LejBoxen.dk Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Super service, både ved montering og aflevering. Vi fik mulighed for at bytte til større tagboks uden problemer, da den valgte viste sig at være for lille. God info via mail, både ift. dato/tidspun... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nemt at booke online til rimelige priser. Både montering og afmontering gik hurtigt og smertefrit. God service, og vi kommer bestemt tilbage, hvis der bliver bliver behov igen.

Saanut 5/5 tähteä

Hele to gange har vi brugt dem ind til videre. Og begge gange har været super nemt, fair priser og meget hurtig service ved bade montering og afmontering. Vi ses igen. :)

Saanut 5/5 tähteä

Peter var hurtig til at svare og fandt en tagboks med tagbøjler og monteringskit dagen før!! - Hvor ingen andre kunne! Super nemt, super fleksibel og super betjening! Peter kan trylle og kan kun anb... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Auton varaosat ja tarvikkeet
  2. ja myös
  3. Autotarvikkeet
  4. Hiihtoloma
  5. Loma-asunnon vuokraus

Yrityksen kirjoittama

Nem online booking. Vi udlejer Thule tagboks, skibokse, bagagebokse og tagbøjler inkl. kit. Så skal du have plads til det hele, så lej din boks hos LejBoxen.dk Vi hjælper med montering, intet depositum og rengøringen, den stå vi for ;)

Erinomainen

29 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Alt var fint

Alt var fint, lidt bøvl med kommunikationen, men ikke noget der ikke kunne klares, og montring mm virkede som det skulle.

Hej Kim

Tak for din anmeldelse :)

Beklager at der har været problemer med kommutationen, jeg kan ikke lige huske episoden, men jeg håber at vi kan hjælpe en anden gang :)

Super nem løsning

Står man og mangler lidt bagage plads så er en box fralejboxen en fantastisk løsning.
Det fungerede så godt for os!

6. elokuuta 2023

Hej Kim

Highly recommended

Very easy to book and equipment is in very good condition. Rented for three weeks for road trip through Germany and France. Worked excellent without any issues. I would recommend and use again.

24. heinäkuuta 2023

Hi Daniel

Thanks for your recommendation :)

Kan stærkt anbefales!

Jeg havde skrevet en uge for sent i forhold til afhentning. Ringede på dagen og havde en boks med 10 minutters varsel. Hjælpe til montering og højt humør hele vejen. Parkering er snorlige og beliggenhed fra København er perfekt

Hej Kenneth

Saanut 5/5 tähteä

Nemt at leje og aflevere en tagboks

Nemt at leje og aflevere en tagboks. Ejer sætter den på bilen og tager den af igen ved afslutning af lejemålet

Hej

Saanut 5/5 tähteä

God service og godt produkt

God service og godt produkt. Fleksibel og hjælpsom selv om jeg havde lavet fejl i bestillingen.

21. heinäkuuta 2023

Hej Jesper

Saanut 5/5 tähteä

Gode produkter, gode priser og imødekommende og sublim service

For tredje år i træk har vi nu lejet Thule Back-up 900 fra Peter hos LejBoxen.dk, og vi kan kun give vores største anbefaling. Gode produkter, gode priser og imødekommende og sublim service. I år fik sønnike også “afprøvet” et tag-telt inde hos Peter mens hans ventede på vi fik bagageboksen monteret :)

27. heinäkuuta 2023

Hej Nikolaj

Tak for den flotte anbefaling :)

Saanut 5/5 tähteä

Super god og fleksibel service

Super god og fleksibel service. Vi har lejet to gange og er meget tilfredse!

24. heinäkuuta 2023

Hej Anne

Det er godt at høre, tak for din anmeldelse :)

Super god betjening

Super god betjening og rigtigt fedt at man kan “nøjes” med at leje tagbøjler - forsæt med det.

23. heinäkuuta 2023

Hej Helle & Jesper

Tak for jeres anmeldelse :)

Super bagagebox til anhængertræk

Super bagagebox til anhængertræk, hvor man kan vippe den så der er mulighed for at komme til hunde uden nogen problemer. Helt sikkert en vi lejer igen.
Oveni så er Peter yderst hjælpsom og flink.
De bedste anbefalinger herfra👍

16. heinäkuuta 2023

Hej Rudi

Tak for din anbefaling :)

Saanut 5/5 tähteä

Nem og hurtig bestilling online af…

Nem og hurtig bestilling online af bagageboks. Betaling og montering på stedet. God service!
Jeg anbefaler helt klart andre der har brug for ekstra plads på bilturen at benytte LejBoxen!

22. heinäkuuta 2023

Hej Glenn

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig god service og meget…

Rigtig god service og meget Imødekommende personale.

Jeg kan virkelig godt anbefale det her sted, hvis man skal Leje en boks til ferien.

23. heinäkuuta 2023

Hej James

Tak for din anbefaling :)

Super nemt og let

Super nemt og let. God betjening og hurtig påsætning og afmontering af tagboks.
Godt koncept.
God sommer!

21. heinäkuuta 2023

Hej Thomas

Serviceniveau i top

Det er så nemt, tagboksen bliver monteret når du henter og afmonteret ved aflevering. Det er billigt og nemt, derfor vi lejer hos Lejboxen

20. heinäkuuta 2023

Hej Casper

Peter / LejBoxen.dk

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin