Saanut 5/5 tähteä

Rätt snabb leverans, enda affären som hade en ny biträv till pojken, han blev mycket glad att se sin bitvänlige vän igen. Tack!

Saanut 5/5 tähteä

Uppskattar verkligen att ni ringde och berättade att jag gjort två beställningar av samma sak, och snabbt kunde inhibera den ena. Jag fick också pengarna tillbaka direkt. För övrigt fungerade både bes... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Väldigt trevlig och kunnig personal! Fick precis den hjälpen jag behövde till nya terrassen. Var något svårt att få upp färgburken som var väldigt tejpad, men hellre att frakten är säker. Kommer defi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mycket professionella och oerhört vänliga och hjälpsamma med allt som rör min beställning. Det är exakt så en föredömlig affärsverksamhet ska bedrivas när det handlar om kundrelationer.

Yrityksen tiedot

1. Hypermarketti

Yrityksen kirjoittama

Leksakshuset är en privat stormarknad i Karlskrona, med Leksaker, Färg, Tapeter, Belysning, Husgeråd, Mattor, Textil, och mycket mer. Sen 2022 finns vi även online.

4,7

1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Saanut 1/5 tähteä

Vastaus yritykseltä Leksakshuset.com

Det är ju så klart tråkigt när det blir fel vid plock, och det skulle helst inte hända.
Vara nummer 2 var packad och klar 10 minuter efter du upplyste oss om felet, det tycker vi är en rätt skyndsam lösning.

Saanut 2/5 tähteä

Skadad kartong samt igentejpad på ett…

Skadad kartong samt igentejpad på ett sätt lego inte gör.

2. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Leksakshuset.com

Kartongen kan tyvärr skadas under frakt ibland men ska aldrig skickas härifrån skadad.
Tejpen låter märkligt, du får gärna kontakta vår kundservice med bilder på den.

Du kan alltid göra en retur inom 14 dagar, eller så klart ett byte om varan kommit fram skadad.

Professionellt och föredömligt

30. huhtikuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

Kassörer som suckar när man ska hämta…

Kassörer som suckar när man ska hämta ut vad man beställt är inte särskilt trevligt. Många av er personal är väldigt otrevlig och inte alls serviceminded.

30. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Leksakshuset.com

Tråkigt att du fått det bemötandet. Inte alls vad vi strävar efter, så klart. Hoppas du har en bättre upplevelse nästa gång.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin