Betrouwbaar, snel, en zeer behulpzaam. bij mijn eerste telefonische contact, waren we dringend op zoek naar een specifiek potting middel en onze productie lag plat omdat omdat we niks meer hadde... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Na het sturen van een vraag per mail meteen teruggebeld met informatie. De speciale lijm om Neodymium op staal te lijmen met een hoge bedrijfstemperatuur was gewoon op voorraad, dus een dag later in h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Lijmenwinkel wil graag vooraf betaald hebbben. Omdat ik deze lijm via mijn werkgever bestel gaat vooraf betalen niet. Desondanks heeft lijmenwinkel toch de spullen verstuurd. Jammer dat er bij de li... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Lijmenwinkel.nl heeft service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Vanuit het magazijn in Deventer worden zoveel mogelijk producten uit voorraad geleverd. Er wordt hiervoor gebruik gemaakt van gerenommeerde transportbedrijven waardoor leveringen de volgende dag normaal zijn. Lijmenwinkel.nl streeft er naar om samen met haar klanten de beste oplossing te ontwikkelen voor iedere specifieke toepassing.
Kluwerweg 9, 7418HK, Deventer, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Ik vroeg om advies, ik heb een waterkan gekregen die een scheur had. Hier goed advies voor gekregen!

Vastaus yritykseltä Lijmenwinkel B.V.
Nuestra experiencia, hubiese sido muy buena, si no hubiera sido porque se generaron 2 pedidos iguales, sin saber cómo, lo único que hicimos es que no nos cogió la primera vez, la tarjeta con la que queriamos pagar y en el segundo intento, lo hicimos, sin saber cómo se generó un segundo pedido igual.
Mi sugerencia es que ante estas situaciones, ustedes envíen un correo al cliente, informándoles de que se ha generado un segundo pedido igual, por si ha sido un error, que se pueda modificar.

Vastaus yritykseltä Lijmenwinkel B.V.
Een prima en fijn bedrijf en een tijd geleden contact opgenomen met hun in verband met een vraag over de toepasbaarheid van een lijmsoort uiteindelijk goed geholpen en ik heb nu voor de tweede keer al besteld. Prijzen zijn goed services perfect. Ik kan ze zeker aanraden

Vastaus yritykseltä Lijmenwinkel B.V.
Es ist alle Optimal gelaufen. Schnell und unkompliziert.
DANKE!

Vastaus yritykseltä Lijmenwinkel B.V.
Je hebt een apparte lijmvraag. Het gaat echt geen honderden liters lijm per week omzetten. Gewoon 1 flesje maar in de toekomst misschien nog wel wat meer...
Wat een enorm enthousiasme om te helpen! Wij zijn een bedrijfje-in-oprichting en bij deze firma krijg je het gevoel dat je net zoveel "waard" bent als een OEM automotive die een berg omzet gaat geven. TOP !!! En ik weet nog niet eens of de lijm dat gaat doen wat we hopen. De benadering en het meedenken is al waanziniig ! ECHT een aanrader!

Vastaus yritykseltä Lijmenwinkel B.V.
Super geholpen. Zelfs buiten openingstijden word er extra moeite voor je gedaan. De TA 4550 is echt een heel goede lijm voor nylon.

Vastaus yritykseltä Lijmenwinkel B.V.
Der Artikel wurde nicht wie angekündigt geliefert, bekam eine unseriöse Versandmitteilung das das Paket übernommen wurde, aber von jemandem den es nicht gibt.
Beim zweiten Anlauf hat es zum Glück geklappt.

Vastaus yritykseltä Lijmenwinkel B.V.
professioneel geholpen en een goede service.

Vastaus yritykseltä Lijmenwinkel B.V.
Goede service, begrijpen wat je bedoeld. Goed advies, vriendelijke collega's

Vastaus yritykseltä Lijmenwinkel B.V.
hulp bij kezuze van lijm - goede voorlichting op webplek

Vastaus yritykseltä Lijmenwinkel B.V.
ik heb mijn bestelling van 25-10 nog altijd niet ontvangen. zelfs geen bericht.

Vastaus yritykseltä Lijmenwinkel B.V.
Zeer goed geadviseerd bij mijn aankoop en daarna telefonisch nog prima (en vriendelijke) uitleg gekregen over hoe de lijm te gebruiken. Top!