Saanut 5/5 tähteä

Wandelaars met Nordic wandelstokken vond ik er altijd knullig uitzien; sinds ik Leki Traveller gebruik, kijk ik daar wel anders naar! Ik raad het iedere rugpatiënt aan (om uit te proberen). Na enig ge... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Snel geleverd

Snel geleverd.

8. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Leki

Dank voor de mooie review, geniet van je aankoop!

Saanut 3/5 tähteä

Maatvoering website klopt niet

Ik had een nieuw clipje maat 14 nodig voor een wandelstok want afgebroken. Bestelde 14/16 dus ik dacht een setje te krijgen van 2 zoals die op een stok zitten. Maar ik kreeg een maat 16 die maar net past, eigenlijk te groot. De maatvoering op de site klopt niet want ik zou nu niet weten hoe ik een 14 moet krijgen. En daarnaast verpakt in een doos in plaats van envelop. Voor een clipje! Zonde van het materiaal en het kon nu niet in een keer door de brievenbus.

10. huhtikuuta 2026

Stockbruch bei erstem Einsatz

Ich hatte seit jeher verschiedene Leki Stöcke im Einsatz, dieses Jahr habe ich mir neue Alu Teleskopstöcke gegönnt bei denen einer nach den ersten 150 Meter Schitour brach. Keine Querbelastung oder Biegung. Auf Nachfrage bei Leki die Aussage, dass das halt manchmal passiert, aber man kann um 30 Euro das Ersatzteil kaufen.
Also wegen Produktqualität oder Hoffnungen auf Ersatz durch die Firma braucht man sich da kein Markenprodukt mehr kaufen..

7. maaliskuuta 2026

Bâtons et SAV très insatisfaisant

5 utilisations des bâtons pour moins de 400km au total : le liège s'effrite et part complètement et on me dit que c'est de l'usure normale... On parle quand même d'un endroit où il n'y a peu voir pas de frottements lors de l'utilisation...

Vraiment déçu par cette marque et surtout le SAV !

Leki me dit que dit que c'est d'abord le revendeur qui est interlocuteur principal, mais le revendeur est prêt à les renvoyer à Leki mais Leki ne veut pas faire quoi que ce soit, vraiment pas professionnel de leur part !
Et je remarque que je ne suis pas le seul dans ce cas là !

20. maaliskuuta 2026

Bijzonder hulpvaardig en snel

Bijzonder hulpvaardig en snel in het beantwoorden van vragen en geven van advies, waardoor een veel betere keuze mogelijk werd. Na uiteindelijke bestelling, snel en correct in huis. Aanrader, voor wandelstokken kijk ik niet verder meer dan Leki!

25. helmikuuta 2026

Fijn om te horen, Menno!

Zeer goede service!

Zeer goede service!
Ik wilde een paar extra hendeltjes kopen voor mijn stokken, en werd daarbij zeer goed geholpen.

4. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Leki

Dank Lieve, heel fijn om te horen!

Saanut 1/5 tähteä

Na inschakelen van ‘technisch’ persoon…

Na inschakelen van ‘technisch’ persoon bleek het vervangen van een Hebel ( klemmetje) op mijn Lekistok onmogelijk. Het lijkt zo simpel maar is het niet. Het onderdeel kostte maar €1,95 maar ik kan die stokken dus waarschijnlijk weggooien! Bever is slim die wil wel verkopen, maar repareren!! Beginnen ze niet aan. Wegblijven bij Bever dus !!!!!

29. tammikuuta 2026

Kundensupport katastrophal

Ich habe seit Jahren nur Stöcke von leki. Bisher auch nie Probleme gehabt. Nun hatte ich zum ersten Mal einen Fall für den kundensupport, nämlich einen kaputten Stock nach einer Reise. Und was soll ich sagen? Ich warte nun schon seit über zwei Monaten auf eine Antwort. Trotz mehrfacher Anfrage meldet sich niemand bei stöcken in dieser preiskategorie ein absoluter Witz. Ab sofort wohl eher kein Leki mehr.

30. marraskuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Sommige reserve onderdelen zitten niet…

Sommige reserve onderdelen zitten niet meer in het assortiment en dat is jammer.

26. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Leki

Beste Thomas, vervelend om te horen. Over welk artikel gaat het, dan kunnen we even kijken of deze nog terug komt in het assortiment.

Außergewöhnlicher Kundenservice

LEKI hat meinen stark gebrauchten, 3 Jahre alten Wanderstock (LEKI Makalu FX Carbon AS, unterstes Glied durch mein Verschulden zerbrochen) in kürzester Zeit komplett kostenlos repariert und wieder retourniert.
Dass ein Hersteller auch nach mehreren Jahren und bei deutlichen Gebrauchsspuren so kulant und professionell reagiert, ist absolut nicht selbstverständlich.
Ich werde bei zukünftigen Käufen sicher wieder zu LEKI greifen.

16. tammikuuta 2026

Danke sehr!

Saanut 4/5 tähteä

Wanten

Heel goede producten.
Ik had met hun maattabel gemeten voor mijn wanten maar ze waren nog iets te groot.

8. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Leki

Vervelend om te horen! Weet dat je bij ons altijd kostenloos kunt retourneren, als een product niet goed past.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin