Ik heb een vraag over een van de producten via de website gesteld. Na ruim 4 weken maar liefst 3 vriendelijke herinneringen van mijn kant om a.u.b. te reageren, heb ik nog niets gehoord. Ik las dat de... Näytä lisää
Prima service. Installatie wilde niet starten. Contact via de klantenservice voor assistentie en kreeg snel daarna antwoord waarom de installatie niet doorliep. Het blijkt dat er op mijn nieuwe lapt... Näytä lisää
Installatie van een Windows 11 N of een desktop met een enkele corrupte W11 was niet zo eenvoudig. Uiteindelijk zijn ze er in geslaagd om het juiste disktype (geen MBR) + nog een paar andere fouten... Näytä lisää
De licentiecode was vrij goedkoop vergeleke met andere prijzen. De eerste licentiecode die ik binnen had gekregen deed het niet. Toen ik dit aangaf hadden ze het opgelost door mij een nieuwe te sturen... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 16 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä LicentieHuis.com
Download was niet te installeren
Download was niet te installeren. Geen respons na tweede klacht.
Ik kon met het hun geleverd serienummer…
Ik kon met het door hen geleverd serienummer mijn Office pro plus 2021 applicatie niet activeren. MS gaf de melding dat dit nummer te dikwijls was gebruikt. Ik wou licentiehuis dat na het weekend laten weten en om een oplossing verzoeken maar intussen moest ik ze al 'evalueren'... Dat kon niet met hun gehanteerde NO-REPLY e-mail contact koterij. Daar word ik balorig van!
Ondertussen heeft het geen zin meer. Afgaande op eerder gepubliceerde negatieve reacties, vertrouw ik die lui ook niet meer I

Vastaus yritykseltä LicentieHuis.com
Men kan automatisch overstappen van…
Men kan automatisch overstappen van windows 10 naar windows 11, tenminste als je computer het doet.
Maar helaas mijn 2jaar oude computer doet het niet.
Daarom had ik bij u gevraagd om windows 11, maar de procedure van jullie is dezelfde.
Dus graag mijn geld terug.
P.J.M. Lavrijssen
Haarlemmermeerlaan6
5825AR Overloon
eenvoudig en snel
mijn aankoop is niet ingezien en werd…
Beste, mijn aankoop is niet geopend,niet gebruikt ,en niet ingezien.
Er was al een versie geinstalleerd van office
14 aug 2025
Versteven Cyriel
gbetaald.

Vastaus yritykseltä LicentieHuis.com
Voor ontvangst code was pc defect…
Voor ontvangst code was pc defect m.a.w.heb de code niet ontvangen met gevolg dat mijn betaling voor niets geweest is.
Dank u !

Vastaus yritykseltä LicentieHuis.com
Aan welke specificaties moet je PC…
Aan welke specificaties moet je PC voldoen om de software te kunnen installeren. Biedt de mogelijkheid dit vooraf te verifiëren.
vlotte levering en alles werkt
vlotte levering en alles werkt, een officiele licentie zonder abonnement voor een fractie van de nieuw prijs, dus prima
Let even op dat na invoer van de ontvangen licentiecode de software nog bij Microsoft geactiveerd moet worden via de optisch telefonische activering.
snel en makkelijk te installeren
Snelle levering en goede service…
Snelle levering en goede service bekomen na problemen met de activering.
Mijn problemen met de licentie waren…
Mijn problemen met de licentie waren vlug opgelost
Simpel duidelijk en snel.👍
Duidelijke en snelle oplossing!
Niet alleen een snelle reactie op mijn vraag, maar ook een duidelijke oplossing die werkte. Super fijn!
De service na verkoop is degoutant
De service na verkoop is degoutant. Ze maken u van alles wijs maar er komt niets van in huis. Doen zelf de moeite niet om u op te bellen en eventueel samen het probleem aan te pakken. Eenmaal betaald en ze zijn ervan af. Maar als het is om de betaling uit te voeren dan kennen wel uw telefoon nummer. Dus kort samengevat degoutant.
Heb een licentie besteld maar die was…
Heb een licentie besteld maar die was al gebruikt. Eigenlijk wil ik graag mijn geld terug
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.