Vefungerende handel
Vefungerende handel. God købsoplevelse og fint fungerende forsendelse

Vastaus yritykseltä Legely
Hos Legely tror vi på, at børn lærer bedst, når de leger. Når de hopper, balancerer, kravler, mærker og prøver igen, bruger de både kroppen, sanserne og fantasien. Og selvom det bare ligner leg, lærer de faktisk en hel masse undervejs. Legely er skabt med et ønske om at tilbyde legetøj, der giver mening i hverdagen. Ikke bare noget, der fylder i børneværelset, men noget barnet selv har lyst til at finde frem igen og igen. Vores sansesæt inviterer til bevægelse, balance og fri leg. De kan bruges på stuegulvet, på børneværelset eller ude i haven — og legen kan hurtigt blive til alt fra en balancebane til en flod, en ø eller en sti gennem junglen. For os handler det ikke om, at leg skal være avanceret. Det vigtigste er, at barnet får lov til at bruge kroppen og fantasien. Bag Legely står en lille dansk webshop med fokus på legetøj, der er sjovt at bruge og trygt at vælge som forælder. Vi går op i kvalitet, holdbarhed og produkter uden skadelige stoffer. Legely er skabt til de små øjeblikke i hverdagen, hvor børn får brugt kroppen, grinet lidt og måske opdager, at de kan mere, end de selv troede. Det er den slags leg, vi elsker.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Vefungerende handel. God købsoplevelse og fint fungerende forsendelse

Vastaus yritykseltä Legely
Virkelig god service. Pakken var hurtig fremme. Jeg er rigtig glad for det jeg har modtaget til mine børn, de har brugt det hver dag siden vi har modtaget det.
Hurtigt nem at bestille og hurtig nem levering.
Tak for det

Vastaus yritykseltä Legely
Nem og hurtig ekspedition dog må jeg sige at ved afleveringen blev pakken presset ned i postkassen som er til pakker, men jeg ikke kunne få den ud og måtte partere hele kassen stykvis, lang om længe fik jeg produktet helt ud og senere kassen i småstykker. Havde foretrukket at pakken var blevet ved hoveddøren.

Vastaus yritykseltä Legely
Super god oplevelse med Legely! Hurtig levering, venlig kundeservice og produkter i rigtig god kvalitet. Mine børn er så glade for det, og alt fungerede perfekt fra start til slut.