Ik ben heel tevreden met de Air7. Makkelijk in gebruik en kan niet meer zonder. Helaas kreeg ik na 1,5 jaar problemen, na 5-10 minuten föhnen begon hij te knipperen en kreeg ik koude lucht. Na conta... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ich bin von diesem Haarfön leider sehr enttäuscht. Für den relativ hohen Preis hätte ich deutlich mehr Qualität und Langlebigkeit erwartet. Bereits nach wenigen Monaten ist das Gerät defekt. Es schal... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wir haben einen Leto Air 7 und sind super zufrieden damit. Leider ging kürzlich der Kopf des Föhns kaputt - innen war das Plastik an den Schraubpunkten geschmolzen und teilweise verbrannt, dadurch war... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Helaas na 1,5 jaar dagelijks gebruik van mijn fohnborstel ging deze stuk. Hij viel nog in de garantie en na wat contact met de klantenservice (die overigens erg vriendelijk zijn en snel reageren) heb... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Leto is jouw go-to merk voor haarstyling op jouw voorwaarden! Of je nu droomt van krullen, golven, stijl haar of volume, onze hairstyler biedt de nodige functies en accessoires om het gewenste resultaat te bereiken. Innovatie, kwaliteit en gemak zit in ons DNA, we laten jouw haar stralen als nooit tevoren!
24 C, 6441PA, Brunssum, Hollanti
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Wat een top product en helemaal zijn geld waard. Ik heb het vooral gekocht voor de airwrap en het heeft mijn verwachtingen overtroffen, zo gemakkelijk om het haar van zelf te laten oprollen rond de wrap. Zoals beloofd, twee dagen later geleverd.

Vastaus yritykseltä Leto B.V.
Snelle service, prachtig en stevig ingepakt.
Werkt ook super goed, prima prijs kwaliteitsverhouding!

Vastaus yritykseltä Leto B.V.
Erg snel geleverd! Product werkt goed, enige jammere is dat de diffuser niet werkt voor mijn wavy haar. Niet diep genoeg waardoor mijn krullen eruit vallen, ik lees dit in meerdere reviews dus ik denk dat het waardevol zou zijn om hiernaar te kijken en/of een extra te bestellen betere diffuser opzetstuk te verkopen.

Beste,
Goeie aankoop. Mits dat ik nog altijd op zoek ben om de richting(linker en rechter) aan te passen. Mij tot nu toe nog niet gelukt. Veranderen van richting zit enorm vast. Hebben jullie een tip?
Mvg,
Lutgart.

Vastaus yritykseltä Leto B.V.
In een eerdere review heb ik, gebaseerd op miscommunicatie wegens technische problemen, een slecht scorende review achtergelaten. Zoals aangeven is deze miscommunicatie opgelost. Mijn retour is in behandeling en ik zie een juiste afhandeling in het verschiet.

Snelle service!en werkt top!het geld waard!! Super!!!!!! Ben zeer tevreden

Vastaus yritykseltä Leto B.V.
Snelle levering, heel mooi ingepakt en zeker zijn geld waard ...
Een aanrader voor iedereen die z'n haar goud waard vindt.

Vastaus yritykseltä Leto B.V.
Super fijn om mee te werken maakt mooie krullen en net zo goed misschien nog wel beter als die van dyson 😃

Vastaus yritykseltä Leto B.V.
Product werkt goed en de levering was super snel

Snelle levering, reageren overal op, ben super tevreden over de air7
Het enige minpuntje is dat de knop van de temperatuur soms blijft hangen.
Verder echt een topproduct

Vastaus yritykseltä Leto B.V.
Ik heb golvend tot licht krullend haar. Ik dacht dus dat deze fohn ideaal was voor het drogen van mijn haar en het bijkrullen van sommige stijlere plukjes. Helaas is de diffuser heel klein en ondiep. Ik kon mijn haar hier niet goed mee drogen. De afmetingen staan niet vermeld op de site. Verder vind ik de krul opzetstukken te dik. Hierdoor vielen de plukjes die ik ermee wilde bijkrullen alsnog stijler uit dan de rest van mijn haar.
Ze adverteren dat je de fohn 14 dagen mag uitproberen met een niet goed geld terug garantie. Ze houden hierbij wel achterwege dat je het retourneren volledig zelf moet regelen en dat de kosten hiervan voor jou zijn.
Op mijn retourmail werd niet gereageerd op mijn vragen en opmerkingen, maar kreeg ik een standaard antwoord.

Vastaus yritykseltä Leto B.V.
Hier net hetzelfde al een week geleden besteld, tot nu toe zelf geen mail ter bevestiging of track and trace code ontvangen erg jammer ze vermelden dag er na geleverd? Stel ik me vragen bij. Ondertussen zelf een mail gestuurd en ook daar geen antwoord op.

Vastaus yritykseltä Leto B.V.
Prima service , mooi op tijd geleverd 👍🏻 werking is prima en werkt goed.

Vastaus yritykseltä Leto B.V.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.