Mycket nöjd med mitt köp! Betalning kändes väldigt trygg samtidigt som den var mycket smidig. Allt stod även väldigt tydligt och klart vid utcheckningen. Leveransen var även den mycket snabb.... Näytä lisää
Rigtig god hjemmeside, hurtig levering! Jeg anbefaler den. Jeg fik min pakke hurtigt og den var pakket godt fint ind, da det er fødselsdags gave til min far. Så tak! 5 stjerner herfra!
Yritys on vastannut
Otroligt snabb leverans och att beställningen motsvarade bilden i sortimentet. Gjorde en sökning hos andra när det gäller priset och jag kan bara säga att Leksaksbilar inte tar något överpris. Kommer... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Leksaksbilar.se säljer leksaksbilar och modellbilar från eget lager i Örebro. Vår ambition är att erbjuda ett brett och spännande sortiment med leksaker och modeller. Vi erbjuder snabba leveranser och 60 dagars öppet köp. Vi uppskattar mycket att du handlar i vår webbutik och extra glada blir vi om du vill berätta om ditt köp här på Trustpilot. Tack!
Idrottsvägen 33, 70232, Örebro, Ruotsi
- kundtjanst@leksaksbilar.se
- leksaksbilar.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Rigtig god hjemmeside

Vastaus yritykseltä Leksaksbilar.se
Bra sortiment på modell bilar.och fina…
Bra sortiment på modell bilar.och fina modeller.

Super snabb leverans
Super snabb leverans, enda stället jag beställer bilar ifrån

Väldigt snabb leverans.
Väldigt snabb leverans.
Bilen (RAM) kom i en fin förpackning, vilket blir roligare att ge bort. Den hade också texten RAM på bilen, som vissa andra tillverkare saknar. Bra pris och jättenöjd med köpet!

Vastaus yritykseltä Leksaksbilar.se
Snabb frakt och riktigt fin produkt…
Snabb frakt och riktigt fin produkt från Hot Wheels

Vastaus yritykseltä Leksaksbilar.se
Jättefin service och snabb leverans
Jättefin service och snabb leverans! Supertrevlig personal!

Kanonbra
Kanonbra, supersnabb kommunikation och trevligt bemötande. Blir fler köp härifrån.

Vastaus yritykseltä Leksaksbilar.se
Har varigt en bra säljare 🫵🏻…
Har varigt en bra säljare 🫵🏻 rekommenderar alla denna säljare bra priser och prylar!!
Bästa säljsajten för leksaksbilar
Utmärkt kundservice, vänligt bemötande, stort utbud till rimliga priser. Enda nackdelen är att det är stängt på helger och att man inte kan gå i en butik för att kika på varorna i verkliga livet, men bilderna som tas på hemsidan är professionella och tydliga med detaljerad info.
Perfekt
Bra utbud, enkel beställning och framförallt: otroligt snabb leverans! Beställde torsdag lunch, hade produkten vid lunch dagen efter.
Perfekt!
NI SVARAR EJ PÅ MAIL.!
NI SVARAR EJ PÅ MAIL.!
Sonen beställde en modell. Den kom som väntat. Problemet var att vi var på semester och han inte hämta ut paketet så det skickades tillbaka. Allt är betalt och vi vill åter att ni skickar den men NI svara ej på mail angående detta och man kan inte ringa er. Just nu känner vi oss lurade.
Jonas

Vastaus yritykseltä Leksaksbilar.se
Jag är alltid nöjd med mitt köp.
Jag är så glad att ni finns och man kan köpa fina bilar från Hot Wheels Premium eller basic,
Hoppas i framtiden ni ska ha mer billar. Jag kommer handla igen.
Bara +++++++++++++
Snabb leverans och finna bilar!
Snabb o bra service känner mig mycket…
Snabb o bra service känner mig mycket nöjd
Bra med snabb leverans
Köpte en harley modell som va mycket…
Köpte en harley modell som va mycket fin och frakten gick bra o fort de kommer att bli fler harleys att beställa om ni har
Snabb behandling av ordern och ett…
Snabb behandling av ordern och ett mycket trevligt bemötande.