Lelafine Arvostelua 665

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

En vidunderlig butik med utroligt smukke smykker! Jeg bestilte øreringe og en halskæde. Alt ankom hurtigt, smukt og stilfuldt pakket ind. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale den!

Hurtigt levering. Flot udvalg og god kvalitet. Dog lidt irriterende, når man køber flere smykker, så pakkes det i samme boks. Meget uhensigtsmæssigt, når man vil give det i gave til forskellige person... Näytä lisää

Virkelig flot service hele vejen igennem da jeg havde bøvl med ordren - Det blev fikset hurtigt - Yderst troværdigt - der kan man roligt handle igen - OG så er leveringen virkelig hurtig . Smykkerne k... Näytä lisää

Jeg købte smykker hos virksomheden til min kone og datter. Da pakken ankom, opdagede jeg desværre, at min datters øreringe manglede. Jeg ringede ind og fik fat i Peter, som jeg formoder er ej... Näytä lisää

1. Koruliike
  2. Korusuunnittelija

Lelafine tilbyder elegante, stilfulde og moderne smykker. Vores smykker har en lang holdbarhed, og er af højeste kvalitet, til en pris hvor alle kan være med. Udforsk vores seneste kollektioner på hjemmesiden, hvor du kan læse mere om de enkelte smykker.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Ekstraordinær kundeservice – helt ud over det sædvanlige

Jeg ringede ind og fik fat i Peter, som jeg formoder er ejer. Allerede i telefonen tog han situationen meget seriøst og beklagede fejlen. Det, der skete derefter, var helt ekstraordinært:

Han gik personligt ned på lageret, fandt et nyt sæt øreringe – og kørte selv hele vejen fra Indre København til Taastrup for at levere dem på min hjemmeadresse, så jeg kunne bruge dem allerede dagen efter.

Den slags service oplever man meget sjældent i dag. Det viser ansvar, stolthed og ægte respekt for kunderne.

Tusind tak for hjælpen – det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler her.

13. helmikuuta 2026

Smukt, nemt og hurtigt

Få dage til Valentines Day og kæresten nævner "diskret", et armbånd hun kunne lide. Det tog 30 sekunder i smug at bestille og 24 timer senere kunne jeg hente det i min pakkeshop, flot pakket ind og uden nogle problemer. Perfekt!

10. helmikuuta 2026

Jeg fik den vare jeg bestilte og fik…

Jeg fik den vare jeg bestilte og fik den ganske hurtig. En rigtig fint halskæde, lige som på billedet. Så glad for den, men ville gerne at den bare var lidt længere, så den også kan komme uden på en trøje. Men er rigtig glad for den og flot er den.

2. helmikuuta 2026

Mindre end forventet

Opdatering: tak for hurtigt svar fra Lelafine.
I skriver at den fåes længere - men det fremgår ikke af hjemmesiden. Den hedder Slider Chain halskæde og der står at den er 50cm + 6 cm forlænger, men det så jeg først nu. Mit hoved kan ikke komme gennem 56 cm - desværre, da jeg ellers synes smykket er superflot. 399kr spildt, med mindre mit barnebarn vil have den

Fin halskæde, men havde forestillet mig at den var så lang at den kan tages over hovedet, da det er sådan en hvor der er en kugle der kan skydes op og ned og to dråber det hænger på brystet - eller dvs at de hænger mere lige under halsen og kæden er meget kort. Det er en meget lille lås som mine gamle fingre slet, slet ikke kan hverken åbne eller lukke.

21. tammikuuta 2026

Godaften Charlotte

Tak fordi at du deler din feedback :-)

Er ked af at høre at halskæden var kortere / mindre end forventet. Da vi har flere varianter af den samme type halskæde - så må du endelig skrive ind til os på info@lelafine.dk så hjælper vi meget gerne med at du får den helt rigtige.

Vi har den både med og uden lås - hvor man altså tager den over hovedet.

Kan du have en dejlig weekend

Skrift

Skriften på halskæden var meget mindre, end hvad det lignede da jeg lavede ordren

4. helmikuuta 2026

Hej Camilla
Tak for at dele din feedback! Skriv endelig ind til os via email til info@lelafine.dk - så sørger vi for at halskæden bliver præcis som du gerne vil have den :-) hav en dejlig weekend

Jeg har bestilt en halskæde der i…

Jeg har bestilt en halskæde der i reklamen så rigtig fin ud.
Syns ikke helt den lever op til det viste, men ok vi får hvad vi betaler for!

3. helmikuuta 2026

Hej Lene
Tak fordi at du deler din feedback her! Er ked af at halskæden ikke levede op til dine forventninger - det vil jeg rigtig gerne finde en løsning på til dig :-) Send os gerne en mail på info@lelafine.dk - så får vi styr på denne sammen.

Hav en dejlig weekend