Til Levi's Kundeservice, Jeg skriver for at indgive en formel klage over en meget skuffende oplevelse hos Levi's i Fisketorvet. Den 26. februar købte jeg et par jeans, og efter at have læst om... Näytä lisää

Mine bukser begyndte at falde fra hinanden indenfor et år, ved almindelig brug. Jeg går ned i Levi's store på strøget, for at få mine penge igen (hvad jeg ifølge loven burde være i min gode ret t... Näytä lisää

1,6

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Fejlinformation og manglende kompetence – Levi's Tailor Shop Fisketorvet

Til Levi's Kundeservice,
Den 26. februar købte jeg et par jeans, og efter at have læst om jeres "Tailor Shop" service, ringede jeg til butikken den 27. februar. Jeg fik her at vide, at jeg kunne indlevere mine jeans til enhver tid i åbningstiden, selvom skrædderen først arbejder om onsdagen.
I dag kørte jeg den lange vej til butikken, men blev mødt med en total afvisning og mangel på kundeservice. Personalet nægtede at tage imod mine jeans og vidste overhovedet ikke, om de kunne korrigeres – på trods af at der er tale om produkter fra jeres egen Levi's Tailor Shop-serie.
Det er fuldstændig uacceptabelt og absurd, at personalet i en specialafdeling ikke har det mindste kendskab til deres egne koncepter eller produkter, og at de ikke engang kan tage imod en bestilling, efter jeg specifikt har ringet i forvejen for at undgå at køre forgæves.
Jeg har spildt både tid og transportomkostninger på grund af jeres fejlinformation. Jeg forventer en hurtig opfølgning på denne sag og en løsning, der kompenserer for den dårlige behandling.
Jeg ser frem til at høre fra jer.
Med venlig hilsen,

28. helmikuuta 2026

My package arrived after 5 weeks

My package arrived after 5 weeks. At that point in time I was out of the country and therefore unable to return some items before 45 days rather than their 28 day policy. They offered no flexibility, even though the parcel was super late. Cannot recommend online orders.

5. helmikuuta 2026

Har aldrig oplevet så dårlig service…

Har aldrig oplevet så dårlig service som i butikken i Bruuns Galleri.
De to piger bagtaler højlydt en kollega, hverken hilser el kigge på os, taler som om der ingen kunder var i butikken.
Efter fem min, hvor vi har prøvet tøjet, fundet andre str, komme den ene hen og hilser, og spørger om vi har brug for hjælp.
Anbefaler ikke at handle der.

25. helmikuuta 2025

Des baskets!

Des baskets!
Pas du tout du tout de qualité
Votre marque est trompeuse
Voswsemelles sont collées sur du pseudo cuir
Ça ne tient pas
C est de l'arnaque

7. tammikuuta 2025

Dårlig oplevelse i butikken

Besøgte butikken på Strøget i håb om at få vejledning i at finde den rigtige model.

Desværre blev jeg mødt af personale, der ikke vidste ret meget om deres produkter, og de var ikke synderligt venlige. Faktisk var min oplevelse, at de ser ned på kunder, som skal bruge mere end en størrelse 24 i jeans.

Udvalget af modeller og størrelser var begrænset. Jeg kunne lige så godt have taget chancen og købt et par via Zalando (så bliver de i det mindste ikke sendt med UPS eller leveret til butikken).

Levi’s lader generelt til at være ligeglade med feedback fra kunderne - i al fald hvis man skal dømme ud fra anmeldelserne herinde.

Dog har jeg et håb om, at min anmeldelse tjener som advarsel mod at besøge deres butikker.

28. joulukuuta 2024

Lavkvalitetsprodukter til høj pris + dårlig service

Mine bukser begyndte at falde fra hinanden indenfor et år, ved almindelig brug.

Jeg går ned i Levi's store på strøget, for at få mine penge igen (hvad jeg ifølge loven burde være i min gode ret til). Men de butiksansatte mente fejlen var min, så det blev der ikke noget af.

Exceptionelt dårlig service, næsten lige så dårlig, som bukserne de solgte mig sidste oktober

21. marraskuuta 2024

Ekstrem dårlig kundeservice

Ekstrem dårlig og ekstrem langsommelig kundeservice

Købte 2 jeans online for samlet 1618kr.

De lugtede meget kraftigt af kemikalier. Vaskede dem flere gange, men de lugtede stadig.

Valgte at sende dem retur, hørte aldrig fra dem indenfor de 3 uger, de oplyser det tager. Kontaktede dem så gik de videre med sagen.

De skriver så at problemet er accepteret af Quality Inspection. Det vil sige de giver mig ret i at, der er fejl i bukserne.

De er så frække at spørge mig om jeg vil acceptere et gavekort på 1000kr til deres e-handel. Hvilket jeg har svaret nej til og at jeg vil have en fuld refundering. De har så ikke svaret på min anmodning endnu.

Er overrasket over at et firma som Levis levere sådan en kundeservice. Det overrasker mig så ikke at de har så mange dårlige anmeldelser, herinde på Trustpilot.

3. lokakuuta 2024

Verdens dårligste kundeservice

Verdens dårligste kundeservice, som stort set ikke er eksisterende. Handler aldrig herfra igen, da tøjet er fyldt med fejl, og der skal gå flere måneder før man får sine penge retur.

22. syyskuuta 2024

What's going on in this webshop?

What's going on in this webshop? There is no normal system. I get some strange answers from them and there is no clarity, everything is dark and incomprehensible. The processes take a long time and are incompetent. One gets the impression that the shop is not working or no one needs clients.

18. tammikuuta 2024

Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse…

Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse hos levi’s på Strøget ved Storkespringvandet. Jeg havde købt et par bukser for 14 dage siden af en virkelig sød butiksassistent. Jeg ville vaske dem før brug og jeg vaskede dem to gange fordi de blev ved med at lugte kraftigt at chlor. Da jeg havde vasket dem tredje gang, og de stadig stank af chlor, tog jeg dem ind for at returnere dem. Ekspedienten ville ikke tage dem retur fordi hun ikke syntes at det var grund nok. Derefter snakkede hun med sin manager, som stod lige bag ved mig. Jeg kunne høre både grin og snak og det følte jeg var virkelig respektløst og ukomfortabelt når jeg jo stod lige der. Så kom hun tilbage og sagde at hun havde snakkede med sin manager (som jo stadig stod lige bag ved mig) og sagde at hun ikke ville tage dem retur. Jeg ville ikke engang havde pengene tilbage, jeg ville købe et par andre bukser som jeg har haft mange gange før, som endda kostede mere. Det gav ingen mening og jeg handler aldrig hos Levis igen. Super ærgerligt når man har været fast kunde og har haft mindst 15 par af 501 cropped. Ellers virkelig gode jeans, men jeg er selv butikschef og handler ikke stedet hvor jeg får dårlig service.

1. marraskuuta 2023

Køb ikke bukser hos Levi`s

Har købt indtil flere par bukser igennem deres hjemmeside eller forretninger igennem tiden, kvaliteten at bukserne, bliver dårligere og dårligere , de sidste to par som er købt hos Levi`s , begge par bukser har sy fejl, med desværre ikke noget som forretningen vil bytte , så svaret var skriv til Levi`s , der har jeg skrevet indtil flere gang , samme svar hver gang , INTET SVAR retur .
En ting er sikkert køber ikke bukser hos Levi`S mere , deres kvalitet er ikke den samme mere og det er deres service heller ikke . Jeg har altid købt levi`S bukser igennem 40år plus , det er nu slut .

2. lokakuuta 2023

Perfekt service!

Jeg fik simpelthen så sød og kompetent hjælp af en kvindelig medarbejder den 9. juli på Fisketorvet! Mange tak for at finde de perfekte jeans til mig og de gode tips. Det var sådan en god oplevelse.

9. heinäkuuta 2023

Avoid ordering online

Avoid ordering online. Returns is a farce.

I ordered some items, unfortunately nothing fit and I returned them as instructed in the package.

After 5 weeks and multiple conversations with extremely poor German customer service agents, I am yet to receive a refund. Their tracking indicates it is in the warehouse. The frustrating part is getting info from the many different agents who clearly cannot read email attachments, history or take the effort to look up case info.

28. huhtikuuta 2023

Man kan ikke reklamere hvis tøjet går i stykker

Jeg havde købt et par bukser for fem måneder sider. De er nu revnet, men jeg kan ikke reklamere over dem, fordi de mener det er grundet slid. Jeg har nok brugt bukserne i gennemsnit en gang om ugen. Det burde de altså kunne holde til.

19. huhtikuuta 2023

Bedrag!!!!

Hej!
Jeg bestilte jeans hos dig om morgenen den 19-12-22, og det var den vigtigste julegave til min mand. I din annonce stod der, at bestil inden den 20. december og modtag din bestilling inden jul. I aftes modtager jeg et brev fra dig om at leveringen vil være 28.12.22!!!!! Fortæl mig venligst, hvordan er dette muligt? Jeg valgte kun dit websted, fordi du lovede levering inden jul! Og nu viser det sig, at din annoncering er fup? Jeg kan ikke forlade huset og gå i en fysisk butik, fordi jeg går med krykker. Derfor vælger jeg at handle online. Og nu kan min mand ikke få en julegave og det hele er din skyld!!!Og jeg lavede også en bestilling den 19-12-22 kl. 9.20 og modtog bekræftelse. Og i brevet, som jeg modtog i går med leveringsnummer, står der, at min bestilling er foretaget den 20.12.22. klokken 23.02. Men det er løgn!!!! Jeg har bekræftelse på betaling og ordre !!!! Det blev lavet den 19/12/22 kl. 9:20.!!!

20. joulukuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili