En vidunderlig butik med utroligt smukke smykker! Jeg bestilte øreringe og en halskæde. Alt ankom hurtigt, smukt og stilfuldt pakket ind. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale den!
Hurtigt levering. Flot udvalg og god kvalitet. Dog lidt irriterende, når man køber flere smykker, så pakkes det i samme boks. Meget uhensigtsmæssigt, når man vil give det i gave til forskellige person... Näytä lisää
Virkelig flot service hele vejen igennem da jeg havde bøvl med ordren - Det blev fikset hurtigt - Yderst troværdigt - der kan man roligt handle igen - OG så er leveringen virkelig hurtig . Smykkerne k... Näytä lisää
Jeg købte smykker hos virksomheden til min kone og datter. Da pakken ankom, opdagede jeg desværre, at min datters øreringe manglede. Jeg ringede ind og fik fat i Peter, som jeg formoder er ej... Näytä lisää
Lelafine tilbyder elegante, stilfulde og moderne smykker. Vores smykker har en lang holdbarhed, og er af højeste kvalitet, til en pris hvor alle kan være med. Udforsk vores seneste kollektioner på hjemmesiden, hvor du kan læse mere om de enkelte smykker.
Amaliegade 4b, 1.sal, 1256, København K, Tanska
- info@lelafine.dk
- lelafine.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Hurtig ekspedition og fin indpakning.🤗🤗
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fuldstændig fantastisk service!
Jeg ringede for at høre, om de kunne nå at sende et armbånd, som skulle bruges som gave – og det sørgede de for, så det var fremme allerede dagen efter. Desværre viste det sig, at armbåndet var forkert, men kun 10 minutter efter jeg kontaktede dem igen, ringede Peter personligt tilbage.
Han oplyste, at han selv ville køre ud til GLS-depotet for at sikre, at jeg modtog det rigtige armbånd til tiden. Det er service langt ud over det sædvanlige!
Kæmpe anbefaling herfra – støt endelig denne forretning!

Vastaus yritykseltä Lelafine
Fantastisk hjælpsom kundeservice og…
Fantastisk hjælpsom kundeservice og lynhurtig levering. Kan kun anbefale Lelafine som din smykkebutik
Fantastisk god service
Fantastisk god service, og meget fint armbånd. Det kom meget hurtigt. Kan varmt anbefale Lelafine❤️
Mvh Isa Rensby
Fantastisk flotte smykker
Fantastisk flotte smykker! Rigtig fin pris. Især til at det er ægte sølv (hvertfald det jeg købte)
Hurtigt forsendelse. Modtog allerede et par dage efter, i fin gaveæske med sløjfe
Det er bare rigtig godt kvalitet Og I…
Det er bare rigtig godt kvalitet Og I er gode hurtigt til at levere
Fineste anbefalinger herfra⭐️
Super fin handel. Hurtig levering og virkelig fint smykke der var pakket fint i æske - modtager af smykket blev meget glad:)
Fin lille halskæde
Lækre smykker
Lækre smykker, det er anden gang jeg køber. Smykker der både kan bruges i hverdage og når jeg har lyst til det lille ekstra ♥️
Hurtig levering og virkelig flot smykke
Hurtig levering & god kvalitet
Hurtig levering, flot indpakket og god kvalitet. Lever op til billederne
Smykkerne er virkelig flotte til en god…
Smykkerne er virkelig flotte til en god pris, og de kom lyn hurtigt
Super god og hjælpsom kundeservice samt…
Super god og hjælpsom kundeservice samt lynhurtig levering.