LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Kungsgatan 54, 111 35 Stockholm, Stockholms län, SE

Saanut 5/5 tähteä

Jag har opererat ögonen (RLE)hos Lirema Stockholm och är otroligt nöjd med hela upplevelsen. Redan från start blev jag väldigt väl omhändertagen av deras kunniga personal. De gav ett proffsigt och try... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Bra upplevelse av kliniken i överlag, gjorde en fs-laser ögonoperation. Tycker dock att de borde varit tydligare med att informera om läkningsprocessen efter operationen då jag såg suddigt på längre h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Personligt och proffesionellt bemötande. Kände mig trygg under besöken och de rekommendationer som gavs. Jag önskade göra en mulitifokal RLE men blev rekommenderad en monofokal RLE då mina ögon inte ”... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Kände mig trygg, fick bra information och bra bemötande. Valde smile-pro och har inte ångrat mig en sekund, undrar varför jag inte gjort det här tidigare. Läkningsprocessen kan vara lite jobbig men gi... Näytä lisää

1. Silmäklinikka
  2. Lääkäri
  3. LASIK-kirurgi
  4. Optikko
  5. Kirurgi
  6. Kirurginen keskus

Tietoja yrityksestä LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Yrityksen kirjoittama

Lirema Eye Center – safe and gentle eye surgery at the right price.

About us
Lirema is a chain of eye clinics in Scandinavia that offer diagnostic and surgical treatment of eye diseases. The vision to expand led in 2015 to the creation of Lirema Sverige AB, with its first eye clinic in Sweden. Eye operations with the methods SMILE, FS-LASIK, SURFACE (TRANS PRK / LASEK or NO CUT), PRESBYOND, cataract, intraocular refractive surgeries are now performed in Stockholm, Malmö, Gothenburg, Copenhagen and Oslo.

Experienced eye microsurgeons work at our eye clinic chain. We use the most modern medical equipment available on the market and work closely with well-known manufacturers Carl Zeiss Topcon, Oculus, Ziemer and Schwind. As ISO-certified, Lirema works continuously to maintain the highest possible quality and service.

• Kungsgatan 54, 111 35, Stockholm, Stockholms län, Ruotsi

Kaikki arvostelut

358 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Gedigen leverans från början till slut

Gedigen leverans från början till slut. Från receptionen till slutlig rådgivning

10. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Tommy – tack så mycket för din feedback! Vi är glada att du upplevde en bra och trygg konsultation från första till sista stund. Varmt välkommen åter!

Bästa

Seriöst, noga och så prisvärt

11. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Daniel - tack så mycket för din feedback! Vi är glada att du uppskattar vår noggrannhet och att du är nöjd. Det betyder mycket för oss. Välkommen tillbaka!

Rekommenderar

Väldigt professionell och trygg upplevelse. Personalen var hjälpsam och tydlig med informationen. Är supernöjd med resultatet efter min LASEK-operation.

2. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Sushma! Så roligt att höra att du är nöjd med din LASEK-behandling! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Varmt välkommen tillbaka!

Saanut 5/5 tähteä

Mycket proffsigt och trevligt…

Mycket proffsigt och trevligt bemötande. Jag fick en grundlig undersökning och så mycket information att jag kan fatta ett väl avvägt beslut.

30. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Karin! Tack för din fina återkoppling - vi är glada att du kände dig väl bemött och att informationen var hjälpsam inför ditt beslut. Välkommen tillbaka!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin