22 mei besteld en betaald
22 mei besteld en betaald, niets geleverd. Er staat ook geen btw op de nota's
22 mei besteld en betaald, niets geleverd. Er staat ook geen btw op de nota's
Snelle levering,mooi ding !!
Goed verpakt.
Voldoet meer dan aan verwachting voor die prijs
April 2020 een bestelling geplaatst. Bestelling is nooit binnen gekomen en ze reageren dan ook niet meer op mails en chat via fb, dit na een hele reeks beloftes dat het pakketje wel zou aan komen!
Wat een waardeloos bedrijf!!
Zijn er nog andere contactgegevens bekend van deze heren in kwestie ??
Het feit dat er na een rits negatieve recensies ineens een aantal 5-sterren recensies zijn toegevoegd op exact dezelfde dag (?!?!?!) met dezelfde achternaam als de eigenaar van lightuneed.com (Matthijs Groenevelt) geeft aan dat Lightuneed.com er momenteel alles aan doet om een beetje positief in het daglicht te komen. De eigen geschreven recensies op hun homepage tot daar aan toe, maar dat je ook nog hier zelf verzonnen recensies toe gaat voegen om je slechte service te verdoezelen gaat wel erg ver! OP de facebookpagina worden alle slechte ervaringen direct verwijderd door het bedrijf, en dat zijn er echt heel erg veel!
Wij hebben slechte ervaringen met lightuneed.com. Geen communicatie mogelijk met het bedrijf (ze reageren gewoon niet op vragen via mail en zijn telefonisch niet bereikbaar) , erg lange levertijden want ze bestellen het in China, en je krijgt je spullen via de Aliexpress bedrijven toegestuurd, zonder verdere tussenkomst van Lightuneed.com
Na slechte reviews te hebben gelezen, was ik toch erg geïnteresseerd naar de lampen. Heb contact opgenomen met het bedrijf en heb een bestelling geplaatst omdat ik gelijk wederhoor kreeg. Heb mijn lampen in goede staat ontvangen en ze doen het naar behoren! Niks op aan te merken!
Super gave lampen binnen gekregen, staat heel leuk in onze nieuwe keuken!!
Wacht hier al 3 maanden op bestelde lampen en krijg geen enkele reactie via mail of chat. Andere contactgegevens zijn niet te vinden. Oplichting eerste klas dit.
Voor andere gedupeerden : dit zouden de contactgegevens moeten zijn :
Vestigingsadres:
Kamerdalseberg, 3825CM AMERSFOORT
Utrecht
Correspondentieadres:
Woudzoom, 3823CA AMERSFOORT
Utrecht
Oplichterij!!
Man heeft een eigen website bedrijf en heeft dit goed in praktijk gebracht. Hij bestelt het via aliexpress, lampen zij voor usd 10,00 te krijgen. Via hem krijg je ze niet
Eind mei besteld, nog steeds niet ontvangen.... Vele mails geen gestuurd, nul,nul reactie.
Een vreselijk naar, ziekelijk,vreselijk,oplichtend bedrijf. Mensen koop hier nooit nooit nooit iets want je bent je geld kwijt en geloof van al die positieve verhalen totaal niets over dit vreselijk rot bedrijf. Schande dat dit soort bedrijven in Nederland nog kunnen blijven oplichten. Had ik maar eerder de reviews gelezen.
Helaas hebben wij ons laten verleiden lampen te kopen bij lightuneed.
Drie maanden geleden lampen besteld en betaald. Nooit meer wat gehoord.
Diverse mailtjes gestuurd en geen enkele beantwoord. Op se site alleen maar positieve reviews en buiten de site alleen maar negatieve. Hier zit volgens mij een luchtje aan.
Advies: koop hier nooit wat. Je kunt wachten tot je een ons weegt. Je geld het raam uitgooien heeft hetzelfde effect.
Zeer slechte webshop, die gebruik maakt van dropshipping: jij betaalt de hoofdprijs voor een lamp, en zij bestellen dezelfde lamp op jouw naam bij een Chinese webshop als Aliexpress die het bij jou aflevert (als je geluk hebt). Het kan echter goed zijn dat jouw pakket door de douane wordt achtergehouden, want lightuneed.com betaald geen invoerrechten, dat mag je dan zelf nog eens doen. De eigenaar, Matthijs Groenevelt, komt zijn eigen algemene voorwaarden niet na, houdt zich niet aan Nederlands consumentenrecht, reageert niet op klachten, er is enkel een e-mailadres bekend als correspondentieadres, levertijden zijn belachelijk lang. De lampen hebben ook geen Europees keurmerk. Opvallend dat alle klachten die lightuneed.com binnenkrijgt via Facebook direct verwijderd, en eigenhandig zijn positieve reviews schrijft om zo nog meer mensen op te lichten. Nu, na maanden van oplichting heeft hij zijn website offline gehaald, echter met een heleboel klanten die hem wel betaald hebben maar niets hebben ontvangen. Matthijs: je vader en moeder en je lieve vriendin zullen trots op je zijn!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.