1. Sähkölaitekorjaus

Yrityksen kirjoittama

Hos ACTRONICS kan du få renoveret elektroniske bildele. Fra vores hovedkontor arbejder mere end 120 medarbejdere dagligt med at teste og renovere (elektroniske) styresystemer, instrumentpaneler og gasspjældshuse. Ved hjælp af renovering tilbyder ACTRONICS en mulighed for prisvenlige løsninger til elektroniske komponenter, så bilkørsel forbliver overkommelig for alle. Samtidig reduceres unødvendigt forbrug af nye dele ved at vælge renovering.

4,2

2 tähteä
1 tähti

Saanut 4/5 tähteä

Hurtig afhentning af varen

Hurtig afhentning af varen, tilbagemelding om at pakken er modtaget. label tilsendt ved forespørgsel - god levering via ups.
Altid hurtig og god service fra dette firma
Og at der kan kommunikeres på dansk.

4. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä ACTRONICS DK

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede god og hurtig service. Vi tager din feedback om dansk support til efterretning og arbejder løbende på at forbedre os. Tak fordi du valgte os!

Saanut 5/5 tähteä

Det går hurtigt og fungerede fint

10. maaliskuuta 2026

Mest professionelle samarbejdspartner…

Mest professionelle samarbejdspartner inden for renovering af auto elektronik vi har oplevet med vores +20 års samarbejde.

26. helmikuuta 2026

Great work

Great work. Ww have been using yhem for quite long time!

19. helmikuuta 2026

Super service

Super service, hurtig behandling, kan varmt anbefales

18. helmikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Lidt problemer med fragtseddel i…

Lidt problemer med fragtseddel i starten, men det blev ordnet. Fik varen retur meget hurtig, imponerende... var blevet repareret og det virker hver gang.

20. tammikuuta 2026

Super hurtigt reparation.

6. tammikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

We frequently use ACTRONICS DK for ABS…

We frequently use ACTRONICS DK for ABS module repairs, and the cooperation works very well. The repairs are reliable, turnaround times are met, and communication is professional. It gives us confidence in our daily work to know that these jobs are handled properly. We can clearly recommend ACTRONICS DK to other workshops.

22. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä ACTRONICS DK

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin