Jullie zijn geweldig! Goede service! Goede producten! En super aardig!! Ga zeker vaker bij jullie bestellen! Het bak pakket zag er gewoon helemaal perfect uit! Super om kado te doen aan een bakliefheb... Näytä lisää
Producten zijn altijd naar wens, worden super snel verzonden en zorgvuldig verpakt, alleen erg jammer dat de bezorging door Post NL verzorgd word! Track en trace die je krijgt klopt nooit, wordt vaak... Näytä lisää
Alles op tijd ontvangen, fijne artikelen, waarmee ik met het grootste gemak een heerlijke vlaai uit de oven toverde. Zet aan tot meer en vaker bestellen en bakken.
Yrityksen kirjoittama
Het Limburgs Bakwinkeltje is een familieverhaal dat al in 1983 begint, wanneer Rob Peters in Zuid-Limburg start met het leveren van bakkerijgrondstoffen. Wat toen klein en nuchter was, groeide stap voor stap uit tot een vaste waarde in de regio: in 1992 verhuisde het bedrijf naar de Wijngaardsweg 16 in Heerlen en in 2005 kwam er een tweede hal bij. De lijn is sindsdien hetzelfde gebleven: doen wat werkt, met degelijke producten en service die je merkt. In de loop der jaren schoof de volgende generatie naar voren. Sanne van Prooijen-Peters nam per 1 januari 2015 officieel het bedrijf over en bouwt samen met Dennis van Prooijen voort op het fundament dat Rob legde: korte lijnen, eerlijke informatie en consequent goede kwaliteit. Die continuïteit is zichtbaar in alles wat we doen, van de manier waarop we adviseren tot hoe we bestellingen afhandelen en is precies waarom klanten al zo lang bij ons blijven. Vanuit diezelfde familiewaarden ontstond Limburgs Bakwinkeltje: onze toegankelijke winkel en webshop voor thuisbakkers die professionele ingrediënten zoeken zonder poespas. Waar je ook staat in je bakreis, je eerste witbrood of je vertrouwde vlaaibodem, je vindt bij ons meel, bloem, broodmixen en bakbenodigdheden die gewoon kloppen, met uitleg waar je direct mee verder kunt. En wil je liever even binnenlopen voor persoonlijk advies? Dan ben je welkom aan de Wijngaardsweg 16, 6412 PJ Heerlen. Vandaag blijven we trouw aan dat vertrouwde ritme. We houden het assortiment scherp, leggen helder uit wat werkt in oven of broodbakmachine en zorgen dat je bestelling netjes en op tijd in huis is. Zo verbinden we het beste van toen aan de wensen van nu met een familie die klaarstaat, en een traditie die verdergaat.
Wijngaardsweg 16, 6412PJ, Heerlen, Hollanti
- 0455226693
- info@limburgsbakwinkeltje.nl
- limburgsbakwinkeltje.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Alles was goed gegaan met bestellen
Alles was goed gegaan met bestellen, we zijn zeer tevreden.
Mijn ervaring is,ik kom zeker terug!Mijn ervaring is heel positief
Mijn ervaring is heel positief
Ik heb nog niet alle producten gebruikt
Maar alles zag er keurig uit.
Prima verpakt en dezelfde dag op de…
Prima verpakt en dezelfde dag op de post gedaan. Dat post.nl dan in gebreke blijft kunnen jullie niks aan doen. Groetjes ik zal zeker weer bij jullie terug komen of het via mijn dochter laten ophalen.
Kwalitatief snelle levering
Zoals eerder goede en snelle levering, kwaliteit van de materialen hierdoor kan ik blijven genieten van de limburgse lekkernijen.
Klantvriendelijk goede service en…
Klantvriendelijk goede service en snelle levering
Hier bestel ik volgende keer weer!
Goede service! In de doos was een pot afdekgelei kapot gegaan. Inhoud zat over allerlei producten in de doos. Alle producten die ik hierdoor niet mee kon gebruiken, werden binnen twee dagen zonder kosten opnieuw verstuurd!
Alles op tijd ontvangen
Het liefste had ik 5 sterren gegeven
Het liefste had ik 5 sterren gegeven, alles goed verpakt en snel bezorgd, alleen jammer dat een van de vlaaikartons en een vlaaidoos vies waren, ik denk van de verse gist.