LegLove Danmark ApS Arvostelua 4 859

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Det var dejligt nemt at købe hos dem og havde håbet på den bedste kvalitet. Jeg købte 8 strømpebukser til min datter på snart 9 år og desværre har min datter allerede formået at ødelægge halvdelen af... Näytä lisää

Jeg købte nogle strømper i 2021, og var imponeret over den hurtige levering (og det dejlige kort, der fulgte med), men ventede med at skrive en anmeldelse, indtil jeg har fået et bedre indtryk af strø... Näytä lisää

Jeg skulle bruge nogle lårbånd og søgte nettet tyndt for dem, Leglove var den hjemmeside jeg kunne finde med bedste anmeldelser og derfor valgte jeg dem, hvilket var fornuftigt. Jeg havde en god oplev... Näytä lisää

Der er RIGTIG mange derude som tilbyder varer som Leglove. I fagsprog kalder man det derfor for “red ocean”. Men i forhold til varenes kvalitet, servicen - herunder hurtig levering, så er Leglove de... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike
  2. Lastenvaateliike
  3. Jalkahoito
  4. Miestenvaateliike
  5. Pluskoon vaatekauppa
  6. Alusvaatekauppa

LegLove har som ambition at være den foretrukne ON-line butik for alle strømpeelskende mennesker i Danmark. LegLove tilpasser løbende sit udbud af strømper. Dette betyder at vi kan holde priserne skarpe og vores udbud up-to-date. LegLove udbyder et bredt sortiment af strømpevarer, herunder strømpebukser, leggings, selvsiddende, stockings, hofteholdere, strømper i nylon, bambus, bomuld og uld, shape wear, plus size, strømpebukser til børn, leggings til børn, løbestrømper mm. Vi glæder os til at betjene dig via vores shop. De bedste hilsner Dörte & Tex www.leglove.dk

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

5 t. arvostelua

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Ikke som afbilledet

Ud fra billederne på hjemmesiden var jeg sikker på at jeg bestilte shorts. Det viser sig at være strømpebukser. Det står så længere nede i teksten.

2. syyskuuta 2023
LegLove Danmark ApS-logo

Vastaus yritykseltä LegLove Danmark ApS

Kære Charlotte

Vi er naturligvis super ærgerlige over en 2-stjernet anmeldelse fordi du ikke får læst den første linje af vores produktbeskrivelse.

Vi skriver "Shapewear push-up strømpebukser", men det fik du ikke læst. Det er naturligvis beklageligt.
Anbefalingen må være, at du en anden god gang læser produktbeskrivelsen, så slipper du for denne type af skuffelser.

Billedet producenten har for dette produkt viser det specielle ved produktet og ikke produktet i sin helhed.

De bedste hilsner
Dörte & Tex

Meget hurtig levering

Lækre kvalitets varer. Meget hurtig levering og meget hurtig tilbagemelding ved returnering. Alt i alt en fantastisk service. Vil hel sikkert handle hos Leglove Danmark ApS igen og anbefale LegLove Danmark til alle jeg kender.

26. elokuuta 2023