Hjälpte mig att sluta med nikotin efter över 30 år. Började med koffeinsnuset för att sedan gå över till deras nothing. Påsarna läcker dock ibland, men annars är det en bra produkt med bra smaker
Yritys on vastannut
Ett stort antal prillor var öppna i sömmen i varje dosa jag öppnade, vilket resulterade i att jag var tvungen att kasta ungefär en fjärdedel av alla prillor jag köpte. Bra produkt i övrigt men knapp... Näytä lisää
Yritys on vastannut
World's first functional pouches designed to enable anyone, anywhere, anytime.
Karosserivägen 2E, 891 41, Örnsköldsvik, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Påsarna läcker dock ibland, men annars är det en bra produkt med bra smaker

Vastaus yritykseltä lewaofsweden.com
Aldrig några problem och går oftast otroligt snabbt.

Vastaus yritykseltä lewaofsweden.com
Världens bästa företag. Tänk om alla jobbade som er, nära kunderna på riktigt.

Vastaus yritykseltä lewaofsweden.com
Mycket goda smaker. Smart med ”starter packet” för att hitta sin favorit. Än sålänge är det spearmint för mig. Dock lämnar prillan ibland tygräster eller dylikt under läppen efter att man tar ut den. Inget jätteproblem för mig men därav gav jag bara nästan fullt betyg.

Vastaus yritykseltä lewaofsweden.com
Extremt snabbt leverans. Produkterna i sig har tyvärr en viss bismak.

Vastaus yritykseltä lewaofsweden.com
Snabb leverans, trevlig kundtjänst. Otroligt jäkla god smak på prillorna, smaken upplever jag håller i 2-3 timmar. Perfekt för att dämpa sötsuget när man sitter och kodar, och man slipper dricka en massa koppar kaffe för att få sin koffein-fix. Riktigt najs alltså!

Vastaus yritykseltä lewaofsweden.com
Gillar du Jenka-smaken så är Wintermint ett perfekt val för dig! Och som bonus får du den där lilla extra energin på köpet! Klockrent!

Vastaus yritykseltä lewaofsweden.com
Jag är väldigt besviken på allt angående min beställning av snus hos er. Har ej fått min beställning som jag gjorde 19/12-25 men jag betalade idag 199kr så jag inte får påminnelse avgift. Så jag tror inte att jag kommer att beställa något mer från er. Med vänlig hälsning, Jonny

Vastaus yritykseltä lewaofsweden.com
Gillar produkten. Lätt att beställa och snabb leverans. Det enda negativa är att jag inte får den i brevlådan utan måste hämta hos ombud. Det hade lätt gått ner i brevlådan…

Vastaus yritykseltä lewaofsweden.com
Grymt snabb leverans och bra smak på produkterna.

Vastaus yritykseltä lewaofsweden.com
Trots lång leveranstid tid så löste supporten problemet. Det blev en snygg avslutning på ärendet.
Mvh
Christer