Lijmenwinkel B.V. Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Betrouwbaar, snel, en zeer behulpzaam. bij mijn eerste telefonische contact, waren we dringend op zoek naar een specifiek potting middel en onze productie lag plat omdat omdat we niks meer hadde... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een prima en fijn bedrijf en een tijd geleden contact opgenomen met hun in verband met een vraag over de toepasbaarheid van een lijmsoort uiteindelijk goed geholpen en ik heb nu voor de tweede keer al... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Lijmenwinkel wil graag vooraf betaald hebbben. Omdat ik deze lijm via mijn werkgever bestel gaat vooraf betalen niet. Desondanks heeft lijmenwinkel toch de spullen verstuurd. Jammer dat er bij de li... Näytä lisää

1. Teollisuuskemikaalien tukkumyynti

Yrityksen kirjoittama

Lijmenwinkel.nl heeft service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Vanuit het magazijn in Deventer worden zoveel mogelijk producten uit voorraad geleverd. Er wordt hiervoor gebruik gemaakt van gerenommeerde transportbedrijven waardoor leveringen de volgende dag normaal zijn. Lijmenwinkel.nl streeft er naar om samen met haar klanten de beste oplossing te ontwikkelen voor iedere specifieke toepassing.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Toen er een fout gemaakt werd door DHL…

Toen er een fout gemaakt werd door DHL met de bezorging werd ik heel vriendelijk en persoonlijk te woord gestaan en mijn probleem vliegensvlug door hen opgelost, terwijl ze er zelf niks aan konden doen. Heel fijn!

12. helmikuuta 2025

Snelle levering, goede productlijn

28. tammikuuta 2025

Snel geleverd

Snel geleverd, incl. Productie certificaat. Top !

14. tammikuuta 2025

Prettige verkoper

Na het sturen van een vraag per mail meteen teruggebeld met informatie. De speciale lijm om Neodymium op staal te lijmen met een hoge bedrijfstemperatuur was gewoon op voorraad, dus een dag later in huis. Erg goed geholpen.

16. joulukuuta 2024

prima afgehandeld

Desondanks heeft lijmenwinkel toch de spullen verstuurd.
Jammer dat er bij de lijm geen handleiding is geleverd.

10. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Lijmenwinkel B.V.

Hartelijk dank voor uw reactie. Als u uitleg wenst over het product, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Super

Vyborny tovar, skvela komunikacia, spolahliva firma.

8. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Lijmenwinkel B.V.

Thank you for your feedback!

Saanut 5/5 tähteä

Dit is een super ervaring.Snelle reply…

Dit is een super ervaring.Snelle reply bij een vraag, snelle levering en heel vriendelijk.Hopelijk kunnen we nog veel samenwerken in de toekomst.

4. marraskuuta 2024

netjes

netjes, duidelijk en verzorgd.

22. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Lijmenwinkel B.V.

Hartelijk dank voor uw review en graag tot de volgende keer!

Saanut 1/5 tähteä

Lieg niet over de beschikbaarheid van…

Lieg niet over de beschikbaarheid van producten op de website!

18. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Lijmenwinkel B.V.

Hartelijk dank voor uw review. Helaas kan het gebeuren dat tussen het plaatsen van uw bestelling en het afrekenen een product is uitverkocht . Wij doen ons best om de voorraad zo up to date mogelijk te houden. Excuses voor het ongemak.

Doet wat ze beloven

Doet wat ze beloven. Mijn pakket kwam op tijd aan. Het product was goed bruikbaar.

5. elokuuta 2024

Betrouwbaar en zeer behulpzaam

Betrouwbaar, snel, en zeer behulpzaam.

bij mijn eerste telefonische contact, waren we dringend op zoek naar een specifiek potting middel en onze productie lag plat omdat omdat we niks meer hadden.
Lijmenwinkel had op dat moment geen voorraad, maar was zo vriendelijk en zo creatief om een vriendelijke klant van hen te benaderen die recent een grote partij had ontvangen. Via die klant heeft Lijmenwinkel ons toch kunnen helpen, tot zij het middel zelf weer van de fabrikant geleverd kregen.

Bijzonder slim, en nogmaals geweldig bedankt!

28. toukokuuta 2024

goot aanbod

goot aanbod, duidelijk, voldoende info.
betaling en levering top zoals het moet.

19. maaliskuuta 2024

Hartelijk dank voor uw review! En graag tot de volgende keer!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin