Saanut 5/5 tähteä

Wandelaars met Nordic wandelstokken vond ik er altijd knullig uitzien; sinds ik Leki Traveller gebruik, kijk ik daar wel anders naar! Ik raad het iedere rugpatiënt aan (om uit te proberen). Na enig ge... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Bijzonder hulpvaardig en snel in het beantwoorden van vragen en geven van advies, waardoor een veel betere keuze mogelijk werd. Na uiteindelijke bestelling, snel en correct in huis. Aanrader, voor wan... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 2/5 tähteä

Ich hatte seit jeher verschiedene Leki Stöcke im Einsatz, dieses Jahr habe ich mir neue Alu Teleskopstöcke gegönnt bei denen einer nach den ersten 150 Meter Schitour brach. Keine Querbelastung oder B... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Ik had een nieuw clipje maat 14 nodig voor een wandelstok want afgebroken. Bestelde 14/16 dus ik dacht een setje te krijgen van 2 zoals die op een stok zitten. Maar ik kreeg een maat 16 die maar net p... Näytä lisää

3,9

1 tähti

On vastannut 40 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Snel geleverd

Goede ervaring en het product is snel geleverd.

3. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Leki

Thanks Josje, fijn om te horen!

Saanut 5/5 tähteä

Jullie verzending was heel snel

Jullie verzending was heel snel. Helaas heeft DHL zijn werk niet gedaan, waardoor ik zelf op zaterdag, 24/08 naar afhaalpunt moest gaan.
Het door LEKI geleverde is top en voldoet aan verwachtingen.
Jullie hebben, na melding van mij, meteen actie ondernomen en dat geeft goed gevoel.

19. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Leki

Fijn om te horen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen, Miek. Geniet van je aankoop!

Saanut 1/5 tähteä

Nieuwe stokken kapot maar krijg geen…

Nieuwe stokken kapot maar krijg geen onderdeel via leki. Wordt naar winkel gestuurd maar heb geen bon meer. Moet onderdeel dan maar kopen zegt customer service. BAD service

15. heinäkuuta 2024

Beste Floris,

Om in aanmerking te komen voor garantie dienen te stokken te worden beoordeeld op onder andere ouderdom. Daarom is een aankoopbewijs vereist. We hopen op je begrip hiervoor.

Sportieve groet, Leki Benelux

Levering accessoires

De levering van de bestelde manchetten en rubberen doppen was snel en correct en beantwoorde volledig aan mijn verwachtingen.

17. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Leki

Dank voor de mooie review, Rita!

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een ski schoen tas besteld

Ik heb een ski schoen tas besteld! En echt waar wat een top tas alles past erin!

21. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Leki

Dank voor de mooie review, Joep. Geniet van je aankoop!

snel lopen

Snelle levering van de “schoentjes” van mijn stokken ; zo kon ik de volgende dag al weer geruisloos op pad !

21. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Leki

Fijn om te horen en dank voor de mooie review!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin