LEDXPRESS Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Eind mei bestelling geplaatst. Deze werd verzonden, maar men vergat ons de track& trace te sturen waardoor deze weer retour ging. Via de mail contact gezocht en de mevrouw vertelde mij dat ze opnieuw... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Great website with very good prices! I did have some issues with the shipment because the carrier couldn’t find the address, but after contacting customer support by email, they resolved everything qu... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bestelling gedaan van 20 noodverlichtingen. Vlot geleverd door TNT. Alleen bleek dat er wat ontbrak,mail gedaan naar Ledxpres en gepast antwoord en oplossing aangeboden.Binnen de week levering va... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Had eerder een bestelling gedaan, die na enige maanden kapot ging, gebeld en perfecte aftersales ontvangen. dus direct ook een nieuwe bestelling geplaatst, kwam uit het buitenland, maar vandaag geleve... Näytä lisää

1. Valaisinliike

Yrityksen kirjoittama

Uw One-Stop Shop Voor Geavanceerde Verlichting en Duurzame Energieoplossingen Welkom bij LEDXpress, uw belangrijkste bron voor geavanceerde verlichting en duurzame energieoplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in slimme technologieën en bieden een divers scala aan producten en retrofit-oplossingen op maat om te voldoen aan de dynamische eisen van moderne omgevingen. Ondersteund door een team van experts met uitgebreide ervaring, streeft LEDXpress naar uitmuntendheid in elk aspect. Met sterke partnerschappen in het Verenigd Koninkrijk en de EU, waaronder handelaren, elektriciens en verlichtingsontwerpers, bieden we uitgebreide oplossingen die anticiperen op en effectief voldoen aan uw behoeften op het gebied van verlichting en duurzame energie. Of u nu residentiële, commerciële of industriële ruimtes verlicht, LEDXpress is uw vertrouwde partner. Ons uitgebreide productassortiment biedt state-of-the-art verlichtingsontwerpen en duurzame energieoplossingen, allemaal scherp geprijsd. Onze gestroomlijnde logistiek zorgt voor een snelle levering en een onberispelijke service, waardoor uw ervaring van begin tot eind wordt verbeterd. Ontdek het LEDXpress verschil - waar innovatie en betrouwbaarheid elkaar ontmoeten om uw wereld duurzaam te verlichten en van energie te voorzien. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze geavanceerde verlichtings- en duurzame energieoplossingen uw ruimte helder en efficiënt kunnen verlichten.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

103 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Beter direct bij jullie bestellen veel goedkoper en sneller

Ik zag een plafondventilator met licht bij blokker maar ik zag dat jullie de leverancier waren. Dus ik heb direct bij jullie besteld en 70 bespaard. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden.

24. heinäkuuta 2024
LEDXPRESS-logo

Vastaus yritykseltä LEDXPRESS

Hi Sandra,

Bedankt voor het delen van je postieve ervaring! Veel plezier met de aangeschafte ventilator, tijdens deze warme dagen.

Groet,
LEDXpress

Goede deals

Ik houd LEDXpress in de gaten voor hun scherpe aanbiedingen. De informatie op hun site is goed en het personeel weet wat ze kunnen!

13. heinäkuuta 2024
LEDXPRESS-logo

Vastaus yritykseltä LEDXPRESS

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat u onze aanbiedingen concurrerend en ons team deskundig vindt. We zijn altijd bezig om onze klanten de beste producten en service te bieden. Als je ooit hulp nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Te laat geleverd

Ik waardeer het dat LEDXpress zijn best heeft gedaan om mijk n bestelling to leveren, okk al kwam het te laat. Bedankt!

3. heinäkuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Levering issue

Ik had problemen met de levering en de artikelen kwamen niet op tijd aan. Ik nam contact met ze op, spark met een behulpzame vertegenwoordiger en kreeg het de volgende dag geregeld.

Prima poducten

De producten zijn goed, maar de service zou sneller kunnen. De levering was traag. maar ik kopp nog steeds graag bij hen, dus het is prima.

Perfect

Het product kwam in goede staat, geen schade, alles aanwezig. Geïnstalleerd en getest, nog geen problemen. Ik hoop dat het lang meegaat.

1. heinäkuuta 2024

Alles Prima

Wauw! Ik ben zo blij dat ik mijn pakketje vandaag heb ontvangen. De levering was verrassend vlot en het product was heel intact.

3. heinäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Het pakket was lastig te openen en mijn…

Het pakket was lastig te openen en mijn nieuwe LED-lamp werd geleverd zonder afstandsbediening. Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice en te hebben gewacht, hebben ze het probleem uiteindelijk opgelost.

Buiten garantie

Mijn LED-verlichting in de achtertuin ging kapot vlak nadat de garantie afliep. Ik belde, stuurde meer foto's via de app en kreeg de volgende dag een gratis vervanging. Bedankt!

9. kesäkuuta 2024

Niet op voorraad

Ik was verrast dat mijn LED-lampjes niet op voorraad waren, maar ze lieten het me snel weten. Ik bestelde opnieuw en had het binnen een paar dagen in huis. Snelle oplossing!

8. kesäkuuta 2024

Garantie

Het serviceteam reageerde snel, maar het duurde een paar e-mails voor een garantiereparatie. Over het algemeen waardeer ik hun beleefde en professionele hulp.

22. kesäkuuta 2024

Betrouwbaar

Online winkelen is leuk, en vertrouwen in dit bedrijf is goed. Ze zijn betrouwbaar, vriendelijk, vakkundig en helpen me altijd met mijn zorgen over LED-verlichting.

4. kesäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin