Lejeinfo Arvostelua 7

3. Varustevuokraamo
  4. Juhlatarvikevuokraamo
  5. Teltan vuokraus
  6. Työkaluvuokraamo

Lejeinfo er et moderne administrationssystem skræddersyet til udlejning. Få en lettere hverdag med mere tid, bedre overblik og færre fejl. Saml kalender, lejeaftaler, kunder og lager ét sted, tilgængeligt for alle ansatte både på computer og telefon! Som ejer af danmarks største udlejningsportal ShareOne.dk, kan vi også hjælpe dig med at nå ud til flere lejere!

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Vi manglede overblik i vores booking…

Vi manglede overblik i vores booking system, og efter dialog med Jacob, valgte vi at gå med Lejeinfo i stedet for. Det har vi bestemt ikke fortrudt, og vi har fået præcis det overblik vi savnede. (+ mere til)
Programmet er er smart og meget overskueligt sat op, alt er i forskellige farver så det er let at tilgå. Jacob har givet os vejledning og support i særklasse, han har fulgt op når vi ikke lige har fået svaret, fundet fede løsninger osv. Mange gange tak for samarbejdet til Jacob og lejeInfo.
5 stjerner herfra.!
Mvh Michael
Nettofest.dk - Byens festudlejer

22. huhtikuuta 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Kan klart anbefales til serviceudlejning
Jeg kan klart anbefale Lejeinfo, hvis du har en serviceudlejning.
Jeg bruger Lejeinfo i mit firma, og det er et program, der kan det, det skal – og mere til. Det giver et rigtig godt overblik over både ordrer og udlejningsprodukter, og det gør hverdagen markant nemmere.
En stor fordel er, at systemet også fungerer perfekt på telefonen, så jeg kan tilgå det overalt – uanset hvor jeg er.
Vi kører meget, og tidligere har vi selv skullet planlægge ruterne, hvilket tog tid og ikke altid var optimalt. Med Lejeinfo kan man markere, hvilke ordrer der skal på bilen, og systemet hjælper med at finde den hurtigste og korteste rute. Det sparer både tid og frustration.
Fakturering er også super nemt. Fakturaen oprettes i regnskabsprogrammet med ét klik og sendes direkte til kunden.
Derudover er den danske support i top. Jacob, som ejer firmaet, leverer en service, jeg som kunde kun kan ønske mig – hurtig, hjælpsom og kompetent.
Bedste anbefalinger herfra.
– Nicolai Zacho

16. helmikuuta 2026

Kundeservice og svartid i top!

5 stjerner!
Fantastisk svartid – selv i weekenden, morgen, middag og aften! Lejeinfo er altid ved hånden, når man har brug for dem. De er super løsningsorienterede, har et hurtigt setup og en brugervenlig platform. Og så er medarbejderne altid søde og hjælpsomme – også når man kommer med en masse (måske lidt uvidende) spørgsmål. Kan kun anbefales!

18. huhtikuuta 2025

Hold jer langt væk!!

Hold jer langt væk!!!

Virksomheden bliver ved med at sende nyhedsbreve til os selvom vi af flere omgange har bedt dem stoppe.

I deres nyhedsbrev kan man ikke selv afmelde sig som ellers er det normale.

Sagen er nu overgået sendt videre til Forbrugerombudsmanden så må vi se om de vil gøre koger ved det.

25. heinäkuuta 2024