Super service, både ved montering og aflevering. Vi fik mulighed for at bytte til større tagboks uden problemer, da den valgte viste sig at være for lille. God info via mail, både ift. dato/tidspun... Näytä lisää
Nemt at booke online til rimelige priser. Både montering og afmontering gik hurtigt og smertefrit. God service, og vi kommer bestemt tilbage, hvis der bliver bliver behov igen.
Hele to gange har vi brugt dem ind til videre. Og begge gange har været super nemt, fair priser og meget hurtig service ved bade montering og afmontering. Vi ses igen. :)
Peter var hurtig til at svare og fandt en tagboks med tagbøjler og monteringskit dagen før!! - Hvor ingen andre kunne! Super nemt, super fleksibel og super betjening! Peter kan trylle og kan kun anb... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Nem online booking. Vi udlejer Thule tagboks, skibokse, bagagebokse og tagbøjler inkl. kit. Så skal du have plads til det hele, så lej din boks hos LejBoxen.dk Vi hjælper med montering, intet depositum og rengøringen, den stå vi for ;)
Kanelholmen 14T, 2650, Hvidovre, Tanska
- 30 230 480
- info@lejboxen.dk
- lejboxen.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
God Box
God Box. Sikker og god betjening fulgt op af ordentlig og præcis kommunikation.
Alt i alt en god oplevelse
Hurtig tilbagemelding på alle…
Hurtig tilbagemelding på alle henvendelser.
Meget professionelle.
God behandling og super dejligt de monterer det hele.
Nemt og hurtigt
God tilgængelig kommunikation, nemt at afhente og lejboxen.dk satte boxen på bilen for os.
Super nemt og god service
Super god service og et godt produkt
God service
God service. Vi lejede tagboks og den blev sat på og så var vi køreklar. Kan varmt anbefale lejBoxen
God service og god kvalitet
Super og flink service
Nemt, let, fantastisk service. Just do it!
Alt fungerer bare. Fra du booker, til du modtager bekræftelse, til du kører ud til Kanalholmen, til du får monteret din boks mm. Og samme når du returnere.
Hold da op hvor var det nent og let!
Jeg er klart på igen til næste år. Allerstørste anbefaling!

Vastaus yritykseltä LejBoxen.dk
Lejede tagboks + transportkasse til…
Lejede tagboks + transportkasse til anhænger, begge udstyr i virkelig pæn stand. Fuldstændig problemfri på- og afmontering, der vel sammenlagt tog 10-15 min fra ankomst til afgang. Meget positiv og total problemfri oplevelse.

Vastaus yritykseltä LejBoxen.dk
God og ukompliceret service.
God oplevelse.
Ejeren står der selv og var super effektiv. Hurtig montering og afmontering.
God service.

Nem og hurtig booking
Nem og hurtig booking. Derudover er Peter super hurtig til montering og demontering. Store anbefalinger herfra.

Vastaus yritykseltä LejBoxen.dk
Tagboksen var i perfekt stand
Tagboksen var i perfekt stand.
Boksen blev monteret, fantastisk service.

Nemt at bestille
Nemt at bestille. Venlig service. Ingen gebyr eller depositum. Gode produkter.
Super nemt.