Kunnig och lyhörd naprapat. Bästa Camilla Ripsjö, har hjälpt mig med fotproblem så jag nu kan gå obehindrat och senast med en skadad axel efter ett fall. Proffsig, trygg och väldigt kunnig! Rekom... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fantastiskt! Maruis knäckte och masserade min käke så jag kunde bita ihop framtänderna för första gången på tre år. Även min konstanta huvudvärk har hållt sig borta helt sedan mitt andra besök. Väldig... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Alltid mån om att lyssna och förstå. Behandla problemet, kollar av hur jag mår efter en tid och ger mig råd om antingen fortsatt behandling eller övningar jag bör göra. Jag är nöjd med det jobb ni gör... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Okänslig massör som inte alls lyssnade eller kände in, mekanisk, schematisk, ointresserad. Bortkastade pengar.

Helheten
Ann ger alltid tips på övningar att göra hemma, samt kollar av fler delar av kroppen, än det man kanske själv känner är det primära, det gillas!

Vastaus yritykseltä Limbra
Mycket trevligt bemötande och väldigt bra behandling

Vastaus yritykseltä Limbra
Jag har vid olika tillfällen ont på olika ställen men varje gång har det givit mig lindring av smärtan
Lennart Backelin

Vastaus yritykseltä Limbra
Varit nöjd förut men inte nu. Ingen behandling, bara tips på några få övningar och det var jag som sa vad som var fel och inte tvärtom. Går inte tillbaka. Chat GPT hjälper bättre

Vastaus yritykseltä Limbra
Bra bemötande och känner sig hjälpt med aktuella problem.

Vastaus yritykseltä Limbra
Hanna Ryding är fantastiskt duktig och väldigt lyhörd.

Vastaus yritykseltä Limbra
Bra ocj trevligt bemötande.Braoch kunnit behandlande.

Vastaus yritykseltä Limbra
Jag har fått ett bra engagemang när det gäller mina problem.
Förhoppningsvis kommer jag att bli hjälpt, vilket jag tror på.

Vastaus yritykseltä Limbra
Professionell och lyhörd behandlare som lyssnar in kundens behov och anpassar behandlingen efter det. Efter ett besök var den trasiga ryggen avsevärt bättre.
Lätt att få tid också.

Vastaus yritykseltä Limbra
I went to Napratlandslaget to get help for shoulder pain. I got useful feedback and exercises to be able to use again my left shoulder and get back my strength. With the recommendation of using it, and be able to consider whether continue or stop.

Vastaus yritykseltä Limbra
Jag har varit hos Benshi och det var så bra 😊