Ik heb een vraag over een van de producten via de website gesteld. Na ruim 4 weken maar liefst 3 vriendelijke herinneringen van mijn kant om a.u.b. te reageren, heb ik nog niets gehoord. Ik las dat de... Näytä lisää
Prima service. Installatie wilde niet starten. Contact via de klantenservice voor assistentie en kreeg snel daarna antwoord waarom de installatie niet doorliep. Het blijkt dat er op mijn nieuwe lapt... Näytä lisää
Installatie van een Windows 11 N of een desktop met een enkele corrupte W11 was niet zo eenvoudig. Uiteindelijk zijn ze er in geslaagd om het juiste disktype (geen MBR) + nog een paar andere fouten... Näytä lisää
De licentiecode was vrij goedkoop vergeleke met andere prijzen. De eerste licentiecode die ik binnen had gekregen deed het niet. Toen ik dit aangaf hadden ze het opgelost door mij een nieuwe te sturen... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Tot 92% Korting op Windows en Office bij LicentieHuis.com
Akerdijk 128, 1175LK, Lijnden, Hollanti
- klantenservice@licentiehuis.com
- licentiehuis.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 16 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
I was sold a used licence.
I purchased a windows 11 license and cannot activate it because the product code sold to me was already used on another device.
Erg ingewikkelde installatie
Het was erg erg ingewikkeld om het hele pakke op een splinternieuwe laptop te installeren. De instructie klopten niet en er gebeurden andere dingen dan in de handleiding stond beschreven. Voor een echte leek is het echt niet t e doen.
Reageren niet op mijn vragen
Netjes geleverd wat ze beloven
Netjes geleverd wat ze beloven
Gelijk gekregen waar ik voor had betaald
Complimenten
Ik had verkeerd besteld
Ik had verkeerd besteld. Een mailtje naar klantenservice loste alles snel op.
De productkey werkte niet en toch wel ….
De productkey werd prompt via mail afgeleverd. Maar ik kon er mijn Windows 11 pro versie niet mee valideren (op de wijze die werd aanbevolen in de mail). Er werd gemeld dat deze key.al gebruikt was. Ik heb dit gemeld bij LicentieHuis, daar werd snel op gereageerd en er werd mij een nieuwe productkey geleverd.
Ondertussen had ik geprobeerd telefonisch te activeren met de eerste key. Dit lukte wél. Ik heb dus niet meer geprobeerd of de tweede key wel op de normale manier werkt. Ik zou wel graag willen weten waarom dit gebeurde. Als ik van LicentieHuis hierover uitsluitsel krijg komt er een ster bij.
Waardeloos betaald code gekregen die…
Waardeloos betaald code gekregen die niet werkt en vervolgens kun je mailen tot je blauw ziet maar je hoort niets meer.
Weggegooid geld dus
Goed geholpen met nieuwe code toen toegezonden code niet werkte.
Van de website was het duidelijk welke producten gekocht kunnen worden. Ik vond het fijn dat erbij stond dat de licenties legaal zijn.
Toen het installeren met de gezonden code niet lukte, werd ik goed geholpen met instructies en met een nieuwe code. Ik werd uitgenodigd weer contact op te nemen als er nog een probleem zou zijn.
Snelle ontvangst via mail en duidelijke…
Snelle ontvangst via mail en duidelijke instructies
Slechte service
Waardeloos bedrijf. Licentie gekocht. Werkte niet. Nieuwe licentie plus info hoe te handelen, werkte ook niet. Dit heb ik keurig via de mail aangegeven, maar daarop totaal geen reactie. Ja, of ik een review wil delen. Nou bij deze

Vastaus yritykseltä LicentieHuis.com
Zeer tevreden over de laptop.
Zeer tevreden over de laptop.
Maar wel jammer dat ik geen ondersteuning kreeg om dual boot met Linux te installeren.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.