Saanut 1/5 tähteä

J'ai commandé des chaussures de danse ce n'est pas la première fois je suis responsable d'une école de danse mais cette fois ci je n'ai i reçu et il fond la sourde oreille pour me rembourser à fuir

Saanut 1/5 tähteä

Problemet med kläder hos Lightinthebox och då speciellt dom 2 jackor som jag beställde i storlek 3 XXXL som det stod i jackorna men som i själva verket inte är mer än XL.!!?? Jag hoppas nu på att retu... Näytä lisää

1,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Fruktansvärt företag både vad gäller…

Fruktansvärt företag både vad gäller kläder och pengarutlägg. Fick betala returen själv på 170 kr. Dessutom kom en räkning på 171 som jag ska betala för deras frakt. detta var inget som framkom vid beställningen. Kläderna ser inte ut som i annonsen och materialet är gräsligt.

9. marraskuuta 2022

Sämsta sidan någonsin

Sämsta sidan någonsin. Storlekarna och materialet stämmer inte med informationen. Att returnera kostar mer än själva köpet. Komma i kontakt med kundtjänst är näst intill omöjligt, tog mig 3 veckor till sist fick jag hota att anmäla dem för att det skulle svara på mina mejl. Aldrig mer köper jag något härifrån. VARNING köp inget om du inte är villig att riskera att få skitsaker.

9. marraskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Finns inte minus jag ville ge 3- detta…

Finns inte minus jag ville ge 3- detta är ett företag som lurar kunderna med falska bilder när dom ska beställa som seda får en vara som är falsk mot vad de beställer.sedan varnar de att returen kan vara dyr och erbjuder 30% iavdrag .då får de änden in en massa pengar eftersom ingen orkar med deras förhalande

20. lokakuuta 2022

varning

varning! lockar med billiga priser men paketen fastnar ofta i tullen, Tull och moms + Post Nords hanteringsavgift på 75 kr. tillkommer, så varorna blir inte billiga i slutändan.

19. elokuuta 2022

Nigdy więcej

Towar zamówiony to długa droga oczekiwania i ja dostałam jakiś szajs, a nie zamówiona sukienkę. Sprawa ciągnie się od czerwca do teraz ,mamy październik. Odpowiada komputer, czekam za częściowym zwrotem kosztów. Masakra, nie polecam.

17. kesäkuuta 2022

TERRIBLE CLOTHES

TERRIBLE CLOTHES
WANTED TO RETURN 2 DRESSES TO ONLY BE TOLD “ THESE ARE NON RETURNABLE ITEMS”
🤬
SCAMMERS!!!!
DO NOT BUY FROM HERE

5. lokakuuta 2022

Let's buy South Africa Staff

Let's buy South Africa Staff
I bought a phone body cover on June still waiting in September. It's been 4months now when I asked them they always tell me it's in transit..I can't use that cover anymore because my phone screen has been cracked..horrible website

25. kesäkuuta 2022

Varning

Varning, varning, avråder att beställa från företaget! Jag beställde en Bilbältesförlängare som skulle vara universal dock passar inte.Retur villkor väldigt usla kostar mer än själva varan och kunden får stå för. Kundservice omöjligt att kommunicera med, då jag beställde en produkt för bilen återvänder kundtjänst med standardtext om storlek för kläder, helt absurd!

9. syyskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Save your time and money and look else where!

Bought a hatinaror which looked nothing like it did in the picture and was very poor quality. The items was delivered promptly but it was half the size and no way to actual attach to head!

On trying to find returns policy turns out you have to send back to china which would probably cost more than the hat itself and take god knows how long to get refund. Save yourself time and money and look else where.

28. heinäkuuta 2022

Never again

Never again! Kvaliteten på varan/klänningen = ett skämt, eller snarare sorglig. LITB borde skämmas. Returblankett saknas i försändelsen o inte vill man ge bort skiten heller. Synd att skräpa ner med mer sopor.. vad gör man. Kanske funkar som en exklusiv skurtrasa.

21. heinäkuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Jeg må desværre melde mig i mængden af…

Jeg må desværre melde mig i mængden af kunder der er blevet snydt af firmaet Lightinthebox, forstår slet ikke at sådan et firma får lov til at figurere på nettet med alle deres tilbud og derved får lokket kunder til at købe. Det må da for pokker kunne lade sig gøre at blokere sådan et fupfirma.
Jeg bestilte 4 stk t-shirt d. 01.06.2022. Pengene bliver trukket fra min konto d. 03.06.2022. Har flere gange kontaktet kundeservice pr. mail. Får hver gang oplyst 2 telefonnumre som jeg skal ringe til for at spore min pakke. Det ene nummer henviser til en telefonsvarer. Det andet nummer svarer at de er dødtrætte af at blive kontaktet af Ligthinthebox kunder - de har ikke noget med firmaet at gøre. Min sporings app hos PostNord fortæller at der er en pakke på vej fra Litauen ?? Ved telefonisk henvendelse til PostNord får jeg at vide at pakken ikke er ankommet til Danmark endnu.
Nu skriver vi d. 09.07.2022 så om en uge vil jeg bede min bank om at tilbageføre pengene hvilket jeg har meddelt Ligthinthebox.
SÅ KÆRE ALLE JER DER ER BLEVET SNYDT - FÅ JERES BANK TIL AT TILBAGEFØRE JERES PENGE.

9. heinäkuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Jag har aldrig varit med om krångligare…

Jag har aldrig varit med om krångligare sätt att returnera en vara tidigare. När man tagit emot varan och märker att den inte alls stämmer överens med det man beställt och passar dessutom inte, vill jag returnera. Då får man tre alternativ. Behålla vara och få 20% på nästa köp, Behålla varan, men få 10% avdrag på priset.
Eller returnera varan, till Kina och jag betalar portot. Sedan påpekar de att jag inte kan ha kollat storlekarna ordentligt. Att s i Sverige inte är s i andra länder. Så det var alltså mitt fel. Inget jag rekommenderar att handla ifrån.

8. heinäkuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

I ordered a dress for $149 and received…

I ordered a dress for $149 and received it timely. There were no alterations. It did not fit properly because there was a lot of fabric gathered at the ribcage. Also, the v-neck hit higher than it looked in the photo. It was basically a beautiful design that was poorly tailored. I asked to return it and they refused.

30. kesäkuuta 2022

Be very careful buying …

I have purchased a number of items through the app and to be honest the quality is hit and miss, some good some poor. Luckily I have not sent anything back to CHINA so can’t review that process but I imagine it would be a nightmare. The main reason for the one star is their review system on their app, it’s obviously manipulated as showing mostly all full star reviews and I couldn’t even find my negative review I did on one of their products. People even put 5 stars to bypass the system so they can get their negative reviews some exposure. I’d be very cautious buying anything and ignore the reviews on the app because in the end it will be down to your own experience and although my experience hasn’t been bad, I’m still very nervous whenever I am tempted to buy from them.

25. kesäkuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Please give me a proper email so I can…

Please give me a proper email so I can send back even a Facebook or instagram so I can drop the picture of dresses how poor quality they are not only see through cheap material along with very off colours Re: [SUPPORT] New Message for Order 55578212 from Lightinthebox - TID 26265408

I need a email which I can directly send message to and upload photo link does not work

24. kesäkuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Det borde finns minusstjärnor ovan

Det borde finns minusstjärnor ovan. Skulle gett minus 5. Kläderna var av obeskrivligt dålig kvalitet. Plast rakt igenom. Flera storlekar för små. Rena lurendrejeriet anlände efter några månader. Kastade kläderna och lärde mig en läxa. Handla inte dessa kläder som skickades från Kina!!

7. kesäkuuta 2022

Plastig blus

Beställde en blus som inte överrensstämmer med bilden. Plastig kvalitet. När jag ville skicka tillbaka den skulle returkostnaden överstiga priset på blusen!
Det gick med på att istället reducera priset m 30% om jag behöll plagget. Beställ ej härifrån.

4. kesäkuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin