: Vi har ikke fått svar på e-postene våre, garantien din er gyldig. For å kunne fortsette med løsningen på saken din, trenger vi mer informasjon om feilen.
Du kan be om refusjon for kjøpet ditt. Våre retningslinjer er veldig klare når en kunde ikke er fornøyd med produktet sitt.
Milka

Raskt, enkelt, ryddig

Raskt, enkelt å ryddig. Bra oplevelse

4. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Livekort

Takk for 5-stjerners vurderingen! Vi er veldig glade for at du hadde en flott opplevelse og håper å kunne ønske deg velkommen tilbake snart.

Jeg kjøpte enkelt det nødvendige…

Jeg kjøpte enkelt det nødvendige programmet - installerte det og brukte det.

29. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Livekort

Takk for din anmeldelse. Vi er glade for å høre at du kunne kjøpe, installere og bruke programmet uten problemer. Din tilfredshet er svært viktig for oss. Vi er her for å hjelpe deg når du trenger det. Hilsen Madi

det var greit å veldig enkel å…

det var greit å veldig enkel å installerer og fungerer bra det eneste er stavekontroll og språk norsk eller norwegian men ellers veldig bra

31. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Livekort

Så hyggelig å lese dette! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din. Axxel