Saanut 1/5 tähteä

Kein Kontakt zum Kundenservice. Gerät ist defekt und keine Rückmeldung auf gesendet Mails. Alle möglichen Mail Adressen des Herstellers genutzt aber keine Reaktion. Sehr unzufrieden durch die Unzuv... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wir haben einen Leto Air 7 und sind super zufrieden damit. Leider ging kürzlich der Kopf des Föhns kaputt - innen war das Plastik an den Schraubpunkten geschmolzen und teilweise verbrannt, dadurch war... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Helaas na 1,5 jaar dagelijks gebruik van mijn fohnborstel ging deze stuk. Hij viel nog in de garantie en na wat contact met de klantenservice (die overigens erg vriendelijk zijn en snel reageren) heb... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mijn vrouw is erg tevreden met deze Leto styler. Het apparaat voelt solide aan en alle verwisselbare onderdelen passen er goed op. In eerste instantie wilde mijn vrouw een Dyson die eigenlijk exact he... Näytä lisää

1. Hiustuotemyymälä

Yrityksen kirjoittama

Leto is jouw go-to merk voor haarstyling op jouw voorwaarden! Of je nu droomt van krullen, golven, stijl haar of volume, onze hairstyler biedt de nodige functies en accessoires om het gewenste resultaat te bereiken. Innovatie, kwaliteit en gemak zit in ons DNA, we laten jouw haar stralen als nooit tevoren!

3,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 93 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Saanut 5/5 tähteä

Blij verrast en super tevreden!

Ik heb de Leto Air 7 aangeschaft omdat een aantal vriendinnen deze al hebben en er erg enthousiast over zijn. Inmiddels begrijp ik helemaal waarom!

De Air 7 is makkelijk in gebruik en ligt fijn in de hand. Mijn haar wordt er mooi zacht en glanzend van. Wat ik vooral heel fijn vind: de krullen blijven écht goed zitten. Normaal zakken krullen bij mijn stijle haar er snel uit, maar met deze krultang heb ik de hele dag een mooie, volle krul.

Ook het bestellen verliep soepel en snel, wat natuurlijk altijd prettig is.

Kortom: ik ben super tevreden en zou hem zeker aanraden!

Vastaus yritykseltä Leto B.V.

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met het product en onze service!

Fijne hairstyler!

Ik heb hairstyler nu ruim een maand in gebruik. Ik ben heel tevreden en mijn half lang haar heb ik binnen 10 min in model alsof ik net van de kapper kom!

Vastaus yritykseltä Leto B.V.

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met het product!

Wat een fantastisch apparaat

Wat een fantastisch apparaat! Mijn vorige stijltangen beachadigden mijn haren altijd en mijn haren zaten altijd veel te plat. De Leto maakt mijn haren mooi glad en pluisvrij, zonder dat het mijn haren beschadigd en het zorgt ook voor volume. Kortom: aanrader!

Zeer tevreden

Na even oefenen ben ik helemaal overtuigd! Werkt perfect en doet wat het beloofd! Erg blij mee!

1. helmikuuta 2026

Haar beschadigd niet

Ik was al een tijdje opzoek naar een haar styler die mijn haar niet beschadigd, en in heb hem gevonden!

12. tammikuuta 2026

Heel fijn apparaat

Heel fijn apparaat. Gebruiksvriendelijk en daardoor snel even gepakt voordat je de deur uitgaat.

11. helmikuuta 2026

Top airstyler.

Top airstyler.
Dag erna in huis.

21. tammikuuta 2026

Super fijn product!

Super goed in gebruik en fijn dat er zoveel opzet stukjes bij zijn. Het werkt precies zoals ik gehoopt had.

Snelle levering!

Super tevreden.

Op aanraden van mijn dochter, die zelf kapster is, deze fohn aangeschaft. Hij werkt heel goed en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. Top!

12. helmikuuta 2026

Zeer tevreden

Snelle levering en het werkt super. Mijn vrouw is er erg blij mee!

26. tammikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden over de airstyler

Ik ben zeer tevreden over de airstyler.
Goede prijs/ kwaliteit. Eindelijk een apparaat wat mijn haren kan temmen.
Snelle levering.

14. helmikuuta 2026

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeker een aanrader! Vriendelijke personeel , altijd goed advies.

19. helmikuuta 2026

Leto Air

Leto Air 7 Brush
Wat een fijn apparaat is dit en zeker voor deze prijs .
In één handomdraai prachtige krullen die ook nog lang blijven zitten
Zeer tevreden zeker een aanrader.

Leto Hairstrait stijltang

Leto Hairstrait stijltang - 2
Deze stijltang mijn dochter cadeau gedaan.
Ze is er heel blij mee en tevreden !

29. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Leto B.V.

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u dochter tevreden is met het product!

Saanut 5/5 tähteä

Goede prijs -kwaliteit verhouding!

Goede prijs -kwaliteit verhouding!
Snelle levering.

29. tammikuuta 2026

Heel tevreden ermee

Heel tevreden ermee, prijs/kwaliteit zeer goed, snelle levering, makkelijk in gebruik en mijn haar zit geweldig! Ben er heel blij mee. Ik raad ‘m iedereen aan.

6. helmikuuta 2026

Écht superhandig!!

Heeeeel even getwijfeld mbt deze aankoop, maar "beetje dom" geweest. Want wat een fijn apparaat. Ben mbt styling van mn haar niet de handigste, maar met deze Air7 zo gefikst. Al weken in de krul!! Heel blij mee!

12. tammikuuta 2026

Geweldig !

Snelle levering en goede kwaliteit ! Zeer tevreden met dit bedrijf !

2. helmikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering! Product werkt zoals beschreven. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Leto hairstrait

Na dat mijn stijltang vorig jaar kapot is gegaan, heb ik de Leto hairstrait gekocht! Wat een aanrader. Super in gebruik en mijn haren gaan niet meer zo snel kapot.

Team LETO

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin