Limfjordens Malerfirma Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Vi har fået malet hele vores hus indvendigt. Vi har gennem hele forløbet haft en rigtig fin kommunikation med Jacob fra Limfjordens Malerfirma, og han har været en god rådgiver for os. Vi er tilfred... Näytä lisää

1. Maalari

Limfjordens Malerfirma er en specialiseret organisation stiftet af malermesteren Jacob Bertram. Vi går op i at være pligtopfyldende og ærlige håndværkere med sans for kvalitet og kundeservice. Vi behandler dit hjem som var det vores eget og gør alt, vi kan for en god oplevelse. Lær mere om os på vores hjemmeside og Facebook, hvor vi løbende viser vores håndværk og projekter frem, samt engagerende konkurrencer og vejledning til enhver, der har brug for det.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Virkelig flot arbejde

Virkelig flot arbejde, god kommunikation og rådgivning - og fair pris oveni købet! Jeg vender helt sikkert tilbage.

21. marraskuuta 2025

Mange tak for anbefalingen – det betyder virkelig meget for os

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling herfra, vi er SÅ glade for resultatet og samarbejdet. Super nemme og rare at komme og være i kontakt med, overholder alle aftaler og prioriterer opgaven, hvis der kommer er hul. Vi har fået fuldspartlet 3 vægge og malet vores køkken og stue og vi kunne ikke være mere tilfredse med det udførte arbejde.
Vi vil med sikkerhed bruge Limfjordens Malerfirma igen og anbefale til alle omkring os.

5. syyskuuta 2025

Hej Victoria.

Tusind tak for den flotte anbefaling 🙏
Vi er rigtig glade for, at I er tilfredse med både samarbejdet og resultatet – det betyder meget for os. Vi ser frem til at hjælpe jer igen 🌟

Venlig hilsen
Jacob & teamet fra Limfjordens Malerfirma / MinMaler.dk 🎨

Godt malerarbejde

Vi er tilfredse med resultatet, og den pris vi har betalt.
Så hvis vi igen får brug for en maler, vil vi ringe til Jacob

2. toukokuuta 2025

Mange tak for anbefalingen – det betyder virkelig meget for os

Kvalitetsbevidst så det vil noget

Jeg havde prøvet at gøre arbejdet lidt hurtigere for dem ved at gøre nogle af tingene selv. Ikke nok med at det gik sindssygt stærkt, så kom der også en nedsat pris da jeg havde gjort det klar for dem.
Arbejdet var af høj kvalitet og jeg fik mega god rådgivning under hele processen, godt gået.

21. marraskuuta 2023

Utrolig professionel behandling

Utrolig professionel behandling. De kan deres håndværk, og er rigtig gode til at guide og komme med gode ideer. Også var de super hurtige til st kunne hjælpe mig med vires badeværelse, som jo er lidt træls st undvære.

30. lokakuuta 2023

Firma med kvalitet og god pris.

Seriøs opmåling af opgaven. Hurtig afgivning af kvalificeret tilbud. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Rigtig god kvalitet i arbejdet. Justering af pris nedad, da ejer havde forberedt emnerne godt, og der var mindre tid pr. emne.

10. syyskuuta 2023

Høj faglighed, stort engagement og flexibilitet

Limfjordens malerfirma har ydet et fremragende stykke arbejde, på vores store husrenoveringsprojekt.
Vi har både før og under projektet fået seriøs, engageret og professionel rådgivning med højt fagligt fokus.
Vi har følt os i de bedste hænder og står tilbage med et fantastisk resultat af alt deres arbejde.
Hele teamet er en stor fornøjelse at få inden for døren - med høj faglighed, arbejdsomhed, stor flexibilitet og en god portion humor.
Vi giver vores allerbedste anbefalinger til Jacob og hans dygtige team.

16. kesäkuuta 2023

Venlige og dygtige malere

Venlige og dygtige malere. Jacob har leveret både varen og rådgivning. Varen i forhold til hvad de har malet for os som er virkelig flot og godt udført, til trods for svære vejr forhold. Men hele tiden med kvaliteten af arbejdet som fokus. Og Jacob har været en god rådgiver i forhold til det vi valgte at male selv.
Jacob og limfjordens malerfirma bruger vi gerne igen.

Mvh Dennis Kusk

14. heinäkuuta 2023