Na de volledige kuur te volgen tegen…
Na de volledige kuur te volgen tegen voedselmotten, zijn we er nu van verlost!
Bij Legona zijn we tuinliefhebbers en in ons magazine informeren we je regelmatig over interessante onderwerpen uit de planten- en dierenwereld. Daarnaast ontwikkelen we duurzame producten voor huis & tuin, die het leven van tuinliefhebbers gemakkelijker en groener maken.
Perfektastraße 55/Top 7, 1230, Wien, Itävalta
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Na de volledige kuur te volgen tegen voedselmotten, zijn we er nu van verlost!
Ik heb 28 december '25 een bestelling geplaatst en tot op heden nog niets ontvangen.Heb meerdere mails gestuurd maar krijg geen antwoord terug!Heel vervelend dit.Ik wacht na al meer dan 15 dagen!
De bestelling is niet aangekomen. Na anderhalve week een mail gestuurd om te vragen waar mijn product bleef. Snelle reactie erop en aangegeven dat er iets mis gegaan was bij de distributie. Ook dat het product maandag verstuurd ging worden. Aantal dagen na die maandag kreeg ik opnieuw een mail dat ze toch niet verstuurd zijn. Aangegeven dat t product niet meer nodig was en ik graag geld terug zou willen. Dit was akkoord en stond een dag later op de rekening. Communicatie is prima, service ook als product aangekomen zou zijn.
Overzichtelijke site. De prijs is verrassend laag. Snel verzonden &ontvangen. Duidelijke handleiding en het product, aaltjes tegen varenrouw muggen werkt!
Duidelijke informatie en snel antwoord gekregen op gestelde vragen
geen verzending na eerste bestelling. Na veel over en weer gedoe nieuwe levering aangeboden gekregen zonder track and trace. Ik bestel er nooit meer
Lange levertijd. Was ergens iets mis met de verzending. Was wel niet de fout van Legona.
Levertermijn was meer dan een (1) week.
prima product, duidelijke instructies. deel levering geleverd zoals afgesproken.
enige wat jammer is dat deel en 2 gewoon reguliere post is, hierdoor mis je de track en trace en zo in de vakantie is dat best onhandig dat je niet goed weet wanneer het aankomt en er niet op kan inpringen. Wel alles volgens schema geleverd, alleen bestrijkt dit per levering een aantal dagen.

Vastaus yritykseltä Legona
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.