De heer Schikhof heeft me ongelooflijk goed geholpen in een zeer korte tijd. Zijn expertise en ervaring hebben mijn verwachtingen ver overtroffen. Hij heeft een veel hoger schadebedrag voor me uitgevo... Näytä lisää
Het was gewoon een hele fijne ervaring alles is top verlopen en heel goed afgehandeld ben heel erg blij dat ik dit bedrijf gevonden heb en dat ze mij meer dan voortreffelijk hebben geholpen het afgelo... Näytä lisää
Contact was supersnel en Mevrouw Karsten zat overal bovenop en achteraan. Echt een super ervaring!! Zou dit bedrijf echt aan iedereen aanbevelen en dan met name mevrouw Karsten.
Zeer goed bijgestaan in zaak met moeilijke verzekeraar. Meneer Zimmerman heeft alles uit handen genomen en dit zeer goed opgepakt voor ons. We werden goed op de hoogte gehouden en alles ging in goed o... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Letselschade.nl is een initiatief van Jurilex Letselschade: een digitaal platform waar letselslachtoffers informatie vinden over professionele rechtshulp bij het regelen van een schadevergoeding. Onze expertisegebieden zijn verkeersaansprakelijkheid, letselschade door een arbeidsongeval, wegbeheerderaansprakelijkheid en aansprakelijkheid bij letsel door dieren.
Landzigt 16-19, 3354 PE, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag, Eindhoven, Deventer, Maastricht, Almere, Groningen en Friesland, Hollanti
- 085 - 019 70 18
- info@letselschade.nl
- letselschade.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Professioneel en kundig.
Professioneel en kundig geholpen door dit bedrijf. Tijdige en complete communicatie, ook telefonisch en dat was ook prettig.

Vastaus yritykseltä Letselschade.nl
Heldere, vriendelijke begeleiding bij letselschade
Duidelijke begeleiding met goede tips en heldere vervolgstappen. Vriendelijke benadering.
Vakkundig geholpen
Hele fijne ervaring. Ben erg goed geholpen. Fijn en regelmatig contact met jurist. Alles netjes afgerond. Ik zou het zeker aanbevelen als je hulp nodig hebt bij letselschade.
heel tevreden
snelle, goede en vooral persoonlijke hulp tijdens mijn traject, heel tevreden!
Mr Boshuizen/ R.K.
Mr. Boshuizen heeft een menselijke benadering en heeft mijn letselschade zaak binnen de mogelijkheden met veel inzet behandeld. De uitkomst van het schadebedrag viel helaas tegen maar dat lag aan de verzekeraar van de tegenpartij die niet mee wilde werken om op een eerlijk schadebedrag uit te komen. Mr Boshuizen heeft volledige inzet getoond en communiceerde regelmatig. Ik kan hem dan ook aanbevelen als letselschade jurist. R.K.
Deskundige adviseurs
Perfecte support
Juni 2021 kreeg mijn moeder van 78 jaar een ongeval met de fiets. Bij het oversteken werd zij in de flanken gereden door een automobilist. Het gevolg was dat mijn moeder dusdanig was verwond, dat opname in het Ziekenhuis en revalidatie in het verpleeghuis noodzakelijk was.
Tevens moest zij verplicht verhuizen omdat traplopen niet meer kon. Ofwel invalide gereden, en dat nota bene door een bestuurder die niet op de weg mocht zijn omdat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs.
Op zoek naar een letselschade expert, kwam ik via Google gelukkig terecht bij Jurilex/Boshuizen Letselschade B.V. De heer Harry Boshuizen heeft deze zaak voor onze moeder in behandeling genomen en is de juridische strijd voor ons aangegaan met één van de grotere verzekeringsmaatschappijen van Nederland.
De heer Boshuizen heeft dit op een zeer professionele manier gedaan, waarbij mijn moeder, mijn zus en ik elke keer goed op de hoogte werden gehouden over de stand van zaken betreffende het verzekeringsproces en de juridische zaken. Heel duidelijk kregen wij allemaal de uitleg van de aanpak en handelswijze omtrent deze zaak.
De totale letselschade-claim, alsmede bijkomende kosten en smartengeld, zijn uiteindelijk naar volle tevredenheid van ons allemaal geregeld.
Ik kan dan ook iedereen deze partij deskundige mensen aanbevelen bij letselschade.
Boshuizen- Jurilex Letselschade B.V. uit Bilthoven,
Harry bedankt.
Datum van ervaring: 05 juli 2023
(dit bericht was reeds geplaatst door mijn zus
Goed geholpen door vriendelijke mensen…
Goed geholpen door vriendelijke mensen die echt naar je luisteren en met je meedenken.
Zeer tevreden
Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden, ook het telefonisch contact was meer dan prima, ik had een bepaald bedrag in gedachten maar Mw. mr. K. Asma heeft er voor gezorgd dat dit reëler is geworden. Daarvoor mijn dank. Want ik wist ook niet wat passend was.
Over de gehele linie werd ik serieus genomen en is er naar mij goed geluisterd met als gevolg een tevreden cliënt.
Ik wil met name Mw. mr. K. Asma bedanken voor haar tomeloze inzet.
Compliment voor Jurilex
Ben heel correct, vakkundig en vriendelijk geholpen.
De jurist wist precies welke rechten (en plichten natuurlijk ook) ik had. Alle lof.
Jeroen damen heeft er alles aangedaan…
Jeroen damen heeft er alles aangedaan mode schade vergoed te krijgen herhaaldelijk contact opgenomenen mij en de tegenpartij en alles is naar behoren afgehandeld
kundige en betrokken jurist
mijn Senior Letselschadejurist was invoelend, betrokken, kundig, en communiceerde tijdig en volledig. hierdoor kon ik me volledig om mijn herstel focussen, erg waardevol.
Snel en kundig geholpen.
Snel en kundig geholpen bij een afwikkeling van een geschil na een aanrijding..
Sinds de slechte dingen begonnen
Sinds de slechte dingen begonnen, was mijn grootste supporter, samen met de jury's, de heer Mustafa Koc, de advocaat, en hij was erg goed in het overwinnen van alles. bedankt voor alles.
Uiterst professioneel!
Van het begin af aan ben meer dan keurig en ontzettend prettig en professioneel behandeld. Uiterst ter zake kundig en eerlijke adviezen. Ik zou dan ook Jurilex aanprijzen!
Fijn 1 aanspreekpunt
Fijn 1 aanspreekpunt, daardoor korte lijnen, snelle reactie, duidelijke informatie. Kortom prima ervaring!!

Begripvol, oplossingsgericht, kundig
Mijn letselschade jurist kreeg een complexe zaak vanwege twee verschillende ongevallen die in een korte periode achter elkaar plaats hebben gevonden. De jurist bewaakte de opvolging van mijn dossier, gaf advies, regelde de volledige procedure en wat voor mij het belangrijkste was is het begrip dat hij toonde voor mijn situatie.

Jurilex Letselschade
Jurilex Letselschade, is echt een aanrader
Ik werd na een auto ongeval heel goed bijgestaan door Jan willem. Is professioneel en vriendelijk
Nogmaals top, ga zo door
Letselschade auto-ongeluk
Ik was de slachtoffer bij een auto-ongeluk. Op 22 maart werd ik aangereden. Werd goed ontvangen en ben zeer dankbaar voor de aangeboden hulp. Mijn schadevergoeding heb ik uitbetaald gekregen na twee maanden al.
Erg fijn geholpen
Erg fijn geholpen. Er wordt goed en snel op je gereageerd en echt geholpen vanuit het klant perspectief. Met een goede uitkomst want ze kijken naar alle mogelijke opties.