Lelafine Arvostelua 665

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

En vidunderlig butik med utroligt smukke smykker! Jeg bestilte øreringe og en halskæde. Alt ankom hurtigt, smukt og stilfuldt pakket ind. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale den!

Hurtigt levering. Flot udvalg og god kvalitet. Dog lidt irriterende, når man køber flere smykker, så pakkes det i samme boks. Meget uhensigtsmæssigt, når man vil give det i gave til forskellige person... Näytä lisää

Virkelig flot service hele vejen igennem da jeg havde bøvl med ordren - Det blev fikset hurtigt - Yderst troværdigt - der kan man roligt handle igen - OG så er leveringen virkelig hurtig . Smykkerne k... Näytä lisää

Jeg købte smykker hos virksomheden til min kone og datter. Da pakken ankom, opdagede jeg desværre, at min datters øreringe manglede. Jeg ringede ind og fik fat i Peter, som jeg formoder er ej... Näytä lisää

1. Koruliike
  2. Korusuunnittelija

Lelafine tilbyder elegante, stilfulde og moderne smykker. Vores smykker har en lang holdbarhed, og er af højeste kvalitet, til en pris hvor alle kan være med. Udforsk vores seneste kollektioner på hjemmesiden, hvor du kan læse mere om de enkelte smykker.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fuldstændig fantastisk service!

Jeg ringede for at høre, om de kunne nå at sende et armbånd, som skulle bruges som gave – og det sørgede de for, så det var fremme allerede dagen efter. Desværre viste det sig, at armbåndet var forkert, men kun 10 minutter efter jeg kontaktede dem igen, ringede Peter personligt tilbage.

Han oplyste, at han selv ville køre ud til GLS-depotet for at sikre, at jeg modtog det rigtige armbånd til tiden. Det er service langt ud over det sædvanlige!

Kæmpe anbefaling herfra – støt endelig denne forretning!

25. maaliskuuta 2026

Billigt Kina skrald

Billigt Kina skrald

23. maaliskuuta 2026
Lelafine-logo

Vastaus yritykseltä Lelafine

Hej Ida

Vi tager alle anmeldelser seriøst – men vi kan desværre ikke finde en ordre i dit navn eller med din mail hos os.

Derfor har vi ikke mulighed for at verificere din oplevelse.

Vi arbejder udelukkende med nøje udvalgte producenter og har stort fokus på kvalitet og holdbarhed. Hvis noget mod forventning ikke lever op til standarden, hjælper vi altid vores kunder videre.

Hvis din anmeldelse relaterer sig til et konkret køb, vil vi meget gerne høre fra dig på info@lelafine.dk

Bedste hilsner
Lelafine

Fantastisk flotte smykker

Fantastisk flotte smykker! Rigtig fin pris. Især til at det er ægte sølv (hvertfald det jeg købte)

Hurtigt forsendelse. Modtog allerede et par dage efter, i fin gaveæske med sløjfe

16. maaliskuuta 2026