Letselschade.nl Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De heer Schikhof heeft me ongelooflijk goed geholpen in een zeer korte tijd. Zijn expertise en ervaring hebben mijn verwachtingen ver overtroffen. Hij heeft een veel hoger schadebedrag voor me uitgevo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het was gewoon een hele fijne ervaring alles is top verlopen en heel goed afgehandeld ben heel erg blij dat ik dit bedrijf gevonden heb en dat ze mij meer dan voortreffelijk hebben geholpen het afgelo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Contact was supersnel en Mevrouw Karsten zat overal bovenop en achteraan. Echt een super ervaring!! Zou dit bedrijf echt aan iedereen aanbevelen en dan met name mevrouw Karsten.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goed bijgestaan in zaak met moeilijke verzekeraar. Meneer Zimmerman heeft alles uit handen genomen en dit zeer goed opgepakt voor ons. We werden goed op de hoogte gehouden en alles ging in goed o... Näytä lisää

1. Lakipalvelut
  2. Barista
  3. Oikeusaputoimisto
  4. Henkilövahinkoasianajaja
  5. Julkinen oikeusaputoimisto

Yrityksen kirjoittama

Letselschade.nl is een initiatief van Jurilex Letselschade: een digitaal platform waar letselslachtoffers informatie vinden over professionele rechtshulp bij het regelen van een schadevergoeding. Onze expertisegebieden zijn verkeersaansprakelijkheid, letselschade door een arbeidsongeval, wegbeheerderaansprakelijkheid en aansprakelijkheid bij letsel door dieren.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

69 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Buitengewoon goed geholpen door mr Asma

Buitengewoon goed geholpen door mevrouw Asma(Senior Letselschadejurist). Mevrouw Asma heeft via de email toch duidelijk
de indruk van betrokkenheid getoond en heeft zeer goede service geboden. Ze was heel geduldig in haar activiteiten en acties en was ook duidelijk in haar gemaakte afspraken met de tegenpartij. Vervolgens in goede orde de zaak afgesloten. Hartelijk dank voor de goede service.

4. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Bedankt voor uw review. Erg fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent. Ik heb jullie graag bijgestaan en wens jullie al het goeds!
^Mevrouw mr. Kyra Asma

Saanut 5/5 tähteä

Een aanrader voor jong en oud.

Ik heb een zeer aangename ervaring gehad. Voelde veel betrokkenheid en dat er werd gekeken naar wat het beste was voor mij ondanks dat de tegenpartij aan alle kanten liet zien het mij moeilijk te maken ben ik heel blij geweest met Jurilex aan mijn zijde.

Ik ben als persoon zelf ook heel erg gegroeid door deze ervaringen in de periode dat Jurilex mij heeft bijgestaan en ben dan ook uit de grond van mijn hart dankbaar voor alles wat jullie voor mij hebben kunnen betekenen de afgelopen 2,5 jaar.

4. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Dank voor deze mooie review! Erg fijn om te lezen hoe u onze dienstverlening ervaren hebt. Nogmaals dank voor de fijne samenwerking en alle goeds voor u en uw gezin voor de toekomst.

^mw. mr. V.B.J.M. Evers

Supergoed geholpen!

Na een verkeersongeval in december 2022 ben ik terecht gekomen bij Mr. Koc via Letselschade.nl. Binnen een week had ik contact via mail en telefoon. Het contact met Mr. Koc is snel, duidelijk en hij doet echt zijn best voor je!

Ook toen de klachten langer aanhielden en er dus veel tijd overheen ging, was het contact duidelijk en wist ik steeds waar ik aan toe was.

Mijn zaak is inmiddels afgerond en ik ben erg tevreden met het verloop ervan.

17. lokakuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review en vertrouwen in Jurilex. Ik ben u met genoegen van dienst geweest en wens u het beste in toekomst.

De beste!

Hele fijne ervaring gehad met Jurilex/de behandelaar.
Proffesioneel meedenkend en meelevend! Na mijn auto ongeluk was ik heel erg aan het twijfelen om een letselschade te laten claimen maar heel blij dat ik het gedaan heb! En echt mede dankzij de behandelaar die mij erop attendeerde dat ik er recht op had en mij erin gerust stelde.

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review, het is heel prettig om terug te lezen dat wij u op deze manier hebben kunnen helpen. Ook namens uw behandelaar wensen wij u niet alleen alvast fijne feestdagen toe maar voor de toekomst vooral veel gezondheid toe!

^Jan-Willem Berg

Afhandeling schade

Afspraken nagekomen.
Hulpvaardig m.b.t. te leveren informatie.
Adequaat en ook vriendelijk.

Geachte heer Wezenberg,

Fijn dat u zo tevreden bent over mijn dienstverlening!

^Maarten Schikhof
Senior letselschadejurist, NIVRE registerexpert

Positief

Wij zijn bijgestaan door Dhr. Schikhof. Fijne man in communicatie, kwam gemaakte afspraken na en als er een keer wat langere tijd overheen ging was hij altijd bereikbaar. Begeleiding en uitleg was altijd duidelijk en helder. Dhr Schikhof is rustig en weet wat hij doet. Wij zijn super geholpen en hadden het niet beter kunnen wensen.

Beste Gertjan en Helga,
Heel erg bedankt voor de fijne recensie op mijn begeleiding in jullie zaak.
Jullie hadden zelf al een goede eerste stap gezet met de klachtprocedure tegen het ziekenhuis.
Ook fijn dat jullie het geduld konden opbrengen in het traject van de medische expertise. Het resultaat mag er zijn en komt jullie toe.
Ik ben jullie heel graag van dienst geweest en wens jullie het allerbeste!
^Maarten Schikhof
Senior letselschadejurist, NIVRE registerexpert

Uitstekende service

Vanaf het allereerste contact voelde ik mij op gemak. Jan-Willem luisterde aandachtig naar mijn verhaal en zorgde ervoor dat ik serieus werd genomen. Wat mij positief verraste, was de diepgaande juridische kennis en expertise. Ze zijn goed thuis in de rondom letselschade en weten precies welke stappen er genomen moeten worden om de best mogelijke uitkomst voor mij te creëren. Het ongeluk heeft veel impact gehad en door de goede zorg heb ik het sneller kunnen verwerken. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang en mijn vragen werden snel beantwoord. Kortom, mijn ervaring met Jurilex letselschade was uiterst positief!

Heel fijn

Mevrouw Asma heeft mij heel erg fijn geholpen, alles goed geregeld en mij op de hoogte gehouden zodat ik er niet teveel stress van zou ervaren.

20. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de afhandeling van uw zaak. Ik heb u graag bijgestaan.
^Mevrouw mr. Kyra Asma

Uitstekend geholpen

Super goed geholpen altijd en staat altijd voor je klaar door het gehele proces

12. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Ik heb uw zoon met genoegen bijgestaan in dit lange proces en wens hem en uiteraard de hele familie het beste in de toekomst.

Saanut 5/5 tähteä

Contactpersoon heeft ons goed geholpen, hij dacht mee met ons, hij was direct en efficiënt. Goede contact ook aan de algemene nummer van Jurilex.

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Fijn om te vernemen, dat de zaak naar alle tevredenheid is afgewikkeld. Wij wensen u het beste in de toekomst.

Aanrader!

Ik ben altijd netjes, vlot en vriendelijk geholpen. En met een goed advies en resultaat de schade afgehandeld.

Saanut 5/5 tähteä

Alles ging zoals ik verwacht had

Alles ging zoals ik verwacht had. Enig nadeel, er wordt niet gereageerd op vragen via de mail. Telefonisch is alles goed afgehandeld.

12. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Bedankt voor de review. Het beste voor de toekomst.
^Harry Boshuizen
NIVRE Register-Expert Letsel
Sr. Letselschadejurist

Saanut 5/5 tähteä

Ik raad Jurilex Letselschade B.V aan!

Ik raad Jurilex Letselschade B.V. iedereen aan. De letselschade advocaat meneer Koc geef je oprecht aan wat je kan verwachten en wat niet. De afhandeling van mijn zaak is goed afgelopen, dankzij hem. Van elke communicatie krijg je een kortverslag. Mocht het langer duren word je tijdig geïnformeerd.
Ik ben zeer tevreden !!

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Dank voor de mooie review. We zijn u met genoegen van dienst geweest en wensen u het beste in de toekomst!

Saanut 5/5 tähteä

Voor ons 10 groene sterren!

Na een verkeersongeval met mijn vrouw, die werd aangereden door een achteruitrijdende bestelauto, hebben wij na wat speurwerk op het web Jurilex letselschade gevonden. We besloten ons aan te melden voor informatie en kregen de heer Harry Boshuizen toegewezen. Daar hebben we dus geen spijt van gehad. Wat een kanjer, wat een know-how heeft die man. Alles werd ons uit handen genomen en we kregen supersnelle antwoorden. Bijzonder goede communicatie.
Intussen is alles naar volle tevredenheid afgehandeld met de verzekeringsmaatschappij.
Bedankt Harry!

4. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Dank voor deze mooie review.
Het contact met u beiden was erg prettig.
Ik ben blij dat de zaak uiteindelijk naar tevredenheid is afgewikkeld.
Ik wens u beiden het allerbeste toe voor de toekomst.
^Harry Boshuizen
NIVRE Register-Expert Letsel
Sr. Letselschadejurist

Saanut 5/5 tähteä

5 jaar geleden heb ik door een ongeval…

5 jaar geleden heb ik door een ongeval mijn knie gebroken.
Om alle onkosten te kunnen verhalen heb ik contact gezocht met Jurilex en heeft Veronique Evers mijn zaken behartigt wat zij fantastisch heeft gedaan. Ik werd goed op de hoogte gehouden en zij heeft er echt alles aan gedaan om deze zaak zo goed mogelijk tot een einde te brengen wat haar is gelukt.
Ik ben zeer tevreden en als het nog eens nodig zou zijn (wat ik niet hoop) dan zou ik weer voor haar kiezen.

4. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Hartelijk dank voor deze review! Het doet mij erg goed te lezen dat u zo tevreden bent! Gelukkig hebben we uw zaak tot een goed einde weten te brengen en kunt u zich weer richten op de toekomst. Ik wens u alle goeds.

Saanut 5/5 tähteä

Jurilex kwam snel in actie met onze…

Jurilex kwam snel in actie met onze zaak. Ze nemen de tijd voor je en houden van aanpakken.

24. elokuuta 2023

Beste meneer Vermeulen,

Bedankt voor uw review, fijn om te lezen dat wij u zo goed hebben kunnen helpen.
Mede namens uw belangenbehartiger Jan Willem Berg wensen wij u en uw gezin voor de toekomst veel gezondheid toe!

Dhr Damen van Jurilex

Dhr Damen van Jurilex
Heeft mijn belangen bij gestaan bij een letselschadezaak. En heeft mij overal goed op de hoogte van gehouden en wist precies wat mij te wachten stond. Ik raad hem zeker aan!

20. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Dank voor uw bericht. Fijn dat u tevreden bent. Ik wens u nogmaals alle goeds!
^ mr. Jeroen Damen, NIVRE-re

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke communicatie en ter zake kundig

Duidelijke communicatie, ter zake kundig en prettige samenwerking met betrekking tot belangen vertegenwoordiging van letselschade afhandeling. Onze ervaring is zeer positief en zeker aan te raden wanneer je niet thuis bent in de afhandeling van schade.

14. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl

Hartelijk dank voor deze mooie review.
Fijn dat jullie de samenwerking ook als prettig hebben ervaren, Jellie Lesterhuis

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin