Leksaker.seArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Jag chansade att handla av detta företag trots att jag inte hört om dem tidigare och jag är så nöjd! Jag hittade alla varor som jag var ute efter (slutsålt på andra ställen) och dessutom till bättre... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, mindre än 24 timmar. Lyckan att öppna leveransen och se att alla varor är inslagna i silkespapper, det får en känsla av att man brerör sig om kunden. Fortsätt på samma väg, jag t... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans trots röda dagar, beställde varorna den 25/12 och fick hem dom 28/12 vilket var perfekt då det var en födelsedsgspresent till helgen. Så är du/ni som mig ute i sista sekund och vill ha... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lelukauppa
  2. Lasten lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

Leksaker till grymma priser och snabba leveranser! Sveriges nya leksaksbutik! Leksaker.se har ett brett utbud av leksaker för baby, barn och familj. Vi strävar alltid efter att leverera personlig service via både mejl och telefon samt erbjuder fri frakt över 899kr.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

16 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

La en beställning som jag sedan ångrade…

La en beställning som jag sedan ångrade för jag såg sen att man kunde få 20% om man var inloggad så jag loggade in och la sedan en ny beställning för att få rabatten. Skrev till kundtjänst som svarade supersnabbt, dom annulerade första ordern och pengarna fick jag tillbaka dan efter. Den andra order skickades dan efter beställningen lades.

Tack snälla för snabb och bra jobb. Sonen kommer bli superglad för sina gubbar 🌼🌼💙💙🌸🌸🌸🌸

21. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 1/5 tähteä

Jag beställde tre leksaker på Black…

Jag beställde tre leksaker på Black Friday rean och fick en orderkonfirmation via email.
Betalningen skedde via Klarna, som alltid fungerat perfekt, men jag valde,att betala direkt, inte faktura.
Fick aldrig någon leveransavisering, FICK INTE PAKETET, och gick på Klarna och meddelade att jag ej fått mitt paket.
Kontaktade Leksaker.se, via email som då berättade att de skickat avisering via DHL till FEL telefonnummer!!!
Paketet skickades tillbaka och jag har fortfarande inte fått mitt gods.
Kollat och både email och telefonnummer är rätt hos Klarna
Då tror man att pengarna jag betalat ska krediteras, eller hur?!
Nej då DEBITERAR de mig för leveransen tillbaka från DHL.
Jag FÅR BETALA för deras misstag.
Inte ok någonstans.
Det är inte rätt!!!!!

8. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Leksaker.se-logo

Vastaus yritykseltä Leksaker.se

Hej Therese, tack för ditt meddelande. Vi förstår att du är upprörd över denna händelse. I vår portal stod ett telefonnummer som du har angett till oss som sedan visade sig inte stämma. Det är kundens ansvar att ange rätt uppgifter vid utcheckning. Avgiften för icke uthämtat paket har du godkänt i våra köpevillkor. Den avgiften tar DHL ut pga hanteringen av paketet. Den är inget vi kan göra något åt tyvärr, vilket vi också varit väldigt tydliga med i vår tidigare kontakt med dig. Vi beklagar det inträffade och önskar dig en fortsatt fin dag! 😊

Med vänliga hälsningar
Tina
Leksaker.se

Saanut 5/5 tähteä

Jag fick en trasig tamagotchi o vill…

Super trevliga och snabb service⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️⭐️

25. elokuuta 2025
Leksaker.se-logo

Vastaus yritykseltä Leksaker.se

Hej Sara!

Ledsen att du fått denna upplevelse av oss, men du ska ha fått ett mejl från oss nu! Vår kundtjänst har inte öppet under kvällar och helger. Våra öppettider är måndag till fredag, 10:00-16:00. Är ärendet brådskande går det bra att ringa oss under dessa öppettider också 😊

Med vänliga hälsningar
Pernilla
Leksaker.se

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin