Hjälpte mig att sluta med nikotin efter över 30 år. Började med koffeinsnuset för att sedan gå över till deras nothing. Påsarna läcker dock ibland, men annars är det en bra produkt med bra smaker
Yritys on vastannut
Mycket goda smaker. Smart med ”starter packet” för att hitta sin favorit. Än sålänge är det spearmint för mig. Dock lämnar prillan ibland tygräster eller dylikt under läppen efter att man tar ut den.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snabb leverans, trevlig kundtjänst. Otroligt jäkla god smak på prillorna, smaken upplever jag håller i 2-3 timmar. Perfekt för att dämpa sötsuget när man sitter och kodar, och man slipper dricka en ma... Näytä lisää
Yritys on vastannut
World's first functional pouches designed to enable anyone, anywhere, anytime.
Karosserivägen 2E, 891 41, Örnsköldsvik, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä lewaofsweden.com
Ja min sambo e mycket nöjd som tycker bra om LEWA

Fantastiskt bra.
Köpte en dosa som påsarna var öppna på en sida. Mejlade dom och fick svar snabbt, så en ersättnings dosa är på väg.

Vastaus yritykseltä lewaofsweden.com
Leverans fungerade bra men produkten var inget för mig

Vastaus yritykseltä lewaofsweden.com
Bra produkter och snabb leverans. Bra smaker var bara jordgubb och vanilj som lämnade lite mer att önska enligt mig.

Vastaus yritykseltä lewaofsweden.com
Leveransen var kanon, inget att klaga på.
Smakerna däremot har blivit alldeles för söta.
Och 100mg har försvunnit helt.
Starkaste är nu 50mg.

Vastaus yritykseltä lewaofsweden.com
Jag har testat Lewa prillor förr. Gillade inte det det var torrt och smaklös. Men nu beställde jag 8 doser Jag måste säga att detta är ett mäster verk. Har slutat snusa med dessa. Supergoda smaker.

Vastaus yritykseltä lewaofsweden.com
Jag hade beställt två stockar men fick bara två dosor levererade, det räckte med ett Mail så rättades felet till. :)

Vastaus yritykseltä lewaofsweden.com
Ett stort antal prillor var öppna i sömmen i varje dosa jag öppnade, vilket resulterade i att jag var tvungen att kasta ungefär en fjärdedel av alla prillor jag köpte. Bra produkt i övrigt men knappast värt att köpa när så stor andel är defekt.
Uppdatering: blev kontaktad av LEWA och fick min order skickad en gång till som kompensation. Mycket trevligt och tillmötesgående bemötande, så har ändrat omdömet till 5/5.

Vastaus yritykseltä lewaofsweden.com
Man får sitt paket efter typ 1 dag vilket är bra. :)

Vastaus yritykseltä lewaofsweden.com
Jag kontaktade er då ni råkade skicka fel vara i en beställning som jag gjorde. Jag fick en snabb återkoppling där ni skickade ut varan samt bjöd på några extra. Supertacksam för fin service!

Vastaus yritykseltä lewaofsweden.com
Produkterna smakar bra och gör det de ska i form av energikick, smidigt om man inte kan/vill dricka kaffe.

Vastaus yritykseltä lewaofsweden.com
Har köpt Leva Burn flera gånger och är supernöjd. Snabb och smidig leverans.

Vastaus yritykseltä lewaofsweden.com
Älskar produkterna utan nikotin och tobak! Smakar gott och ger mig energi. Lätt att navigera på hemsidan och snabb leverans. Toppen!